Grev Yapanlara "Çağdışı" Diyen Başbakan.
-
NovalgiN bunu yazdı:
-----------------------------bizi aydınlattığın için çok teşekkürler + rep
la havle..
-----------------------------ister inan ister inanma sana yalan borcummu var. gel ataşehire senide yazdıriim her masrafını chp çekiyo. Günlük ortalama 30 lira falan veriyolar. Ama haftada bigün yapıyolar çünkü medya o zamanlarmı geliyomuş neymiş. Çok biliyosunuz amk götümüzden akp şunu yaptı desek hemen var ibnetor harbi yapar dersiniz. Chp de akpden aşşa kalır yanı yok diyince yok öyle bişey diye hemen küplere binersiniz amk. Chp ninde nasıl bi fırıldak olduunu nasıl bi top olduunu herkes biliyo.
-
Baya bir gogocu varmis ha :) Tabi her ilceden gogocular toplanirsa bu kadar kalabalik olur.20-30 lirada aliyorlarsa valla iyi para :D

-
66albay bunu yazdı:
-----------------------------
Sarper bunu yazdı:
66albay bunu yazdı:
Sarper bunu yazdı:
1903 earcome albay66 < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> gelsin görsün -.-
-----------------------------geldim gördüm yendim. ok
pm atacağına müslüman olmadığını neden ilgili konuya yazmadın. ALAKASIZ Bİ KONUDA İSMİMİN NE İŞİ VAR?
ben buraya yapıştırayım yanlış yamalak yazdığını.
sarper yazmış"hepimiz balıktan evrimleştik atest değilim dedim müslamın demedim. o linki kaybedecek biri warsa o sensin."
müslamın değil müslüman. atest değil ateist. şu an okuduğun lisede edebiyatın kaç bakiyim senin.
dinlere CAHİLLER inanır demişsin. cahiller müslüman olur dememişsin. söylediklerine göre kendini de cahil sınıfında addediyosun. özeleştirine hayranım.
duanda: Kur'an diyosun Allah diyosun; müslüman değilim diyosun
ATEİSTLER AŞMIŞ KİŞİLERDİR DİYENDE SENSİN.
balık hafızalı ergen.
oraya buraya adımı yazma.
AYRICA BAŞBAKANI BU KONUDA DESTEKLEDİĞİMİ NERDEN ÇIKARDIN.
ÇOK MERAK EDİYOSAN DESTEKLEMİYORUM
-----------------------------ben din dedim tanrı demedim müslüman mülsüman kastettiğimi anlayacak zekayı bulmuşsun gözlerim yaşardı. din ile tanrı arasındaki farkı bilmeden gelip bana edebiyat notumu sorman seni komik duruma düşürüyor. din=tanrı sanmışsın -.- senden bu beklenecek bir durum zaten edebiyatım 5 arapça bilirim. evet atesitler dindeki bazı yanlışları sorgulamış kişilerdir senin gibi korkak değillerdir.ergen babandır ben atlatalı yıllar oldu. senin ilahındır tayyib nasıl desteklemezsin -.-
-----------------------------uzatmayalım. kişisel kavga moduna taşımak istemiyorum. okuyanlar değerlendirir zaten.
adımı oraya buraya yazma. kuyruk acın mı varki alakasız bi konuya yazmışsın.
ergenlik! atlattığın belli. biraz engebeli olmuş.
bana saydığın tüm hakaretleri misli ile sana iade edeyim. babam 50 yaşındadır. 50 yaşında yetişkin olursun. bilmiyosan öğren.
köşeye sıkşan insan klavyeden küfür döktürür.
benim sorgulamadığıma nerden ulaştın. yani benim mesela 5 senedir ateist olupta yeni iman etmemiş olduğuma nasıl eminsin.
ben hoşgörülü biriyim. kimseye ateist olduğu için tavır falan yapmam. ateist olduğu için hakaret etmem.
YARATILANI YATANDAN ÖTÜRÜ SEVMEYİ prensip edinmiş biriyim.
ADAM OLDA AİLE KARIŞTIRMA. DELİKANLI OL BİRAZ.
daha da cevap yazma kapansın konu.
-----------------------------50 yaşında yetişkin olunmaz ihtiyarlılık dönemine girilir sağlık kitabına aç bak? iade etsen kaç yazar umrumda değilsin =) vay anasını arkadaşımız prensibleride var benim akp lilere hakaret etme prensibim olduğu gibi -.- üstüme gelirsen tüm sülaleni olaya ortak ederim. mahallenin delikanlısıyım ben siyah kuşak karateciyim.delikanlılığı bi akp uşağı hazır yiyiciden öğrenecek kadar düşmedim-.- emrin olur daha cevap yazmam -.- geçmişim senden eskidir bir nebze olsun nazım geçer adminlere boşuna sitem etme =) son olarak satanistler seni kutsasın =) baba oğul kutsal albay o.O
-
Nolur devirin hükumeti :) asker deviremedi siz devirin. bi grev yapın da hayat dursn biz de boyumuzun ölçüsünü alalım :)
-
1 milyon işçi 2 gün iş bıraksın devrim olur
-
hehhae amk'un ampulü nasıl belli olmuş resimde hemen :D kafadan ampul canım :D
-
Sarper bunu yazdı:
50 yaşında yetişkin olunmaz ihtiyarlılık dönemine girilir sağlık kitabına aç bak? iade etsen kaç yazar umrumda değilsin =) vay anasını arkadaşımız prensibleride var benim akp lilere hakaret etme prensibim olduğu gibi -.- üstüme gelirsen tüm sülaleni olaya ortak ederim. mahallenin delikanlısıyım ben siyah kuşak karateciyim.delikanlılığı bi akp uşağı hazır yiyiciden öğrenecek kadar düşmedim-.- emrin olur daha cevap yazmam -.- geçmişim senden eskidir bir nebze olsun nazım geçer adminlere boşuna sitem etme =) son olarak satanistler seni kutsasın =) baba oğul kutsal albay o.O
-----------------------------bak sarper millet bu atışmadan haklı olarak rahatsız olmuş(serdar'ın mesajına bakabilirsin). bende sıkıldım. neye inanıyosan ona inan. umrumda değil.
adımı oraya buraya yazma sadece, ben seninkini yazıyomuyum biyerlere.
üstüne geldiğim falan yok (umrumda değilsin),alakasız biyere adımı yazan da sensin.
sülale meselesine gelince sen bana edeceksin küfür,ben de sana alasını... böyle gidecek. sonuçta ne olacak.
yetişkin olduğunu söyledin. hadi iki yetişkin olarak mevzuyu noktalayalım. konunun içine etmeyelim. söylemek istediğin bişey varsa da pm at.
MİLLETİN KONUSUNUN İÇİNE ETMEYE HAKKIMIZ YOK.
-
66albay and Sarper konudan çok sizin didişmeniz dikkatimi çekti...
Sarper: Aileyi neden karıştırıyorsun buraya?
66albay: Sende boş ver abi...
Benim herkesin görüşüne saygım var... Din ve vicdan özgürlüğü var... Senin dinin sana benim dinim bana...
-
CEO bunu yazdı:
ister inan ister inanma sana yalan borcummu var. gel ataşehire senide yazdıriim her masrafını chp çekiyo. Günlük ortalama 30 lira falan veriyolar. Ama haftada bigün yapıyolar çünkü medya o zamanlarmı geliyomuş neymiş. Çok biliyosunuz amk götümüzden akp şunu yaptı desek hemen var ibnetor harbi yapar dersiniz. Chp de akpden aşşa kalır yanı yok diyince yok öyle bişey diye hemen küplere binersiniz amk. Chp ninde nasıl bi fırıldak olduunu nasıl bi top olduunu herkes biliyo.
-----------------------------okuyormusun hocam ? yoksa çalışıyormusun ?
baba parası yemeden bunları söylemek göt ister çünkü
-
cordelian bunu yazdı:

Yorumsuz.
Çağdışı.. :P