Göz Ameliyatı
-
Ben de düşünüyorum da sonra korkuyorum gözlük kullanırım daha iyi :)
ancak şu dikkatimi çekti , gözlüğün çerçeve+cam parasına ameliyat oluyoruz. İyiymiş
-
tustanbakanadam bunu yazdı
Ben de düşünüyorum da sonra korkuyorum gözlük kullanırım daha iyi :)
ancak şu dikkatimi çekti , gözlüğün çerçeve+cam parasına ameliyat oluyoruz. İyiymiş
hacı o sigortasız muayene parası, sanırım tek göz aşağı yukarı 1000 euro falandı
-
Arkadaşlar Avrupagöz bünyesinde görev alıyorum avrupa Hospital de bize bağlı gözle alakalı her türlü sorunlarınız için haber edin gereken yardımı yaptırırım. Maksat dünyayı güzel görün ama öyle yüksek ücret ödemeyin muayene için.
-
ben 18 yaşındayım astigmatım 2.50 derece uzağıda göremiyorum. kaç yaşında ameliyat olabilirim
-
Elixiron bunu yazdı
ben 18 yaşındayım astigmatım 2.50 derece uzağıda göremiyorum. kaç yaşında ameliyat olabilirim
18 yaşını doldurmuş olman ve göz numaranın 6 aydır büyümemiş olması gerekiyor .
-
ElizaBeTH bunu yazdı
Arkadaşlar Avrupagöz bünyesinde görev alıyorum avrupa Hospital de bize bağlı gözle alakalı her türlü sorunlarınız için haber edin gereken yardımı yaptırırım. Maksat dünyayı güzel görün ama öyle yüksek ücret ödemeyin muayene için.
avruapagöz hangi şubesinde hangi mevkide calısıyosun ?
ergingur tarafından 01/Tem/14 13:56 tarihinde düzenlenmiştir -
ergingur bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
Genel müdürlük
-
ElizaBeTH bunu yazdıergingur bunu yazdıElizaBeTH bunu yazdı
Genel müdürlük
bende gemsoft yazılım ergin ondan merak ettim..:)
-
ElizaBeTH bunu yazdı
latent nistagmus un tedavisi varmi ? -
kaç dereceye kadar lazer imkanı var ? astigmat miyop yada hipormetropların hangilerine lazer olabiliyor yada olamıyor.
uzak göremiyorum 2.5 dereceydi en son ne oldu bilmiyorum astigmat yok diye biliyorum yada çok az var.
Lazerin yan etkileri varmı ? kaç günde normal iş yaşantıma dönerim ? şimdidenn teşekkürler