Göze Yapılan Dövme..
-
Adam hakkında aptal, salak yorumu yapmam sonuçta adamın kendi gözü istediği şekle sokar ama bence güzel görünmüyor mavi, eğer kalıcıysa daha karizma bir şeyler yaptırması daha iyi olur. Bide adamın göğsündeki pençe izine benzeyen şeyi tuttum ama daha gerçekçi yapılması gerek.
-
Khaine bunu yazdı:
-----------------------------
yahu niye bukadar tepki gösteriyonuz ki? bu insanlar Body Modification'a gönül vermiş insanlar, bütün yeni akımlarda olduğu gibi bunlarıda dışlıyonuz, sizene ya, biraz daha ılımlı olsanıza, yaptılarsa sizemi yaptılar?
-----------------------------Abi kımse dındar yada tayyippist bi düşünceye sahip oldugumu dusunmesın ama hakikatten Allahın verdıgını bozmak yada degiştirmek hem ayıp hem günah hemde sapkınlıktır diye düsünüorum bn. + aşagılık komplexi durumu dedigimiz ruhanı bozukluk ıcerısındekı ınsanlara mahsus oldugunuda dusunuyorum.
-
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------+ aşagılık komplexi durumu dedigimiz ruhanı bozukluk ıcerısındekı ınsanlara mahsus oldugunuda dusunuyorum.
Seni bunu düşünmeye sevk eden nedir?
-
içimden geleni yazacam ama yine banlanacam, yine nayt-7 haksız çıkacak.
özet geçiyorum: bunu yapmak/ilgi duymak/özenmek sadece mallık ve benliğini yitirmektir. -
iyide bu öyle senin dediğin gibi bişi değilki, ozaman bütün dövme yaptıranlarada dinsiz gözüylemi bakıyon? küpe takanlara filan? sevmiyodur vucudunu, yada daha güzel hale getirebileceğie inanıyodur, yaptıryodur... kim karışabilirki?
bence gayet güzel duruyo, doktor olursam ilk iş body modification sektörünü Trye getirmek olcak :)
-
Hassiktir... Böyle yapacağına ayağına beton dök git denize at kendini daha iyidir kanımca...
-
noel_baba bunu yazdı:
Codißody bunu yazdı:
-----------------------------+ aşagılık komplexi durumu dedigimiz ruhanı bozukluk ıcerısındekı ınsanlara mahsus oldugunuda dusunuyorum.
Seni bunu düşünmeye sevk eden nedir?
-----------------------------Oldugu Gibi Görünmemek yada farklı görünme Çabalarına girmek.
-
Saçını uzatanlara, saçını boyatanlar, küpe takanlar, pierching takanlar, dövme yaptıranlar, tırnak uzatanlar/ojeleyenler, maksaj yapanlar, body kasanlar, Ramstein dinleyenler, uyuşturucu (sigara/esrar/kokain/eroin) kullananlar vs vs etcler içinde böyle düşünüyosan kendini doğrulamış olursun :)
-
noel_baba bunu yazdı:
Saçını uzatana, saçını boyatana, küpe takana, pierching takana, dövme yaptırana, tırnak uzatanlara/ojeleyenlere, maksaj yapanlara, body kasanlara, Ramstein dinleyenlere, uyuşturucu (sigara/esrar/kokain/eroin) kullananlar vs vs etcler içinde böyle düşünüyosan kendini doğrulamış olursun :))
-----------------------------ah be güzel kardesim laf salatası yapacagına tepkımın ne denlı yada dozajının ne derece oldgunu anlıyamadan aklına gelen butun aktiviteleri yazmıssın maşallah. yanı bırılerını haksız cıkarmak yerine biraz daha mantıklı akıllı şeylerden bahsedebilirdın bızlere. sımdı küpe takmak analarımız bacılarımız örf adetlerimize dayanabilen bir döngüdür. sacını boyatmak bayanların kendılerıne yaptıgı bakımlar adına olabilitesi olan ve sadece bayanlarda olmuyabilen bi olgudur aynı şekilde küpe takmakta buna dahil. dövme bence zevk meselesi ona karısamam ama ben yaptrmadım yaptırmamda. tırnaklar ve saçlar her insanlarda dogal olarak biolojik olgulardan dolayı uzayan ve yeri gelince kesilebilen şeylerdir. body demissin oda yaptıgın süre zarfı icerisinde vucudun kendı kendıne aldıgı şekli insanlar tarafından tercih edilebiliyor kimi zaman. sigara icmenin nesini vucudun görünen kısımlarını ellle yapılır derece degistirdigi görülmüştürki ? taaa dedelerimize hatta dedelerimizin dedelerine dayanan tütün icme durumlarındanda haberın yok sanırım.
gelelim sadete; Gençligin bu tür olgulardan vazcayması türk milleti adına daha yararlı olur yanı rammstein dinlemek yada sacını basını şekilden şekile sokmak (Abartı bazında) iş degildir arkadasım. bak ınsanlar ac susuz. millet beş kuruş kazanmak adına afedersinız tabiricaisse kıcını yırtıyor. askerlerimiz daglarda vatanı milleti adına nöbet tutuyor vatani görevini yerine getriyor. aşın kendınızı fizik'i ve bedenınızı abartılı oynamaların dısında hayatın acımasız oyunlarıyla kasın kendınızı. simdi yaşımız genç işimiz iş. yaş geldimi 40 50 'e ne dövmen kalır ne göz rengin HAYAT ADAMIN GÖTÜNDEN KAN ALIR KAN..
-
Ben sana yorum bile yapmam ..hıH :))
Ya hocam ben bu olayın sempatizanı falan değilim..
Beleşe yapalım deseler ..ay siyzZ ciddiyy mısınız AyeolLL demem.
Ama yapanlara da ..millet dağda nöbet bekliyo ..millet aç ..30-40 sene sonra hepimiz toprak olucaz demem, diyemem :))
Ama yani önyargılarınız kaynağını merak etmekle birlikte
neden kişilerin özeline saygı gösteremiyosunuz onu merakımdan sordum.