Grup Vitamin - İsmail ...
-
http://www.youtube.com/watch?v=9U2mRIHkG9k
alın güne güzel başlayın, hem gaz da veriyor :P =))
gökhan semiz abimizi rahmetle anıyoruz...
-
http://www.youtube.com/watch?v=ilTP-s8JwPc&feature=related
alın bununla da efkar dağıtın...
bugün grup vitamin takılacağız sadece :P =))
-
-
Bomba sarkidir bizim nicksiz isoya itafen :P
-
çılgın çocuk iso :P
-
işte gökhan semiz abimiz öldüğünde sanırım sen ya 8 yada 7 yaşındaydın, bu klip de 99da çıkardıkları son albumlerinden... bu klibe ve bu albume gereken değer verilmedi, bu ülkede 2-3 senelik bir adam olan barış akarsu bile öldüğünde büyük bir değer gördü, gökhan semiz'e o önem verilmedi, verilseydi bu insanlar sizler tarafından da tanınırdı...
diye bir yorum okudum şimdi yutub da, hak vermemek elde değil ama post kasıyor gibi gözüküyorum diye artık buradan edit yapacağım :P =))
-
hafif psikopattır kendileri buna enayilikte dahil kızma amcası daha çok cahil :)
birde Gökhan Semiz'in mezarında yazan sözde çok hoşuma gitmişti
"Beraber eğlenemeyen insanlar beraber gelecek kuramazlar"
-
Zimba gibi delikanlısın zimba gibi delikanlısın seyfi seyfi seyfettin abi. Ne dinlerdim bu şarkıyı bir zamanlar kasedi vardı bende şimdi nerelerde kayboldu evde ya da atıldı çöpe
-
Dozer Abuzerde güzel bide arabesk
-
Güzel hatırlatma Yeah,sağolasın..
Benden 10 yaş büyük abimle,kasetleri paylaşamazdık,uyuduğunda alıverirdim,sabah kulaklarımdan tutarak "almıcen demedim mi lenn" derdi gülerek..
: )
Favori şarkım,Al Aşkını Sok,Sok Gözüne Gözüne..
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
kader defterimin kabı yırtıldı
hayret ettim, inanmadım gözüme
yüreğimin sol kapağı burkuldu
al aşkını sok, sok gözüne gözünexxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hey gidi : )
-
ne zaman canım sıkılsa grup vitamin dinlerim ve hakkatende mezar taşında yazan söz çok güzelmiş biyerde okumuştum onu defnederlerken grubun diğer üyeleri hadi be yürü kim tutar seni gibi bi tezahürat yapıyomuş :D insanları güldürmek zor bazı şarkılarında aynı zamanda düşündürtmeyi de başarmışlardı onlar gibisi bi daha olmaz heralde paylaşım için sağol