GSM Hat Devir
-
Hocalar,
Turkcell hattım var babamın üzerine 25 senedir. Üstüme alayım dedim. Turkcell Müşteri hizmetlerini aradığımda toplam 1086tl fiyat çıkardı. Malum chatgpt sorduğumda ise aşağıdaki gibi yanıt veriyor. Turkcellde o yüksek rakamları vergi olarak ödüyoruz biz almıyoruz diyor. Güncel durum nedir?
ChatGPT cevap
Bu tutarlar, BTK tarafından belirlenen ve operatör tarafından müşteriye 12 ay eşit taksitle yansıtılan sabit ücretlerdir. Kısacası:
-
Yeni bir faturalı hat alırsanız:
~1 086 TL toplam (12 ay taksitli olarak) + aylık ~47,50 + 21,50 + 21,50 = ~90,50 TL ekstra ödeme olur. -
Hâlihazırda mevcut hattınızı sadece devrediyorsanız (örneğin babanızın üzerindeki hattı üzerinize almak) bu kalemler
uygulanmaz — yalnızca devir ücreti (yaklaşık 70 TL) ödersiniz.
-
-
Turkcell doğru demiş. Devlet sıfır hat alıyormuş gibi tekrardan ruhsat ve telsiz vergisi istiyor.
-
mkyb bunu yazdı
Turkcell doğru demiş. Devlet sıfır hat alıyormuş gibi tekrardan ruhsat ve telsiz vergisi istiyor.
hocam kendine bot mu yazdın bu ne hız :D sayfayı refresh etmedim daha.
Bilgi için çok sağolasın devletimize bayılcaz bu parayı anlaşılan. Ne güzel 10 yıl önce bedavaydı salak gibi almadık üstümüze
-
vodafone geçip ordan üstüne alırsan fiyatın bir kısmını vodafone pay üzerinden iade ediyor. ben o şekilde yapmıştım tam da vodafone geçilecek dönemdi isabet oldu. diğer sağlayıcıları da araştırabilirsin kampanya var mı diye
-
HanDSomE bunu yazdımkyb bunu yazdı
Bilgi için çok sağolasın devletimize bayılcaz bu parayı anlaşılan. Ne güzel 10 yıl önce bedavaydı salak gibi almadık üstümüze
Ben artık eminim mkyb nin hesabını en az 5 kişi kullanıyor, hatta yapay zeka bile bağlamış olabilirler.
-
qoqo bunu yazdıHanDSomE bunu yazdımkyb bunu yazdı
Ben artık eminim mkyb nin hesabını en az 5 kişi kullanıyor, hatta yapay zeka bile bağlamış olabilirler.

-
https://www.turkcell.com.tr/destek/hattiniz/abonelik-islemleri/devir-icin-hangi-vergiler-ve-ucretler-odenir
Burada herşey yazıyor.
-
manglerman bunu yazdı
vodafone geçip ordan üstüne alırsan fiyatın bir kısmını vodafone pay üzerinden iade ediyor. ben o şekilde yapmıştım tam da vodafone geçilecek dönemdi isabet oldu. diğer sağlayıcıları da araştırabilirsin kampanya var mı diye
Vodafone a geçiş işlemi tamamlandıktan sonra mı devir işlemi yapılıyor hocam?
-
Vay arkadaş nasıl bir sougun düzeninin içerisindeyiz anlamak mümkün değil...
Biz millet olarak hak ediyoruz herşeyi!
-
Netgsm de 50 tl civarı bişeydi geçen yıl
-
GoQaN bunu yazdı
Vay arkadaş nasıl bir sougun düzeninin içerisindeyiz anlamak mümkün değil...
Biz millet olarak hak ediyoruz herşeyi!
Jennet gibi vatanda yaşıyorsun ama hala bik bik.
Aynı anda dört mevsim. Şu günlerde aynı andan hem denize girip hem kayağı nerede yapabilirsiniz? İlk turfanda meyveyi, sebzeyi siz yiyorsunuz.
Bunun bir maliyeti olmasın mı? İnşallah yakında jennet vatana geleceğim. O günleri iple çekiyorum. Vatan aşkıyla yanıyorum.
Pikacu tarafından 12/Haz/25 23:45 tarihinde düzenlenmiştir