Gramafon Satan Varmı?
-
Arkadaşlar bu ara kafayı plaklara tatktım.. 45'lik plaklar alıp dinlemek istiyorum o yüzden pikap değil gramafon lazım varmı satan veya teğmin edebilecek? gittigidiyora batım çok pahalı, tarihe eser mantığında satıyorlar
tamm eskidir değerlidir doğru ama birazda uygun fiyata arıyorum.. arızasız ve sorunsuz çalışan bi makina arıyorum -
45'lik değilde taş plak dinleyecek olmayasın? Pikaplar 45'lik çalar.
-
usbli gramafon görmüştüm geçen geçen link verim bulablirsem
edit:pardon hacım sen palk demişsin bu usbliydi direk derdine çare olmaz yani.. nette sipariş veren biri takas demişti ama.. şuanda bulamadım onu da zaten silmiş profilini yapanziden -
o senin dediğin ıssız adam panp.yapıldı boşver başka bişi bul.. :D
-
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------açıkçası bişey söyleyeyim sevgilim ve bi kaç arkadaş izlemiştik o filmi.. film bitti,
kız gözleri yaşlı bana:
eve gramafon alalım? diye soruyo.. bizimkilerle bi koptuk sonra küstü gitti orası neyse de sonra zor ikna ettik falan..
yoksa hocam sende az önce mi izledin naptın :D -
zone bunu yazdı:
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------açıkçası bişey söyleyeyim sevgilim ve bi kaç arkadaş izlemiştik o filmi.. film bitti,
kız gözleri yaşlı bana:
eve gramafon alalım? diye soruyo.. bizimkilerle bi koptuk sonra küstü gitti orası neyse de sonra zor ikna ettik falan..
yoksa hocam sende az önce mi izledin naptın :D
-----------------------------ben o filmi 1 kere izledim dahada izlememe gerek yok.o Ada'nın göğüsler unutulurmu ya,hergün barış harekatı düzenleyesim var o fıstığa :D.
ateşli bayanlar ekliyin .. 053438.... :D
-
gramafon yerine ben sana azerbaycandan getirilen Garmonumu satayım. 1000 tl ye
.
-
sirkeciden almıştım bne taş plak için 100 lira olması gerekiyor
-
rahmetli dedem bir gramafona koca bir köyü satmıştı. senelerden sene bindokuzyüzçiftsıfır. siz ve babalarınız o zaman yoktunuz :/
-
hocam netten alma bit pazarlarını gez özellikle büyük şehirlerdeki kesin düşer çok ucuz fiyatlara
-
Ah ulan ah. bi kaç ay önce seyyar hurdacının arabasında vardı. 75 tl demişti yanımda para olsa alacaktım. kaçırdık.