folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder GTA 3 - Full - PC - Tek Link İndir - Full Hız

GTA 3 - Full - PC - Tek Link İndir - Full Hız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bir zamanların efsane oyunu...Oyun full olup, tarafımca sorunsuz oynanmaktadır.Eğer şimdiki oyunların grafiklerine alıştıysanız ilk açtığınızda "bu ne amk, ben bunu mu oynamışım zamanında" diyebilirsiniz. :)

Gta 3 Tek Link İndirme Linki :

https://cloud.mail.ru/public/4e32b58bef69/GTAIII.iso

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    d3lete
    d3lete's avatar
    Erkek

çekiyorum saolasın mürit citizen : )

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

yukarı mahallede mafyanın villası vardı onun önündeki siyah arabayı alıp kaçardım ne günlerdi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Bu arada Türkçe yama indirme linki :

http://www.mediafire.com/download/zvt4yhs8ui3vnfa/Gta3TurkceYama.rar

Senaryoyu anlayınca oyunun daha iyi zevki çıkıyor. :)

mkyb tarafından 08/May/14 20:04 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

burayı alayım bizim ufaklıklar için indireceğim

xxx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Üstüne bide bu modu yükleyin cillop gibi olsun.

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=5798

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

gta 5 i bitirdim süperdi. ama gta 3 ün yeri başkaydı be

le le le sakine
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

gta san andreasta geciyor buradaki karakterler. gta 3 deki karakter bir kadindan intikam almak istiyor oyunda. san andteasla baglantisi ise soyle andreastaki karakter cj ile bu gta 3 deki kadin sevgililer takiliyorlar falan sonra o kadinla bu gta 3 deki cloud bur gorevde cj in yanina geliyorlar cj cloudu yarista yeniyor. sonra cloudla o kadin libert citye kaciyorlar. o kancik cloudu bir banka soygununda aldatiyor sucu buna yikiyor ve oyun cloudun almak istedigi intikam.uzerine kuruluyor. 

san andreasda cok guzeldir turkce alt yaziyla oynamanizi tavsiye ederim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Gta 5 pc çıktı mı ? 

Çıktıysa onuda biri atabilir mi ? 

Bu ara da gta serisinin manyağı olarak teşekkür ederim hocam paylaşım için

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Illegal_Character
    Illegal_Character's avatar
    Erkek

la başlar başlamaz tank indirip uçma şifresi yazıp tankla ateş ede ede :D yasak şehre teee ozamanlardan kalma yasaklara karşı gelmemiz

Kibarlığım affedilmez bir küfürdür belki. Sen anla onu ! Kimse anlamadan ya sustum, ya suçtum. İki türlüde bana ziyandi. Ne insanlar anlayabildi derinliğimi, ne ben anlayabildim onlarin sığlığını. O yüzden hep sustum ve sustukça suç oldum. Ama hic işlenmedim...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Illegal_Character bunu yazdı

la başlar başlamaz tank indirip uçma şifresi yazıp tankla ateş ede ede :D yasak şehre teee ozamanlardan kalma yasaklara karşı gelmemiz

Tankla o muhabbeti yapmayan gta cıyım demesin 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
Toplam Hit: 6135 Toplam Mesaj: 18