Gta Iv Yardım.
-
Tam 3 gündür uğraşıyorum.Denemediğim halt kalmadı oyunu kuruyorum giriyorum oynuyorum.Fakat çıktıktan snra bidaha giremiyorum hata filan vermiyo hiç bişide açılmıyo.Anlamadım gitti crack olrk razor 1911 kullanıyorum.Bypass ıda denedim.Sonuç negatif bu sorunla karşılaşan mürid varmı?
-
Ekran çözünürlüğünü değiştirdin mi ?
-
evt
-
O yüzden giremedin o zaman :) Ekran ayarlarıyla oyna,çözünürlüğü felan değiştir,gene giremezsen re-install yapacaksın :) biliyosun oyunun pc optimasyonu boktan...
-
http://www.oyun-arsivi.net/forum/oyunarsivi-tarafindan-yuklenen-oyunlar/gta-iv-2008-t82886.0.html
Crack yaptım sorunsuz oynadım %60 'a kadar geldim pc formatladım amk :@ -
yanlız ben oyun içi çözünürlükten bahsediyorum.OYuna girmeden oyunun çözünürlüğünü orjinal haline almam lazım nası yapiciiz.
edit:ztn oyuna giremiyom ayar dosyasını bilen varmı ordan yapayım.
-
dur donanımhaberde aynısını yaşayan bir eleman vardı galiba,
ayar dosyasını silmişti düzelmişti..
eğer xp kullanıyorssan app_data klasörünü bir araştır derim..
X:\Documents and Settings\\Local Settings\Application Data\Rockstar Games
http://forum.donanimhaber.com/m_28310261/mpage_1/key_//tm.htm#28312138 -
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------yanlız ben oyun içi çözünürlükten bahsediyorum.OYuna girmeden oyunun çözünürlüğünü orjinal haline almam lazım nası yapiciiz.
edit:ztn oyuna giremiyom ayar dosyasını bilen varmı ordan yapayım.
-----------------------------Demek istedigini anladım cünkü aynı hatayla ben de karsılasmıstım,sanırım Catalyst'i kurcalayarak düzelttim hatırlamıyorum :S
Nurky'i bekle önce :)
Edit : 3 gün onunla mı ugrastın :S Yok mu isosu ?
-
setting i sildim girmedi notepad le açtım dikdörtgnler çıktı.NApacam bn ya:S
edit:öle uraşmadım hocam oyunu oynamak için paso yeniden kurdum :D
-
abi sen tekrar install et oyunu bence.
-
inat yaptım AQ kaçncı install bu ::G
dit: şimdi tekrar kurucam oyunu çözünürlüğü 800/600 yapıcam gene oyun açmıcak dier çözünürlükdede kasıyo ztn ne bokdan oyundur anlamadım otomatik ayarlarda high medium görüyo ben low a alıyom o bile hafif kasıyo :G