folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Greenpeace...Sanal Eylemci Olun

Greenpeace...Sanal Eylemci Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Sana verdiğim linkteki yazı, altındaki referans kitaplar ve daha da altındaki NASA, NOAA gibi farklı kurumlarda yayınlanmış yazıların linklerinin olduğu "Additional Reading" kısmı şimdilik yeterli olur. Bunları okuduktan sonra istersen tekrar gel, buzul çağları, iklimsel değişimler ile ilgili makaleler vereyim. Kendin de araştırabilirsin, ama dikkat et internette bir çok anti-küresel ısınma yazıları var, pek çoğu bilimsel nitelikte olsa da taraflı bir tutum sergilediği için tavsiye etmiyorum.

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asswipe
    asswipe's avatar
    Erkek

krypt gerekli cevabı vermiş, eyvallah :)

az
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korhan
    korhan's avatar
    Erkek

asswipe bunu yazdı:
    -----------------------------

Bu kadar düşünmeden yazan bi insan görmedim ya hiç bilmediğin bi konu hakkında konuşuosun  sora krypt gereken cvbı vermiş diosun adam küresel ısınma yok demioki konuya yazmak için yazıosun ya:)

hocam balık diorum omega 3 diorum gri hücre diorum  daha fazla balık tüketmen gerek ciddiyim...

https://www.fitnessaktif.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Kusura bakmayın ama Greenpeace ve Türkiye 'deki uzantıları gerçekten doğa gönüllüsü,  yaşadığı çevreye duyarlı , özüne dönme özleminde ama yaşadığımız sistemin henüz acemisi insanlarla beslenen söylemleri doğru icraat ta ise sadece dünyadaki bu çeşit protestoların kontrolünü sağlamak amacı ile var edilen örgütlerdir. biraz karışık yazmış olsamda ( affola ) o yanılsamaların en başta greenpeca in projelerinde var olmaya çalışırken en azından kendinizi kandırdığınızı bilerek dahil olun. Gerçekten doğa için birşeyler yapmak istiyorsanız A.Birliği parlamentosunun yeşiller grubunun organizasyonlarına katılın Türkiye 'de yeşilci bulamadılar yıllardır arıyorlar....

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ya insanoğlunun bu dünyaya verdiği zarar zaten göz ardı edilemeyecek kadar büyük, benim tek söylediğim küresel ısınmanın bunlardan biri olmadığı ve ne yaparsanız yapın engelleyemeyeceğiniz. Yoksa insan kaynaklı zararları engelleme/azaltma amaçlı faaliyetlerinize laf söyleyen yok, devam edin elinizden geldiğince. Hoş, onlar da nafile.

while (1<2)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asswipe
    asswipe's avatar
    Erkek

korhan bunu yazdı:

asswipe bunu yazdı:

Bu kadar düşünmeden yazan bi insan görmedim ya hiç bilmediğin bi konu hakkında konuşuosun  sora krypt gereken cvbı vermiş diosun adam küresel ısınma yok demioki konuya yazmak için yazıosun ya:)

hocam balık diorum omega 3 diorum gri hücre diorum  daha fazla balık tüketmen gerek ciddiyim...

bak şimdi:

krypt'in dediklerini yazıyorum;

Dünyayla birlikte güneş sistemindeki diğer gezegenler de paralel oalrak değişim gösteriyor, buna yorumunuz nedir? Evrensel mi ısınmışız?

(Demekki neymiş? greenpeaceci zibidilerin 'dediği' tarzda bir küresel ısınma mevcut değil.)

Küresel ısınma yok demiyorum, küresel ısınma var. Ama insanlardan dolayı kaynaklanan bir şey değil bu.

Dünya bundan öce bir kaç kez daha bu tür değişimler yaşamıştır. Bu değişimler yaklaşan buzul çağının habercisidir. Yani gayet doğal bir olaydır.

(sabit bir dünya, doğa vs.  tarihin hangi evresinde var olmuş?)

Daha önceki buzul çağları geldiğinde binlerce türün nesli bir anda tükendi. 

(nesil tükenmesi günümüz sorunu değildir, sürekli bir şeydir)

yılda atmosfere salınan ortalama 200 milyar ton karbondioksitin, sadece 5 küsür milyar tonu endüstri kaynaklıdır

(demekki neymiş? 'iki üç tane petrol tankerinin üstüne pankart asarak ' petrol kullanımı vs. azalsa bile, bu ihmal edilebilir bir seviyede değişime sebep olcak)

falan filan...

az
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

asswipe bunu yazdı:

korhan bunu yazdı:

asswipe bunu yazdı:

bak şimdi:

krypt'in dediklerini yazıyorum;

Dünyayla birlikte güneş sistemindeki diğer gezegenler de paralel oalrak değişim gösteriyor, buna yorumunuz nedir? Evrensel mi ısınmışız?

(Demekki neymiş? greenpeaceci zibidilerin 'dediği' tarzda bir küresel ısınma mevcut değil.)

Küresel ısınma yok demiyorum, küresel ısınma var. Ama insanlardan dolayı kaynaklanan bir şey değil bu.

Dünya bundan öce bir kaç kez daha bu tür değişimler yaşamıştır. Bu değişimler yaklaşan buzul çağının habercisidir. Yani gayet doğal bir olaydır.

(sabit bir dünya, doğa vs.  tarihin hangi evresinde var olmuş?)

Daha önceki buzul çağları geldiğinde binlerce türün nesli bir anda tükendi. 

(nesil tükenmesi günümüz sorunu değildir, sürekli bir şeydir)

yılda atmosfere salınan ortalama 200 milyar ton karbondioksitin, sadece 5 küsür milyar tonu endüstri kaynaklıdır

(demekki neymiş? 'iki üç tane petrol tankerinin üstüne pankart asarak ' petrol kullanımı vs. azalsa bile, bu ihmal edilebilir bir seviyede değişime sebep olcak)

falan filan...

Adamlar zaten bunu insanlar yaptı demiyo sadece insanlar bu oluşumu hızlandırıyo diyolar zaten ama işte okumaları göz, dinlemeyi kulakla yapmak lazım yoksa böyle oluyo..

Petrol tankeri vs.. sadece petrolü yada katı, sıvı fosil yakıtları değil her türlü kirliliği simgeleyen ama başta en çok kullanılan şeyi simgelemektedir.. O gördüğün sadece simgedir.. simge için bknz : TDK

Şimdide kendime acıyorum böyle birine kalkıpta bu açıklamaları yaptığım için..

İlk defa greenpeace cilere karşıyım neden biliyomusun...? Sana oksijen veren ağacı kesmek lazım..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asswipe
    asswipe's avatar
    Erkek

toprakta çürüyecek bedenim, yeşeren bitkiye yar olmasın !!!

az
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ihtivarecetesi
    ihtivarecetesi's avatar
    Erkek

saçma düşüncelere de saygı duymak lazım, beyler uyanın İNSANOĞLU KENDİ ELİYLE MAHVETTİĞİ DOĞAYI, YİNE DİĞER ELİYLE DÜZELTMEYE ÇALIŞIYO, eğer destek vermek istiyorsanız gidin bi ağaç dikin,  gidin toprağı hissedin, beton yığınlarının arasına tıkılıp kalmayın, sonra anlayabilirsiniz anca dünya nereye gidiyo, gelecekte ne olacak doğaya diye..

BİR GRUP TAVUK BAHÇEDE YEMLENDİKLERİ SIRADA ÇİTİN ÜZERİNDEN UÇAN BİR FUTBOL TOPU ARALARINA GELMİŞ.HOROZUN BİRİ ONU İNCELEMİŞ VE SONRA"ŞİKAYET ETMİYORUM KIZLAR AMA YAN TARAFTA ÇIKARDIKLARI İŞE BİR BAKIN!" DEMİŞ:)- (oshonun kitabına baksın merak edenler)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek

Greenpeace uluslararası bir şirket. Kar amacıyla hareket eden şirkete mi güvenicez!? Çivisi çıkmış bu amk dünyanın.

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
Toplam Hit: 4419 Toplam Mesaj: 32