folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Green Card (2019) Başvuruları Başlıyor - Güncelleme: SON GÜN 17:00 GMT, 22 Kasım

Green Card (2019) Başvuruları Başlıyor - Güncelleme: SON GÜN 17:00 GMT, 22 Kasım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@Kaan

Madem öyle diyorsun denemekten zarar gelmez. :)

An itibariyle :

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

şu memlekete bu vizeyle beraber gelseydim şimdi hertürlü olanağım vardı 1,5 senedir kaçak kaçak çalışıyoz bi şey yapamadık daha aman deyim kaçak olarak kalmayı düşünmeyin sakın dikiz aynamda polis görünce içeri doğru sıçmanın ne olduğunu anlıyorsunuz ben kuzenimle kalıyorumda sağolsun barınacak yerde binilecek arabada sıkıntı yaşamadım hiç ama yaşayanlara şahit oldum bu green card bu ülkeyi düşünenler için bulunmaz nimet Allah hepime hayırlısını versin ne diyem...

l enfer c est les autres Sartre ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    Kaan bunu yazdı
    Atlas bunu yazdı
    Kaan bunu yazdı

VPN'le girip başka ülkelerden denesek.

Mesela özbekistana falan çok çıkıyormuş. 

Artık şansmıdır yoksa dediğin şekildemidir başka birşeymidir bizim sitede çalışan özbek bir abla vardı kızı rastgele yolda başvurmuş kıza çıktı bastı gitti amerikaya 

Bizde özbek elemanlar var,

Adamlar diyor ki bizim orda herkese çıktı. Birsürü kişi saydı. Sallamadı da yani, gösterdi herifleri facebooktan.

Amerikaya gidenler demiş ki sen türkiyeden başvurmuşsun ondan çıkmamış sana :D

Bu sene ordan birine başvuru yaptırtacaklarmış.

Dedim bana da yapın o zaman.

Özbek ne alaka ? Ne özellikleri varmiş ki bu adamların

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

benim meslek "Bright Outlook Occupation" kategorisinde ancak 2 yıllık deneyim istiyor. Benim 1. yılım halbuki seneye artık.

Daha fazla detay için klavuzu okuyun derim;

https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2019-Instructions-Translations/DV-2019-TURKISH.pdf

Meslek grubunuza buradan bakabilirsiniz (Job Family altından)

https://www.onetonline.org/find/

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

biyometrik fotoğraf şartı var mı acaba geçen sene bununla ilgili herhangi bi açıklama yoktu  

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

eşim ve ben başvurduk bakalım :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

biyometrik fotoğraf şartı var mı acaba geçen sene bununla ilgili herhangi bi açıklama yoktu  

Evet şart. Tahminim fotoğraftan yüz taraması yapıp terör suçlularını falan ayıklıyorlar.

Gözlük takanlar gözlüğünü çıkarıp fotoğraf çektirsin yoksa kabul edilmez.

Zaten adamlar açık açık yazmış fotoğraf şartlara uymazsa direk geçersiz olur başvurunuz diye. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    adeleks bunu yazdı

Evet şart. Tahminim fotoğraftan yüz taraması yapıp terör suçlularını falan ayıklıyorlar.

Gözlük takanlar gözlüğünü çıkarıp fotoğraf çektirsin yoksa kabul edilmez.

Zaten adamlar açık açık yazmış fotoğraf şartlara uymazsa direk geçersiz olur başvurunuz diye. 

Benim attigim resmin cozunurlugu cok yuksek degildi. Muhtemelen elendim bile...

Cigu bigule :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Kaydımı yaptım. Amerika da görüşürüz. 

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

https://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/diversity-visa/instructions.html

https://travel.state.gov/content/dam/visas/Diversity-Visa/DV-Instructions-Translations/DV-2019-Instructions-Translations/DV-2019-TURKISH.pdf

burada dediğine göre "adınız pasaportta yazıldığı şekilde" yazsın diyor.

benim pasaportum yok :) pasaportta isim nasıl yazıyor ki?

mesela adınız ömerse oumar falan mı yazıyor? forma omer yazılması yeterli mi?

cann tarafından 06/Eki/17 16:32 tarihinde düzenlenmiştir

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
Toplam Hit: 114743 Toplam Mesaj: 196
green card ücretsiz harlem turu america dream