Green Card Sonucları 1 Mayısta Açıklanıyor
-
benimki 2013 o zaman sanırım. 18 nisanda basvuru yapmıstım :/
-
dtex bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------dtex bunu yazdı:
-----------------------------Amerikaca saat 15.15 ya :D nasıl aklıma gelmedi bu :D adamlar duysalar beni seçmezler aq :D
-----------------------------evet buda demektir ki 9 saat sonra yani sabah açıklanabilir sonuçlar :)
-----------------------------
Ben kendimi 00.00 a hazırlamıstım çok var daha gelde uyu şimdi :D
-----------------------------aslında konuyu açan arkadaş amerikadaki saati dikkate almadı direkt sonuçlar bu gece açıklanıyor diye hızlı gitti.. olsun yinede unutan arkadaşlara hatırlatmış oldu :)
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------benimki 2013 o zaman sanırım. 18 nisanda basvuru yapmıstım :/
-----------------------------nurkanım amerika olmazsa alamanya'ya uç sen :)
-
yesil-kart.com üzerinden başvuran var mı?
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------Amerikaca saat 15.15 ya :D nasıl aklıma gelmedi bu :D adamlar duysalar beni seçmezler aq :D
-----------------------------evet buda demektir ki 9 saat sonra yani sabah açıklanabilir sonuçlar :)
Ben kendimi 00.00 a hazırlamıstım çok var daha gelde uyu şimdi :D
-----------------------------aslında konuyu açan arkadaş amerikadaki saati dikkate almadı direkt sonuçlar bu gece açıklanıyor diye hızlı gitti.. olsun yinede unutan arkadaşlara hatırlatmış oldu :)
Belki o arkadasta unutmustur benim gibi hocam :D -
Türkiyedeki olasılık kaç bilen varmı acaba , gerçi kaç kişinin başvurduguda belli değil sanırım ama , Türkiyede kazanma şansı daha yüksek diye biliyorum.
-
10 yıllık vizem var ayrıca ailemi ve 21 yaşından büyük olmayan tüm çocuklarımı yanımda götürme yetkiside var, green card hikayesi yerine daha gerçekci başvurular ile ABD ye gitmeye çalışsanız daha iyi olmazmı arkadaşlar,
-
bende başvurdum bugun eyüp'te dua ettim çıksın diye ben daha önce amerikaya gittim şimdi yüksek lisans yapmak için çıkmasını istiyorum hayırlısı olsun arkadaşler.
-
bende başvurdum, bu kadar insandan birisine cıkar heralde,
-
arkadaşlar çıkan yemek ısmarlasın.