Gözümüz Aydın.8 Askerimiz Serbest.
-
alın işte beklenen olay aq
Reuters haber ajansının verdiği bilgilere göre rehin alınan 8 askerimizin serbest bırakılmasının hemen ardından, terör örgütünün üst düzey bir yetkilisinden küstah bir talep geldi.
Yapılan talepte "Biz rehin askerleri bırakarak bir mesaj vermek istedik. Türkiye'den başkanımız Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmasını istiyoruz" denildi.internet haber
piç herzaman piçtir
-
roccocan bunu yazdı:
-----------------------------
çok güzel bi haber arkadaşlar,anne babaların gözü aydın...p.zombie güzel tespit ler yakalamış sın.TSK istibağrat teşkilatıı inanıyorum ki bizim asker lerimizin yerlerinni günler öncesinden biliyorlardı kurtarılmama nedenini bence kurtarmak ,ç,n başlatılacak bi gizli oparasyon orada terörist güçler ile türk askeri arasın da olası bi sileğlı çatışma demek tir ki bu çatışma ırak toprakları içerisin de sınır ötesi olarak gerçekleşecekti su andaki hükümet sınır ötesi bi operasyonu erdoğanın ABD ziyaretinden sonra düşünüyodu doğal olarak böle bi harekatın yapılması mümkün değil gibiydi...iikinci madde de bağimlı olduğumuz ve hala mandacılığını savunduğuuz ABD nin böle bişey beklenen bi tavırdır kaldıki böle bi salı verme kararını ABD almadan salı verme olmayacağını biliyoruz ki askerlerimizi dolaylı olarak ABD esir almıştır.soru işareti ve şüpeli olan son 3-4 gündür ülkemizdeki büyük zirve ve erdoğanın ABD ye ziyareti gibi ırakta gerçekleşmesi beklenen bi sınır ötesi operasyon tartışmalarının yoğun yuaşan dığı bu siyasi trafiğin ardından böle bi kararın çıkmasıda ilginçtir ABD ve ıraka çevre ülkelere kesinlikle ıraka girilecektir izlenimi yarattıki hükümet, ABD salı verme operasyonuyla su serpmeye toz bulutunu dağıtıp gündemi yatıştırmaya çalışıyor.üçüncü olraka buda bizim halkımızın şeğitlere karşı olan hassasiyetin den dolayı onları kurtardılarını zannettikleri dtp lileri kağraman ilan edebilme ihtimalleridir bu ihtimal değişik güçlerin dtp yandaşlarının pkk yandaşlrının halkın arasına karışıp dtp kağraman diye eyleme start vermesi ve bizim saf temiz ayşe teyzemizle ahmet amcamızın mitinglerde onlara uyarak boy göstermesiyele süre gelecektir.son olarak pkk ya saldırmak için neden çok 8 tane askerimizi esir alıp onları tekraradan salı vermeyle onların dağa geçen gün aldığı canların hesabı unutulmamalı dır
başka arkadaşların aklında hala o askerlerin hain olduğu fikri var bunu anlayamadım 1-2 sene önce tahliban güçlerinin esir aldığı gazeteciler başka dinden kişilerin o ortamdayken nsıl bi hal görünüm içinde oolup ta özür diledikleri hatırlayalım kendimiz o sileğlı kundaktaki bebeği vurma vijdanına sağip kişilerin elnde olduğumuzu düşünelim bizim askerimize nasıl bi işkenceyle nasılbi zorla mayla o lafları söylettikleri düşünülmelidir arkadaşlar.Devamında ise askerlerimizden bazılarının doğulu olmsı sizleri kör edip her doğuluyu bir pkk sempatizanı olrak görmeye itmemelidir bu nu yaparsak ülkemizde oluşturulmaya çalışılan kutuplaşmaya kendimizi alet etmiş olur bunu yapanların ekmeğinede bal sürmüş oıluruz..
son olarak ülkemizi parçalamaya çalışan bi köpek topluluğuna hala yem veren destekleyen bu siyasi partiye neden hala mecliste bulunma hakkı veriliyo neden hala kapatma girişimlerinde bulunulmuyo..
-----------------------------Her doguluyu pkk yandası sanmamak gerektıgı konusunda sana sonuna kadar katılıyorum ama 8 askerın ıclerındekıler konusunda EMIN DEĞİLİM düşün sen sen bölgeyi konrol edip bir yere pusuya yatıyorsun temiz olan basılmazı zor olan bır yere.... ve kalablıkta olsalar gene az buz kayıp verdırmezsın cunku ez az 35 kışisin senın yanına gelıp senı rehın alana kadar mantıksal olarak bakarsan bu düşüncede yanlıs olan bır yan varmı?
-
dtp bundan nobel ödülü alacak diyen ibnelerin ta a.q bazı web sayfalarında öyle diyorda...
-
cyrpt bunu yazdı:
Amacım askeriyeyi laf atmak değil ama keske o askerlerin BAZILARINI geri vermek yerine direk vursalaradı içlerindeki bazı o.ç. lein roj tv deki konuşmalarından sonra çoğaltasım deldi. Hatta ben içilerinden bir yada 2 sinin asıl köstebekler olduğunu düşünmüyorum dersem yalan olur. Dünya kadar asker nasıl olurda mevzide okadar kolay kayıp verir aklım almıyor var bu işte bir cinlik ya neyse.
-----------------------------esir düşmek çok farklıdır..sadece 3 ay temel eğitim alan bir kaç asker işkenceye tahammül edemez, bu forum genelinde bile tamamına yakını işkenceye tahammül edemez oturduğun yerden konuşmak kolaydır... kafana sıkılan bir kurşunla ölmen kolaydır anlamazsın ama kafanda sürekli bi namluyu görmek büyük korku verir...
oradaki konuşmları ciddiye alınmayacaktır TSK için ama gerekli tetkilerin ardından onlara hoş bişiler yapılır bilmiyorum artık. ama öğrenirim.
-
Dp ye nobel odülü olarak Tahribatın atletli pisikopatlarını verelim diyorum onlar nasıl bir ödül vereceklerini bilirler. Hadi tamam işkence kolay değil onu analdık ya pusu olayı nasıl acıkalana bılır?
-
SpY-EaFw bunu yazdı:
-----------------------------cyrpt bunu yazdı:
Amacım askeriyeyi laf atmak değil ama keske o askerlerin BAZILARINI geri vermek yerine direk vursalaradı içlerindeki bazı o.ç. lein roj tv deki konuşmalarından sonra çoğaltasım deldi. Hatta ben içilerinden bir yada 2 sinin asıl köstebekler olduğunu düşünmüyorum dersem yalan olur. Dünya kadar asker nasıl olurda mevzide okadar kolay kayıp verir aklım almıyor var bu işte bir cinlik ya neyse.
-----------------------------esir düşmek çok farklıdır..sadece 3 ay temel eğitim alan bir kaç asker işkenceye tahammül edemez, bu forum genelinde bile tamamına yakını işkenceye tahammül edemez oturduğun yerden konuşmak kolaydır... kafana sıkılan bir kurşunla ölmen kolaydır anlamazsın ama kafanda sürekli bi namluyu görmek büyük korku verir...
oradaki konuşmları ciddiye alınmayacaktır TSK için ama gerekli tetkilerin ardından onlara hoş bişiler yapılır bilmiyorum artık. ama öğrenirim.
Senin Alnından Öpmişem Kardeşim benim, Allahına Gurban. ;) -
underzero bunu yazdı:
bakalim bunun altindan neler cikacak
bencede under abi bi dolaplar dönüyo geçende baazı ajanslarda geçmişti sonra haberi hemen çektiler bence bi işler dönüo -
arkadasın biri demis ki : " TSK nın onlara bişey yapması Vatan'a ihanettir..ben izninizle skgt demek istiyorum..
a.q hani Türk Asker'i esareti kabul etmezdi.. noldu ? onlar esir düşütü ki ben buna inanmıom a.q 8 inden 7 si kürt kökenli.. bunlar sanki aralarından özel seçilmiş sen gel sen gel fln hesabı..sonra dtp buluruz dio gidip buluo.. eliyle koymuş gibi ..
hı ayrıca su yukarda yazdıgım seye ek olarak söylim su askere dokunursa TSK vatan haini olarmış..
askerler diyarbakıra getirildi.. ordan da hepsi birlikte Ankaraya gidiyo..bil bakalım neden.. -
"Biz rehin askerleri bırakarak bir mesaj vermek istedik. Türkiye'den başkanımız Abdullah Öcalan'ı serbest bırakmasını istiyoruz"
demiştim la bi ara forumda bi ipneler büyük başımızı istiyoruz derler rehineleri bırakınca... :D
-
aslında apoyu salmak lazım
içine bi operasyonla ölümcül bi virüs enjecte edicen zıçtığında bulunduğu çevrenin 20-30 km alanını etkisi altına alıp yine herkeşe bulaşıp öldürsün :D
tabi teslim şartında da sınır dışı edilmesi olsun :D