GSS Borçlarının Sonu Ne Olacak ?
-
yNsr bunu yazdı
borcu olanlar için yapılandirmak için bugün sonmuş.
benim sistemdede bug var galiba sistemde borcum görünmüyor ama adam görünmesede 2012den bu yana borç çıkartmaya çalişiyor nasıl iş anlamadim ama ödemeyi düşünmüyorum min. bile ödesen 50 liradan yıllık 600 lira çalışmayan birisi için bu büyük para. gitti yere kadar gitsin bakalim. ben daha biriken kyk borcumu ödeyemiyorken birde bunu çıkarttilar.
hahahha ehehehee store.donanimhaber.com/13/a3/be/13A3BE55BAF4FE9C5D5BE3A3DB844FC1.jpg -
ama o kadaa duble yollar yaptı dövlet
-
opusdei bunu yazdı
Ben özel sektördeyim. 2006 dan beri sadece 2012 de 2-3 aylık bir ara hariç kesintisiz işyerim sigortamı yatırmış. birkaç işyeri değiştirmişim bu sürede.
Sgk bana o 2-3 aylık boşluktan 2014 e kadar borç + faizini çıkarmış. Bunu ödememi bekliyor.
Gittim müracaat ettim. Ben bu dönemlerde sigortalığım, prim ödemelerimi de çıktı alıp verdim. yarısını sildiler.
Geriye kalan kısmı ise 2012 de girdiğim işyeri sigortalarımı aralıksız yatırmış ama sigorta işe girişimi yapmamış. Bu nasıl olabiliyor anlamakta güçlük çekiyorum :)
Bu sebeple silmiyorlarmış. Yaa Allah aşkına böyle saçma bir sistem olur mu ? Ben dünyada örneğini göremedim.
Az önce BİMER e şikayet yazdım konuyla ilgili. Siz de yazın tepki çeksin.
Bimer e yazdığım şikayet sonucunda çarşamba günü dönüş yaptılar.
Bütün borcumu silmişler =)
Arkadaşlar durumu özetleyen bir yazı yazın, sgk yı şikayet edin. Detay verin. 15-20 günde olumlu sonuç geliyor.
-
Vergi almaya gelince ailenin 300 Tl sınırına bakmayan kodumun siyasi yapılanması nedense vermeye gelince ince eliyor. İsyanlar neden çıkıyor sanırım daha iyi anlıyorsunuzdur şimdi. Salak saçma şeyler zorla yaptırılıyor çünkü.
-
benim bütün borcu sildiler baktım silinmişti geçen gün tekrar baktım 85tl borç çıkarmış ipneler bi bimeri denicem ipneler önceden borcun yok diyor sonra birden geriye dönük borç çıkıyor saçma sapan iş resmen kalpazanlık la
-
-
her haltı hakediyo bu millet
ucu bizede dokunuyor ama
-
chp veya mhp ye oy verin borçlarınız silinecek.
biz 65 yaşında emekli olmayı nasıl tahammül ediyoruz şaşırıyorum
bu millet bu kadar değersiz değil. -
7'den 70'e herkes borçlu durumda. Ödenebilir bir borç mu bu? Tabi ki de hayır. Bir çoğumuz sağlık hizmetlerinden faydalanmadığımız halde bu borç yüklendikçe yükleniyor sırtımıza. Ben, kimsenin bu borcu ödemesinden yana değilim, öyle ya da böyle bir şekilde bu borçlar silinecek. ÖDEMEYİN!
-
Böyle olması daha iyi diyecemde yok akıllanma felan ondan dolayı en iyisi ülkeden gitmek imkanı olan gitsin