GTA 4 - Full İndir - Tek Link - Full Hız
-
Oyun RG Games isimli bir grup tarafından bu hale getirilmiş.Normal orjinal oyun kurar gibi kuruyorsunuz, crack vs her şeyi kendisi hallediyor.Kendi bilgisayarıma kurdum ve sorunsuz oynuyorum.Oyun Complete Edition versiyondur.
Oyun kurulum esnasında iki defa dil seçin diyor oralarda Rusça seçili Next-Next deyip geçmeyin.Onları İngilizce yapın.
İndirme Linki :
Rar Şifresi : citizen
-
gta5 pc ye neden geç çıkıyo sorusunun yanıtı
teşekkürler hocam
-
Huerfanos bunu yazdı
teşekkürler hocam
mağlesef :S :(
martta çıkacak diye söylentiler var. sizin bildiğiniz birşey var mı arkadaşlar GTA 5 pc versiyonu çıkış tarihi ?
-
Draenei bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
teşekkürler hocam
martta çıkacak diye söylentiler var. sizin bildiğiniz birşey var mı arkadaşlar GTA 5 pc versiyonu çıkış tarihi ?
yazın ortası diye düşünüyorum watch dogs ile aynı vakitlerde çıkarıp ubisoftun ekmeğine koncaklar bence
-
c0nverse bunu yazdıDraenei bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
teşekkürler hocam
yazın ortası diye düşünüyorum watch dogs ile aynı vakitlerde çıkarıp ubisoftun ekmeğine koncaklar bence
vay bunu yeni gördüm. takipteyim. bu oyunun konusu nedir genel olarak pegi info uyarısında +18 diyor...
-
Draenei bunu yazdıc0nverse bunu yazdıDraenei bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
teşekkürler hocam
vay bunu yeni gördüm. takipteyim. bu oyunun konusu nedir genel olarak pegi info uyarısında +18 diyor...
gtanın hacklisi bu seneni en iyi oyunu olmaya aday
-
Huerfanos bunu yazdı
teşekkürler hocam
Evet normalde gta 4 kurmak çok zor.Bir sürü saçma sapan ayarı var.Adamlar her şeyi otomatik yapmış.Rusları seviyorum :)
-
İlk çıktığında kasmaktan oynayamamıştım.Bunda düzeltmişlerdir heralde bir bakayım içimde kalmasın.
-
c0nverse bunu yazdıDraenei bunu yazdıc0nverse bunu yazdıDraenei bunu yazdıHuerfanos bunu yazdı
teşekkürler hocam
gtanın hacklisi bu seneni en iyi oyunu olmaya aday
hımm heyecanlandım :D
bu arada citizen paylaşım için teşekkürler
normal GTA 4 ve diğer bir GTA 4 versiyon olarak çıkan "episidos from liberty city" de oynadım. 2 side süper. oynamayanlara tavsiye ederim. 1. GTA 4 de niko kahramanımızla oynuyoruz, 2. GTA 4 (episidos From liberty city) de şu camdan sarkan adamla oynuyoruz fakat yolumuz niko ile kesişiyor bazı zamanlar, insanı gülümseten zamanlar da karşılaşıyoruz niko ile :) o yüzden 2. GTA 4 (episidos From liberty city) biraz daha eğlenceli. ayrıca (episidos From liberty city) de motorsiklet çetesinin başı olan 2. bir kahramanla da oynuyoruz.
-
eyvallah hocam..çekiyorum
-
torrent i varmıdır hocam bu linkten yavaş çekior