Grafik Tablet Kullanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bu grafik tabletlerden kullanan var mı? 2 tip varmış galiba internette araştırdığım kadarıyla.Biri windows yüklüyüp içine programda çiziyorsun herşeyi biride pcye bağlayıp tabletin ekranında çiziyorsun pc nin ekranında devam ediyor gibi.

100 lirayada cihaz var 500 lirayada.Eğer kafama yatarsa şöyle ikinci el falan bişey almak 100-150 liraya.

Flash da çizim yapmak için almayı düşünüyorum.

Her ne kadar kalemle çizimim kötü olsada zamanla düzelir heralde :)

s

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    O resmini paylastigin hic ucuz olmasa gerek.
    Bir ara USB ile bilgisayara baglananindan kullanmistim, ilk basta guzel cizim yapilmaz gibi geliyor ama bekledigimden fazla verim almistim.

Simdi de khanacademy'e benzer bir sistem dusunuyorum, adam kullandigi donanimlari, programlari faq'da paylasmis. Yanlis hatirlamiyorsam watcom gibi bir marka kullaniyordu. Tabi o kadar hibeden sonra yine ayni aletleri kullaniyor mu bilmiyorum. :)

vatandaşa kafam girsin!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı
    Bir ara USB ile bilgisayara baglananindan kullanmistim, ilk basta guzel cizim yapilmaz gibi geliyor ama bekledigimden fazla verim almistim.

Simdi de khanacademy'e benzer bir sistem dusunuyorum, adam kullandigi donanimlari, programlari faq'da paylasmis. Yanlis hatirlamiyorsam watcom gibi bir marka kullaniyordu. Tabi o kadar hibeden sonra yine ayni aletleri kullaniyor mu bilmiyorum. :)

hocam biraz bahseder misin kaç paraya nerden almıştın.Bide kağıt üzerine çizmenin aynısı gibi mi  ?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Fotoğraftaki 22 ınc fılan wacomların fıyatı 8 bın fılan

13 olanları 2-3 civarında tablet olarak kullanmak yerıne 

wacom bambu al 200 liran civarında illustrasyonda wacom kullanırlar genelde.

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Wacom hocam

http://www.vatanbilgisayar.com/dth-a1300h-1-cintiq-companion-hybrid-32gb.html

http://www.vatanbilgisayar.com/grafik-tabletler/

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

Wacom hocam

http://www.vatanbilgisayar.com/dth-a1300h-1-cintiq-companion-hybrid-32gb.html

http://www.vatanbilgisayar.com/grafik-tabletler/

pek bişeye benzemiyor o bambo yav.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

en büyük zevkim tokyo kanalını seyretmek cnbc-e ye benziyor tasarım programları çok oluyor.

hiç bir tane göremedim tabletsiz çalışan japon :)

bende istiyorum ama cin aliden öteden değilim şuan resimi iyi olup bilgisayarda çizemenler için. ama alışkanlık yapıyormuş

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BURAK_X
    BURAK_X's avatar
    Erkek

ben wacom bamboo kullanıyorum gayet de güzel flash çalışıyorum :)

<love> <canimcicimaylari> <uzatmalar> <kavgagurultu> </love>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Sana bir iki bişey sorayım o zaman :)

u235 tarafından 21/May/14 23:53 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

up

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bamboo basit ve net bi alet, iyi bir şey istiyorsan, kıvrak, seri serbest tarzda kullanacaksan bunu sakın seçme üst modellere bak derim

9200 feetde alınan ilk nefes...
Toplam Hit: 4934 Toplam Mesaj: 15