GSM Hat Devir

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Hocalar,

Turkcell hattım var babamın üzerine 25 senedir. Üstüme alayım dedim. Turkcell Müşteri hizmetlerini aradığımda toplam 1086tl fiyat çıkardı. Malum chatgpt sorduğumda ise aşağıdaki gibi yanıt veriyor. Turkcellde o yüksek rakamları vergi olarak ödüyoruz biz almıyoruz diyor. Güncel durum nedir?

ChatGPT cevap

Bu tutarlar, BTK tarafından belirlenen ve operatör tarafından müşteriye 12 ay eşit taksitle yansıtılan sabit ücretlerdir. Kısacası:

• Yeni bir faturalı hat alırsanız: ~1 086 TL toplam (12 ay taksitli olarak) + aylık ~47,50 + 21,50 + 21,50 = ~90,50 TL ekstra ödeme olur.

• Hâlihazırda mevcut hattınızı sadece devrediyorsanız (örneğin babanızın üzerindeki hattı üzerinize almak) bu kalemler uygulanmaz — yalnızca devir ücreti (yaklaşık 70 TL) ödersiniz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Turkcell doğru demiş. Devlet sıfır hat alıyormuş gibi tekrardan ruhsat ve telsiz vergisi istiyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Turkcell doğru demiş. Devlet sıfır hat alıyormuş gibi tekrardan ruhsat ve telsiz vergisi istiyor. 

hocam kendine bot mu yazdın  bu ne hız :D sayfayı refresh etmedim daha. 

Bilgi için çok sağolasın devletimize bayılcaz bu parayı anlaşılan. Ne güzel 10 yıl önce bedavaydı salak gibi almadık üstümüze

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

vodafone geçip ordan üstüne alırsan fiyatın bir kısmını vodafone pay üzerinden iade ediyor. ben o şekilde yapmıştım tam da vodafone geçilecek dönemdi isabet oldu. diğer sağlayıcıları da araştırabilirsin kampanya var mı diye

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bilgi için çok sağolasın devletimize bayılcaz bu parayı anlaşılan. Ne güzel 10 yıl önce bedavaydı salak gibi almadık üstümüze

Ben artık eminim mkyb nin hesabını en az 5 kişi kullanıyor, hatta yapay zeka bile bağlamış olabilirler.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Ben artık eminim mkyb nin hesabını en az 5 kişi kullanıyor, hatta yapay zeka bile bağlamış olabilirler.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    caglar99
    caglar99's avatar
    Erkek

https://www.turkcell.com.tr/destek/hattiniz/abonelik-islemleri/devir-icin-hangi-vergiler-ve-ucretler-odenir

Burada herşey yazıyor. 

Caglar.Boss
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    manglerman bunu yazdı

vodafone geçip ordan üstüne alırsan fiyatın bir kısmını vodafone pay üzerinden iade ediyor. ben o şekilde yapmıştım tam da vodafone geçilecek dönemdi isabet oldu. diğer sağlayıcıları da araştırabilirsin kampanya var mı diye

Vodafone a geçiş işlemi tamamlandıktan sonra mı devir işlemi yapılıyor hocam? 

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoQaN
    GoQaN's avatar
    Erkek

Vay arkadaş nasıl bir sougun düzeninin içerisindeyiz anlamak mümkün değil... 

Biz millet olarak hak ediyoruz herşeyi!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Netgsm de 50 tl civarı bişeydi geçen yıl

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek
    GoQaN bunu yazdı

Vay arkadaş nasıl bir sougun düzeninin içerisindeyiz anlamak mümkün değil... 

Biz millet olarak hak ediyoruz herşeyi!

Jennet gibi vatanda yaşıyorsun ama hala bik bik.

Aynı anda dört mevsim. Şu günlerde aynı andan hem denize girip hem kayağı nerede yapabilirsiniz? İlk turfanda meyveyi, sebzeyi siz yiyorsunuz.

Bunun bir maliyeti olmasın mı? İnşallah yakında jennet vatana geleceğim. O günleri iple çekiyorum. Vatan aşkıyla yanıyorum. 

Pikacu tarafından 12/Haz/25 23:45 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 1403 Toplam Mesaj: 17
turkcell hat chatgpt devir