Grand Theft Auto IV Ekim 2008De Bilgisayarlarda...
-

Rockstar Games’in GTA IV’ü Xbox 360 ve PS3 platformları için 29 Nisan’da piyasaya süreceğini açıklamasının ardından Fransız sitesi Jeux Expo, oyunun PC versiyonunun Ekim 2008’de Avrupa’da satışa çıkacağını duyurdu...
Olay Türk Oyuncuların Bulusma Noktası Trgamer.Com'dan da Onay Aldı...
Kaynak : http://www.jeuxpo.com/afficher_news-10880-gta_iv_en_octobre_sur_pc_.html
Oyun Hakkında Daha Fazla Bilgi : http://www.trgamer.com/game.asp?id=2783 -
Len bu oyunda Crysis gibi olacak gibi makinelerin çoğu kaldıramayacak..
-
sanmıyorum kasacağını videolara vs baktığımızda o kadarda bişey yok adamlar hdr ye dayanmışlar alt tarafı :D hala bazı objeler kütük gibi.. pcye çıkacağı iyi olmuş ps3'cülerin bi yerleri kalktıydı pcye çıkmıyor haha diye xD gördük :D
-
Haci GTA'da grafik mi var bilgisayarlar kaldirsin :D
Rockstar cikarmayabilir kesin bi haber degil
Rockstar GTA'da ilk once konsol sonra bilgisayar taktigini uyguluyordu hep ama bu sefer bence bu oyunu sadece yeni nesil konsollara cikartcak, cunku GTA satislarinin patladigi hep konsollar olmustur.
Fazla umitlenmeyin :D
Zaten konsoldan port edilirse cok kotu bir oyun olur.
-
Abi Çıksın Hele bir.. Modern Mod vs vs Geliştirilir.) Zaten Piç Ettiler Gtayı: Ah Ulan Eskiler: eskiden ne oynardım oyunu
-
Tabiri caizse gtanın içine edildi zaten.. Normal bir oyundan farkı kalmadı gözümde.
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
Tabiri caizse gtanın içine edildi zaten.. Normal bir oyundan farkı kalmadı gözümde.
-----------------------------Haci San Andreas'a Hot Coffe modunun yapilmasiyla biraz itibari dustu ama o kadar da degil :D yani tabii ilk oyundaki tadi yok ama zaten yapamazlardida.
Herseyin ilki guzel oluyo :D
-
gta 2 nin üzerine tanımam ne olursa olsun 3 4 5 6 skimde değil en iyisi 2 süper oyun
-
LordVader bunu yazdı:
-----------------------------FireX bunu yazdı:
-----------------------------Haci San Andreas'a Hot Coffe modunun yapilmasiyla biraz itibari dustu ama o kadar da degil :D yani tabii ilk oyundaki tadi yok ama zaten yapamazlardida.
Herseyin ilki guzel oluyo :D
Hot coffee ile ne alaka aq. Oyuna sonradan katılan bir sürü şey çıkartıldı. -
Oyuna sonradan şeylerin katılması gta yı piç etmez ki aksine üstün kılar. Demek çok sevilen bi oyun ki (zaten öyle inkar edilemez) herkes mod, yama vs yapıyo. Sırf gta modları için açılan büssürü kalite site var. Ben mesela san andreas oyununda tüm modları inceledim gezdim aradım taradım seçtim, hepsini ayarladım, kendi versiyonumu çıkarıyomak :D az kaldı :F
Şu GTA IV pcye bi çıksa varya o günü bekliyorum. tez zamanda bi çıksa ya sabırsızlıkla bekliyorum...
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------Oyuna sonradan şeylerin katılması gta yı piç etmez ki aksine üstün kılar. Demek çok sevilen bi oyun ki (zaten öyle inkar edilemez) herkes mod, yama vs yapıyo. Sırf gta modları için açılan büssürü kalite site var. Ben mesela san andreas oyununda tüm modları inceledim gezdim aradım taradım seçtim, hepsini ayarladım, kendi versiyonumu çıkarıyomak :D az kaldı :F
Şu GTA IV pcye bi çıksa varya o günü bekliyorum. tez zamanda bi çıksa ya sabırsızlıkla bekliyorum...
Oyuna grafik dışında birşey katılmıyor. Sonradan katılan çoğu şey oyundan çıkartılıyor.