Grafiti Nereden Öğrenebilirim(İzmir)
-
hocam grafitiye merak saldım aramadığım yer kalmadı bileniniz var mı bunun kursu cartu curtu var mı acaba izmirde
-
biz çok yapardık sıpreyler falan duvarlara çocuktuk tabi bi heves geldi geçti ögrenmenin en kolay yolu bi kaç tane grafiti
dergisisi al defter birde kalem devamlı bişeyler çıkarmaya çalış tabi yetenek varsa...
abi tavsiyesi şunu sölim boş iş ;))
-
boşver boş işler yapacak kadar zamanım var hımm mantıklı gıbı bıo dergılere bakayım ben
-
dökümanı olan varsa versin bende diyarbakır sokaklarında her duvara tahribat yazarım:D
-
benden öğren gülüm :)
yalnız el becerin varmı? resim çizebilirmisin? eskizlerini koy bakam bi
msn e gel evka 4 lü az takılmadım orlarda :))
amele_2@asosyalsinek.net.tc
-
şimdi eskiden çizerdim baya..
yapıcağın şey ilk başta tag çalışmak olucak (tag: writerlerin attığı imza) (writer : tag atan kişi :p şaka.. graffiti yapan kişilere denir)
blue jean de eskiden s2K turbo tunç dindaş vardı. hala duruyorsa o köşe iyidir. ama artık sadece graffiti yayınlıyor o yüzden yararı olmaz sana
www.graffiti.org dünyanın en iyi graffiti sitesidir..
ilk başta harf çalışcaksın harflerin oturunca graffiti yapmaya geçebilirsin..
-
bunun kursu felan olmaz ne grafitti nede rap...break dancede yoktu ama bazı enteller onun kursunu cıkarmış işte...bunlar ancak bu işlerle ugrasanlarla takılıp sokakta ogrenırsın..
-
eskiden bende çok uğraşırdım..legal veya illegal olarak bir çok çalışmam oldu ..graffiti için kurs murs yoktur herşey free dir style leri kendin çıkarırsın..ilk önce sana destekçi grup arkadaşları gerekir 2 3 yılda graffitin gerçektende graffiti sewiyesine ulaşır : ) ..milyarlarca paran spray lere gider..şahsen hiç tasvip etmem ben zamanında yaptm emniyetle sorun yaşadm adliyeler vs. yaz kış salak salak ist.un her yerinde yürüyerek tag'e graff'a çıakrdık arkadaşlarım şu anda EİZZE adı altında dewam ettirmekteler grubu .
-
baba ne işin grafiti yle yazık deilmi duvarlara sora milleitin iş gücü yoksa sizin yazılarınızı temizlemeye uraşcak
-
hacı ben yapmıstım bitane
-
Hacı spreyle uraşma,ilk karakalem çalış,sonra şu ispirtolu kalemler oluyo ya hani dershanelerde tahta kalemi olarak kullanılıyo,onlardan fln al(ben bi 6lı aldım işaretleme kalemlerinden 2 renkte o ispirtolulardan 4 milyon yani bi sprey parası tuttu aşaı yukarı)
o kalemlerle deftere,sıraya fln çalışmaya devam et,baktın oluyo,zevkte alıyosun al bikaç sprey boya boş duvarları fln :D GRAFFİTİ İS NOT A CRİME :P