folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Göz Yaşların Göz Yaşlarımda Gizlidir.

Göz Yaşların Göz Yaşlarımda Gizlidir.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

İyi geceler sevgili mürit arkadaşlar. konuacak birini arıyordum ne bileyim bulamadım galiba yada rahatsız etmek istemedim.

bir kaç gündür acayip canım sıkılıyordu. içim içimi yiyor annemi falan arıyorum ama bir sorn yok diyor nedir bu içimi kemiren şey diye merakla bekliyorum kötü haberi.

Bir kız mevzumuz vardı tbt den bazı arkadaşlar bilebilitesi olabilir. 6 7 yıl oluyor tanışalı. İsteme mevuzu oldu babası beni tanımadığı için kabul etmedi. ben yinede umudumu yitirmedim. Fakirin bir lokma ekmeğe bağladığı umut gibi bende bekledm. Ablam gil yine bir gidelim görüşelim diye karşı ağa geçmek istediler bu atağı gerçekleştirmeden içimdeki sıkıntının sebebini öğrenmek için ufk ve net bir kısa ileti hizmeti olaak bildiğimiz sms gönderdim. Nedeni senmisin ne oluyor bana neden rüyama gelip bana kızıyordun diye gelen cevapta net ve açık bir şekilde neden sıkıntılar içinde olduğumun kaynağına bir cevap niteliğinde ve acı bir tokat gibi telefonuma geldi.

Babasıya geleceğimizi bir daha söylemiş babası kabul etmemiş ve daha acısı kendisine görücü geleceğini ve kararın kesin olduğunu söylemesiyle hayatımın yıkıldığını o an anladım ha dünyanın sonumu diyeceksiniz. değil elbet ama bu kalp yanığı çok acıtıyor canımı. unutmak istiyorum kendime hakim olamıyorum kimseyle konuşamıyorum. ne oluyor bana neden susuyorsun diye soranlara cevap veremiyorum. içimde bırakıp derdimi orda kül olmasını bekliyorum. kör olası nasıl bir ateşki bir türlü sönmüyor uykularımı alıyor yememe içmeme engel oluyor.

ey hayat ne istiyorsun benden nedir bu kasım ayında çektiklerim.

kasım ayı yaklaşıyor ya yine üzülüyorum zaten ne geldiyse bu kasım ayında başıma geldi. bu kızla kasım ayında tanıştım. polis okulundan kasım ayından atıldım. tazminat ödedim kasım ayı iş kazası yaptım 6 tane parmağımı kaybettim yine kasım ayı ki biliyorum her halde kasım ayında ölecem. bu kızıda kasım ayında gelecekler istemeye offffffffffff offffffff hayatın ortasında bir kaktüs çiçeğimiyim ne içim su dolu ama dışım hep diken içimden derime vuran birer diken.

saygılr baş ağrısı için özürler.... saçmaladıysam kusura bakmayın.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

hocam geçer bendede aynı sıkıntı var içimde bir türlü atamıyorum dışardan bakıldığında hiçbir eşyi takmıyor gibi görünüyorum galiba ama niyeyse sürekli ağlasam diyorum ve biliyorum ki başlasam "çöldeki ördekelre bile ağlayaiblirm "

I am Jack's inflamed sense of rejection
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

walla ne diyiceğimi bilemedim :@

kardeşim duadan başka bişey gelmiyor elimden, inşllh tez zamanda işlerin yoluna girer her şey gönlünce olur : (

http://www.youtube.com/watch?v=5-juDiDTYfw&feature=related

kasım ayı demişken, mutlaka izlemişsindir ama yine de ortamın fluluğunu azıcıkta olsa dağıtsın diye paylaşayım dedim : )

hypnogaja & kasımda aşk bir başkadır

cann tarafından 20/Eki/12 21:14 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    asiminnesli bunu yazdı

hocam geçer bendede aynı sıkıntı var içimde bir türlü atamıyorum dışardan bakıldığında hiçbir eşyi takmıyor gibi görünüyorum galiba ama niyeyse sürekli ağlasam diyorum ve biliyorum ki başlasam "çöldeki ördekelre bile ağlayaiblirm "

zaman zaman zaman bir geçse her şey bitecek ama o da durmuş.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

Hocam sıkıntılar insana bir görevle gelirler ve vazifelerini yapıp giderler

giderken kiminde tecrübe, kiminde zaafiyet, kiminde ise enaniyet bırakır

vardır her inişin elbet bir çıkışı

daraltma nefesini geçer diyeceksin ve'de geçecek

Rabbim yar ve yardımcın olsun geçecek Bi İznillah

Lekum Dinikum Veliye Din ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

abi zoruma gidiyor onun eli bir başkasının tuması zoruma gidiyor. ve bun karşılık hiçbir şey yapamamak

x-files tarafından 20/Eki/12 21:20 tarihinde düzenlenmiştir

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    x-files bunu yazdı

abi zoruma gidiyor onun eli bir başkasının tuması zoruma gidiyor. ve bun karşılık hiçbir şey yapamamak

Hocam rahatlatır mı bilmem ama en azından ayrılmanızın sebebi sen değilsin. Yani seni yaptığın hata nedeni ile senden uzaklaşmamış. Elinde olmadığı için de kabullenmek biraz da olsa kolay olabilir gibime geliyor. Burada herkes az çok aşk acısı çekmiştir. Şanslısın senin hatan değil ve kendini suçlamak için onlarca nedenin yok.

İpimle kuşağım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

Abim din durumunu bilmiyorum. Ama Namaz tek çare. Test edip onayladım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konuyu okumadım ama eğer gerçekten aşkın bir tanrısı varsa; amına koyim öyle tanrının...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

ah ulan..

sevdiğim insanları böyle gördükçe, iyice karamsarlaşıyorum..

tek tesellim; hayırlısı be canım abim :/

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutengri
    Kutengri's avatar
    Erkek

Bende yaklaşık 2-3 saat önce 8-9 aylık sevgilimden ayrıldım la şu an çok mal gibiyim.Kız nası olsa evlenmeyeceğiz sevgili olmamızın anlamı yok seni üzmemeliyim fazla dedi ya lan.Kaç aylık sevgilim dedi la bunu bana hala şok içersindeyim amk

Toplam Hit: 1798 Toplam Mesaj: 13