Gta 4 Kaldırırmı?
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
physx yukle
-----------------------------+
coğu oyun bu physx yüklü değilse ya calışmıyor yada hata veriyor oyunda ..
-
7-19 bunu yazdı:
physx yukle
-----------------------------zenci yüklü zaten şimdi indirdim kurdum :|
-
GTA göt kaldırır mı diye okudum :)
-
arkadaşlar dediğiniz yerlere girdim ama yazı kırmızı halde video boyutuyla oynayım diyorum değiştiriyorum tekrar aynısı oluyor değişmiyor boyut şimdide bişiler yaptım yeşil oldu yazı ama yol gözükmüyor birazda arabayı sürerken donuyor neden böle arkadaşlar yardım
-
YasamaK bunu yazdı:
arkadaşlar dediğiniz yerlere girdim ama yazı kırmızı halde video boyutuyla oynayım diyorum değiştiriyorum tekrar aynısı oluyor değişmiyor boyut şimdide bişiler yaptım yeşil oldu yazı ama yol gözükmüyor birazda arabayı sürerken donuyor neden böle arkadaşlar yardım
Başlat / Çalıştır / msconfig / Hizmetler / Windows olay günlüğü (İşareti kaldır)şunu dene bi bakıyım bende kasmıyo artık 'da bu üyelik işini nasıl halledicez oyunu kaydedemiyorum :|
-
yardım arkdaşlar
-
oyunu cdciden aldıysan ona git halleder zaten leptopmuş indirmeysede git 1-2 oyun al sonra bahset abi şöle böle bi bakarmısın halleder büyük ihtimalle cod4 ü kuramamıştım çok karışıktı cdyi aldığım yere 4 kere gittim şöle oldu böle oldu diye (ama adama kızmıyorum yardım istiyorum) en sonunda eve gelecekti hayrına 5 tl lik oyun için ama komşumuz halletmişti gelmedi diyeceğim yardım istemekten korkma:D
-
hocam torrent halinde indirdim aynı sorunu yaşadım internet cafeden attım yine aynı sorunu yaşadım aama aygıt yöneticisne geldiğimde
standart VGA grafik bağdaştırıcısı yazıor onun üzerinde dikkat işareti var sarı bi şekilde onu gideremedim :S
-
YasamaK bunu yazdı:
hocam torrent halinde indirdim aynı sorunu yaşadım internet cafeden attım yine aynı sorunu yaşadım aama aygıt yöneticisne geldiğimde
standart VGA grafik bağdaştırıcısı yazıor onun üzerinde dikkat işareti var sarı bi şekilde onu gideremedim :S
----------------------------- -
12 gb ram. core i7 extreme kaldırırmı?