Gta 4 Kaldırırmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:
    -----------------------------

physx yukle

+

coğu oyun bu physx yüklü değilse ya calışmıyor yada hata veriyor oyunda ..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

7-19 bunu yazdı:

physx yukle

zenci yüklü zaten şimdi indirdim kurdum :|

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tacir
    tacir's avatar
    Erkek

GTA göt kaldırır mı diye okudum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar dediğiniz yerlere girdim ama yazı kırmızı halde video boyutuyla oynayım diyorum değiştiriyorum tekrar aynısı oluyor değişmiyor boyut şimdide bişiler yaptım yeşil oldu yazı ama yol gözükmüyor birazda arabayı sürerken donuyor neden böle arkadaşlar yardım

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

arkadaşlar dediğiniz yerlere girdim ama yazı kırmızı halde video boyutuyla oynayım diyorum değiştiriyorum tekrar aynısı oluyor değişmiyor boyut şimdide bişiler yaptım yeşil oldu yazı ama yol gözükmüyor birazda arabayı sürerken donuyor neden böle arkadaşlar yardım

Başlat / Çalıştır / msconfig / Hizmetler / Windows olay günlüğü (İşareti kaldır)

şunu dene bi bakıyım bende kasmıyo artık 'da bu üyelik işini nasıl halledicez oyunu kaydedemiyorum :|

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yardım arkdaşlar

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostok
    Lostok's avatar
    Erkek
    oyunu cdciden aldıysan ona git halleder zaten leptopmuş indirmeysede git 1-2 oyun al sonra bahset abi şöle böle bi bakarmısın halleder büyük ihtimalle cod4 ü kuramamıştım çok karışıktı cdyi aldığım yere 4 kere gittim şöle oldu böle oldu diye (ama adama kızmıyorum yardım istiyorum) en sonunda eve gelecekti hayrına 5 tl lik oyun için ama komşumuz halletmişti gelmedi diyeceğim yardım istemekten korkma:D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam torrent halinde indirdim aynı sorunu yaşadım internet cafeden attım yine aynı sorunu yaşadım aama aygıt yöneticisne geldiğimde 

standart VGA grafik bağdaştırıcısı yazıor onun üzerinde dikkat işareti var sarı bi şekilde onu gideremedim :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

YasamaK bunu yazdı:

hocam torrent halinde indirdim aynı sorunu yaşadım internet cafeden attım yine aynı sorunu yaşadım aama aygıt yöneticisne geldiğimde 

standart VGA grafik bağdaştırıcısı yazıor onun üzerinde dikkat işareti var sarı bi şekilde onu gideremedim :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AydanBatanGunes
    AydanBatanGunes's avatar
    Erkek

12 gb ram. core i7 extreme kaldırırmı?

Çirkin kızlara uçak çarpsın..
Toplam Hit: 5373 Toplam Mesaj: 33