Grup Yapan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı
    end bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

Bay bayan fark etmez parasını verir izlerim.

Bu arada netflix grup olayları güncel durum nedir? Birileri demiş 1 tv hakkı vs. Bir süredir bir tanıdıkla kullanıyordum. Sürekli mail onayı istiyordu. Şimdi millet tv hakkı yok vs yazmış grup ilanlarına. Böyle bir şey var mı?

Parasıyla da grup yapamıcaz mı artık?

Stremio + alldebrid 

https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/1gx845h/a_guide_for_stremio_alldebrid_do_not_buy_long/

aylik 3-4 oyro

hocam bunlarla uğraşmak istemiyorum. Bakıcam eve geçince de zaten 4 oyro 204tl aq şeysi 400tl uğraştığına değmez.

Mail açsak şifresini 4 kişi bilse lazım oldukça kendi onayını yapsa olmaz mı?

hocam 400tl dediğin sadece netflix değil mi? adam sana dünyadaki tüm film+dizi arşivini vaadediyor 4 oyroya.

hulu, hbo, disney, amazon,netflix,apple tv ve binlerce film dizi

4k ve dolby desteği var mı?

alldebrid indirmek için mi

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siberturq
    siberturq's avatar
    Erkek

ben yaptım.

Bir şeyi gerçekten yapmak isterseniz bir yolunu bulursunuz, istemezseniz de bir bahane bulursunuz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    end
    end's avatar
    Erkek
    Liquid bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı
    end bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

Bu arada netflix grup olayları güncel durum nedir? Birileri demiş 1 tv hakkı vs. Bir süredir bir tanıdıkla kullanıyordum. Sürekli mail onayı istiyordu. Şimdi millet tv hakkı yok vs yazmış grup ilanlarına. Böyle bir şey var mı?

Stremio + alldebrid 

https://www.reddit.com/r/Addons4Kodi/comments/1gx845h/a_guide_for_stremio_alldebrid_do_not_buy_long/

aylik 3-4 oyro

hocam bunlarla uğraşmak istemiyorum. Bakıcam eve geçince de zaten 4 oyro 204tl aq şeysi 400tl uğraştığına değmez.

hocam 400tl dediğin sadece netflix değil mi? adam sana dünyadaki tüm film+dizi arşivini vaadediyor 4 oyroya.

4k olmaz olur mu? dolby'e dikkat etmedim hic.

ama senin asil sorman gereken "turkce icerikler ve turkce dublajlar var mi hepsinde?" yok. ama hepsinin uyumlu altyazisi var.

0x0480 takilin madem ﷽﷽﷽
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek

Bazilari tüm apartman birlikte yapabiliyormus :D

anca gidersin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Debritsiz içerikleri izlemek için

https://webstreamr.hayd.uk/%7B%22multi%22%3A%22on%22%2C%22en%22%3A%22on%22%2C%22mediaFlowProxyUrl%22%3A%22%22%2C%22mediaFlowProxyPassword%22%3A%22%22%7D/manifest.json

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı
    NoktaliVirgul bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı
    end bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

Stremio + alldebrid 

aylik 3-4 oyro

4k olmaz olur mu? dolby'e dikkat etmedim hic.

ama senin asil sorman gereken "turkce icerikler ve turkce dublajlar var mi hepsinde?" yok. ama hepsinin uyumlu altyazisi var.

Kaliteden ödün vermek istemiyorum hocam bi film keyfim var dolby vision ve atmos olmayınca tuzsuz yemek gibi geliyor. Türkçe şart değil de neyse bi deniyeyim tşkler

Kalk siktir git abonelik al diyecek arkadaşlara şimdiden teessüf ederim.

İmzalamazsam ne olcak?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Stremio için eklenti

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    Liquid bunu yazdı

Stremio + alldebrid 

aylik 3-4 oyro

tpb, yts, juan vs. iş görüyor daha sorun yaşamadım bunlarda ücretsiz kullanıyorum. debrid ile nasıl bi avantaj geliyor iş görüyorsa düşünebilirim.

bu arada arkadaşın tv'ye stremio kurayım dedim bende kurulu eklentileri arıyorum çıkmıyor piratebay vs. bi türlü nasıl eklerim ona çözemedim fikri olan var mı ?

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1191 Toplam Mesaj: 26
grup netflix