Gözyaşını Tutmak Elde Değil Ki :((
-
tayyip tayyip tayyip tayyip tayyip tayyip tayyip
ne bu a.q. yıllardır teror var 30 kusur bin şehit yeni mi verıldı
bu kadar adamız genç beyiniz !!! niye çıkar yol veya bi tez atmıyoruzda gelen e boh atıyoruz bence ecevit mesut yılmaz gibilerinden daha iyi yonetımı var adamın
tayip ı sevmesem bile son 3 yılın istatistigi ortada
gerçegi gorun artık
ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞSAGLIGI DİLIYORUM
VATAN SAGOLSUN........................... -
kardeşler ortak ve tek sorunumuz bu vatan değil mi?
bu hükümetin yaptıkları ilerde yapacaklarının teminatıdır!!
kim nederse desin, olaylara bir zerre kadar şerefi olmayan
medyanın olayları millete nasıl sunduğunu aklı başında her
insan bilmektedirki ,bu medya artık bu millet için bir pkkdan
dahi daha tehlikeli ve zararlı olmaya başlmıştır!! olayların
medya organlarınca nasıl yönlrendirildiği, ülkenin kaostan
içinde kalması ve dahi tüm bu olanların ne kadar planlı bi
şekilde yapıldını artık herkez biliyo!!! bu kadar söz yeter
herhalde!!1
yapılacak tek şey vaar HERKEZ BİRBİRİNE SAYGILI OLACAK VE
BU VATANA SAHİP ÇIKACAK!! -
koka sen bi solede senin dediğin yonetimi yapalım bide ole dusunelim ne istion sen anlamıyorumki
illa yolucaklar bu herif yolunmaya alısmıs tabi a.q. bu zamana kadar gelen hukumetler oturtmadıkları kazık kalmamıs millete yok bazı insanlar hala oturacam bu kazıklara en kalını olsun yok bu kesmez daha uzunu olsun oturun a.q. kazıklara siz kesmezse git bide ecevitinkine otur tobe yarabbim yaaa -
ya bi siktir git ya ülkedeki gelişmelere bi bakın hala tayyibi savunuosunuz ben daha bşi yazmıom aq.yolunmaya alışmışmışız sen çok biliosun aq asıl şimdi yolunuoz lan kamil.
topraklar elden gidio tayyibin zamanında yabancılara toprak satışı kanunu çıktı.bütün topraklar satılıo.türk tarihi oturabileceği en büyük kazığa oturmuş şu an.topraklar gidiyo diyorum kamil topraklarrrrr
sen hala yolunmaktan bahset git tayyibi öv.ben daha bişi yazmıom aq tayyibinde tayyipçilerinde -
tayyip'den daha iii biri başa gelmez(adaylar arasında böyle biri yok)tayyip kötü'nün en iyisi arkadaşlar tayyibi sevmiyoruz ama kim gelse memleket toparlanır hele bi isim söleyin!
-
a.q. senmi kurtaracanm bos lafsın ya
cık bi nerde oturuyosan ordada bagırsana tayibbin ve tayibcilerin a.q. die siker atarlar seni olum bosssun ne gelismesi ulkeyi satıolar dio onceden yiyenlerin yediklerini kustuırmaya calısıolar
sende yedin heralde kursagın genişlemiş bi basbakan hakkında bole konusuon ya bence akıllı ol aklını almasınlar dısarda daha sana cwp yazmıyacam oki sen git ulkemi satıyolar die bagır cagır azınlıksınız olum azınlık gorende gundemi sanie sanie takip edion sanıcak korsun kor oldugun kadarda terbiyesiz bu arada benim adım kamil değil ayhun aklında kalsın die soluyorum -
ya siktir git lan gece gece tartışma yaratma denyoya bak.neyi sikiolar lan asıl tayyipciyim diyeni sikeriz burda gerizekalı git yat aq
-
Bu vatani adam edicek bi insan vardi ise o da "Tansu Ciller" di, aydin dogan ibnesi harcadi... Gelelim tayyip beye, soruyorum size kimin yonetimi altinda egitim sistemi iice sikilmistir ? kimin yonetimi altinda durulan terorizm geri hortlamistir ? kimin yonetimi altinda belediye baskani teroristlere basiniz saolsuna gitmistir ? Cevap veremiyorsaniz ben soyliyim... TAYYIP ERDOGAN
-
Tansu Ciller mi ya gidin abi ya allahın masonu mu:s(katılmıyorum--benim düşüncemdir!)tayyip çiller'den kat ve kat daha ii....ayrıca onların sorumlusu tayyip değildir eski yönetimlerden gelen sorunlar birikti birikti tayyibin başında patladı..tayyip ne kadar hatalıysa eski başbakanlarda en az onun kadar hatalıdır...saygılar..
-
musket +999999999
BU ÜLKENİN RESMEN SATILDIĞININ BELGESİ OLAN YABANCILARA TOPRAK SATMA ENGELİ KİMİN DÖNEMİNDE KALDIRILMIŞTIR???
BU ÜLKEYE KURŞUN SIKAN PKK LILARA KİMİN DÖNEMİNDE DEVLETİN CENAZE ARABASI TAHSİS EDİLMİŞTİR???
DİYARBAKIR BELEDİYE BAŞKANI BASIN TOPLANTISI YAPIYOR KÜTRÇE KONUŞUYOR VE SORULARIN KÜRTÇE SORULMASINI İSTİYOR BAŞBAKAN GIK BİLE ÇIKARMIYOR.
ÖLEN 16 TERORİST İÇİN ADAM ORDA BUNLAR BİZİM ACIMIZDIR DİYOR BAŞBAKANDAN HALA SES YOK.
NERDESİN OÇ????
SİZ HALA TAYYİPTEN YANA OLUN.YARIN BİGÜN SAVAŞ KAPIYA DAYANDIMI GÖRÜCEM BEN SİZİ
Toplam Hit: 5424 Toplam Mesaj: 49