Grafik Tasarım Kursu.
-
Sevgili arkadaşlarım.
Dün Bilgisayar kursuna yazıldım grafik tasarım bölümü eğer başarılı bir biçimde bitirirsem sertifika alacağım ama bilmediğim birşey var sizden yardım almak istiyorum.
Bu Grafik tasarım bölümünde bana ne öğreteceklerBen photoshop macromedia visual basic öğrenmek istiyordum sizce doğru yere mi yazıldım? Bana akıl verin iyi mi yaptım kötü mü? Lütfen cevaplarınızı esirgemeyiniz... Sevgilerimle
-
photoshop grafikle ilgilidir.. macromedia nın bi çok kolu var.Flashı mı kast ettin? Animasyonlar ve web sitesi tasarlayabilirsin flashla
visual basic ise masaüstü yazılımcılıktır. (program yapıyorsun anlayacağın)
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------photoshop grafikle ilgilidir.. macromedia nın bi çok kolu var.Flashı mı kast ettin? Animasyonlar ve web sitesi tasarlayabilirsin flashla
visual basic ise masaüstü yazılımcılıktır. (program yapıyorsun anlayacağın)
-----------------------------Evet flash öğrenmek istiyordum
-
iyi öğren o zaman
kurs çok pahalı ise kaydını sildir.Al bir kitap ve pratik yaparak öğren.Ama belki sertifikası işe yarayabilir.Tabii profesyonel anlamda iş yapacaksan
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------iyi öğren o zaman
kurs çok pahalı ise kaydını sildir.Al bir kitap ve pratik yaparak öğren.Ama belki sertifikası işe yarayabilir.Tabii profesyonel anlamda iş yapacaksan
-----------------------------Evet net alemince çok geniş çevrem vardır beraber şirket internet siteleri tasarlıyıp satacağız ama işte photoshop ve macromedi bilmiyorum o yüzden
-
web sitesi tasarlayacaksan iyi bir programlama dili öğren öncelikle.Flashda öğren tabii ama programlama dili daha iyi olur senin için.Böyle düşünüyorum. Örnek olarak, asp,php,asp.net gibi dillerden başlayabilrsin
-
azrail_baba bunu yazdı:
-----------------------------
web sitesi tasarlayacaksan iyi bir programlama dili öğren öncelikle.Flashda öğren tabii ama programlama dili daha iyi olur senin için.Böyle düşünüyorum. Örnek olarak, asp,php,asp.net gibi dillerden başlayabilrsin
-----------------------------Biliyorum onların kursunada yazılmak istedim ama 2.000 ytl'den başlıyo onu tanıdıklarım öğretecek allahın izniyle
-
kitapla öğrenirsin.Yeter ki şimdiden başla.Vakitini boşa harcama.Hemen bir yerlerden başla.Kursamı gidiyorsun, yakınların mı öğretiyor bilemem ama zaman kaybetmeden öğren.Şimdiden araştırma yap. Googledan bak bakalım ne nedir diye? alt yapını şimdiden sağlarsan ileride daha kolay kavrarsın herşeyi
kolay gelsin, iyi akşamlar
-
ilgilendiğin için teşekkür ederim azrail baba Allah razı olsun iyi akşamlar
-
hoca grafiğe yazılıp herhangi local veya web programlama dili ögrencegini mi saniyosun :)
photoshop ögrenirsin,flash ögrenirsin,dü$ük ihtimalle fireworks görürsün. web sayfası icinse flash ve photoshop'u uzman seviyede biliyosan sorun kalmaz. flashla birlikte actionscript'te ögrenirsin zaten. programlamaya adım atmı$ olursun.
-
Hocam beni sakın yanlıs anlama ama web tasarımı yapıp satmak hiç güzel bi iş değil.. 2 aydan sonra sövmeye bi daha yapmıcam demeye baslayacaksın.. yaklasık 3-4 senedir bu işi yapıyorum.. profosyonele yakın grafiker sayılırım web dillerinden php biliyorum biraz.. 2 kişi çalışıyorz ama illallah ettik artık hergün sövüyorum başka bi iş aldığımda.. çekilmez bi dert cidden.. Yaptığın adamların çilesi çekilmiyor derdi çekilmiyor aldığın para emeğine hiç ama hiç yetmiyor..