Green Card (2019) Başvuruları Başlıyor - Güncelleme: SON GÜN 17:00 GMT, 22 Kasım
-
@Kaan
Madem öyle diyorsun denemekten zarar gelmez. :)
An itibariyle :

-
şu memlekete bu vizeyle beraber gelseydim şimdi hertürlü olanağım vardı 1,5 senedir kaçak kaçak çalışıyoz bi şey yapamadık daha aman deyim kaçak olarak kalmayı düşünmeyin sakın dikiz aynamda polis görünce içeri doğru sıçmanın ne olduğunu anlıyorsunuz ben kuzenimle kalıyorumda sağolsun barınacak yerde binilecek arabada sıkıntı yaşamadım hiç ama yaşayanlara şahit oldum bu green card bu ülkeyi düşünenler için bulunmaz nimet Allah hepime hayırlısını versin ne diyem...
-
Kaan bunu yazdıAtlas bunu yazdıKaan bunu yazdı
VPN'le girip başka ülkelerden denesek.
Mesela özbekistana falan çok çıkıyormuş.
Artık şansmıdır yoksa dediğin şekildemidir başka birşeymidir bizim sitede çalışan özbek bir abla vardı kızı rastgele yolda başvurmuş kıza çıktı bastı gitti amerikaya
Bizde özbek elemanlar var,
Adamlar diyor ki bizim orda herkese çıktı. Birsürü kişi saydı. Sallamadı da yani, gösterdi herifleri facebooktan.
Amerikaya gidenler demiş ki sen türkiyeden başvurmuşsun ondan çıkmamış sana :D
Bu sene ordan birine başvuru yaptırtacaklarmış.
Dedim bana da yapın o zaman.
Özbek ne alaka ? Ne özellikleri varmiş ki bu adamların
-
benim meslek "Bright Outlook Occupation" kategorisinde ancak 2 yıllık deneyim istiyor. Benim 1. yılım halbuki seneye artık.
Daha fazla detay için klavuzu okuyun derim;
Meslek grubunuza buradan bakabilirsiniz (Job Family altından)
-
biyometrik fotoğraf şartı var mı acaba geçen sene bununla ilgili herhangi bi açıklama yoktu
-
eşim ve ben başvurduk bakalım :)
-
adeleks bunu yazdı
biyometrik fotoğraf şartı var mı acaba geçen sene bununla ilgili herhangi bi açıklama yoktu
Evet şart. Tahminim fotoğraftan yüz taraması yapıp terör suçlularını falan ayıklıyorlar.
Gözlük takanlar gözlüğünü çıkarıp fotoğraf çektirsin yoksa kabul edilmez.
Zaten adamlar açık açık yazmış fotoğraf şartlara uymazsa direk geçersiz olur başvurunuz diye.
-
mkyb bunu yazdıadeleks bunu yazdı
Evet şart. Tahminim fotoğraftan yüz taraması yapıp terör suçlularını falan ayıklıyorlar.
Gözlük takanlar gözlüğünü çıkarıp fotoğraf çektirsin yoksa kabul edilmez.
Zaten adamlar açık açık yazmış fotoğraf şartlara uymazsa direk geçersiz olur başvurunuz diye.
Benim attigim resmin cozunurlugu cok yuksek degildi. Muhtemelen elendim bile...
-
Kaydımı yaptım. Amerika da görüşürüz.
-
https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html
burada dediğine göre "adınız pasaportta yazıldığı şekilde" yazsın diyor.
benim pasaportum yok :) pasaportta isim nasıl yazıyor ki?
mesela adınız ömerse oumar falan mı yazıyor? forma omer yazılması yeterli mi?
cann tarafından 06/Eki/17 16:32 tarihinde düzenlenmiştir