folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Gta 5'İ En Ucuz Nereden Alabilirim ?

Gta 5'İ En Ucuz Nereden Alabilirim ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı

Kırismıs indirimini bekle + enpara kullan daha uyguna alamazsın başka türlü.

Son bi tane korsan indiriyorum oda olmazsa öyle yapacağım amk oyunuda 180 lira az para değilki.

@Kreyzi sağol dostum.

mkyb tarafından 29/Ağu/15 17:20 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    interfector bunu yazdı

Kırismıs indirimini bekle + enpara kullan daha uyguna alamazsın başka türlü.

Son bi tane korsan indiriyorum oda olmazsa öyle yapacağım amk oyunuda 180 lira az para değilki.

@Kreyzi sağol dostum.

link atarmsın bende indirim akk bitiyo ay sonu :S

samaccc tarafından 29/Ağu/15 17:30 tarihinde düzenlenmiştir

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://mega.nz/#!NEMlTLrS!f9nkInDg_GXj8AVaRNdkiHnyDpGaJ29odKZmIt4egvM

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

Allahtan oyunu kaldiracak sistemimiz yokta böyle dertlerimizde yok :(

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AasakLie
    AasakLie's avatar
    Erkek

Arkadaşlar konuyla alakasız ama bende ps4 almayı düşünüyorum en ucuz nerden alabilirim yardımcı olursanız sevirim 

Belki sihirbaz değildik ama çok şey kaybettik.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dijitsu
    Dijitsu's avatar
    Erkek

mkyb ben limitsizamcadan indirdim sorunsuz bikaç defa bitirdim oyunu. İstersen sorununu çözebilirim

"Merhaba Dünya"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Dijitsu bunu yazdı

mkyb ben limitsizamcadan indirdim sorunsuz bikaç defa bitirdim oyunu. İstersen sorununu çözebilirim

3DM rip mi yoksa Reloaded mi ? Link atar mısın ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

Bende zamundadan çekmiştim.

Hem reloaded hemde 3dm rip olanın ikisinide indirdim lazım olduğu için ikisindede sıkıntı yoktu hocam

Torrent atabilirim istersen.

Edit : Yada hata ne onu çözmeye çalışalım hocam

Piratebay tarafından 05/Eyl/15 02:22 tarihinde düzenlenmiştir

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dijitsu
    Dijitsu's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    Dijitsu bunu yazdı

3DM rip mi yoksa Reloaded mi ? Link atar mısın ?

http://limitsizamca.org/oyunlar/pc-oyunlari/7213-gta-5-grand-theft-auto-v-reloaded-megaconz-mailru-userscloud-uptobox-indir.html

sen hangisini indirdin hocam ikisinide yükledim ben sorunları biliyorum

Dijitsu tarafından 05/Eyl/15 04:20 tarihinde düzenlenmiştir

"Merhaba Dünya"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/action/grand-theft-auto-v-sa/

(SA) demiş nedir ? Ayrıca oyunu steam üstünden mi veiriyor nasıl oluyor ?

Toplam Hit: 4439 Toplam Mesaj: 25
gta