folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder GTA V : Official Gameplay

GTA V : Official Gameplay

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Pc'ye çıkmassa böyle bi zevkten mahrum mu olucaz şimdi biz ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palerider
    Palerider's avatar
    Erkek

Oyun gerçekten çok güzel gözüküyor.

Eskisi gibi değildir belki!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Pc'ye çıkmassa böyle bi zevkten mahrum mu olucaz şimdi biz ? 

sanandreas ı ilk ps2 de oynamıştım ve kontrol başta olmak üzere herşeyden iğrenmiştim.

En iyi konsol PC dir. Önce pc ye çıkmalı.

Bilgisayar başında binlerce saat uğraşıp yaptıkları oyunu bilgisayara çıkmartmıyorlar , yediğin kaba işemek sıçmak ile aynı şeydir bu.

PanxeR tarafından 09/Tem/13 20:08 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Xbox bi ise yaricak sonunda :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Xbox'ı yerinden çıkartıp ağlayarak sarıldım öptüm, geri yerine koyup oyunu pre-order yaptım.

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Beyler sakin olun, daha izleyemedim videoyu ama bu büyük ihtimalle ps3 veya xbox ortamında oynanış videosu. Sonuçta konsollarda antialliassing, tesselation veya Af seçenekleri yok, ondan dolayı grafikler doğal olarak daha yavan gözüküyor. Hele bi pc versiyonu çıksın o zaman oynanış videolarını görün derim :D

buna ek olarak, watch dogs'a bok atmayın abi tas olursunuz.

ubisoft kolay kolay hayal kırıklıgına ugratmaz oyuncuları ki orjinal bir oyun gelecek karsımıza, gta ile bir tutmak da dogru olmaz, ikisi de tps olsa dahi onun yeri ayrı olur, bunun yeri ayrı.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Red Dead Redemption veya GTA V. İkisinden birisi pc'ye portalanacak. Rockstar'ın açıklaması. Valla ikisi de uyar bana. Red Dead Redemption olmasını daha çok isterim hatta.

krypt tarafından 09/Tem/13 23:32 tarihinde düzenlenmiştir

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

pcye çıkartıcaklar tabi pc pazarını kenara atabilirmi ve önce konsollora çıkacaktır elbette oyuna para veren tayfa konsol tarafında bizim gibi çakallarda skidrow'u bekliyo

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

17 eylüde pc için çıkıyor.

Converse giyen uzaylı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

Oyun her zaman ki gibi mükemmel ( Sanandreas hariç hepsi ) 

Grafiklere laf atmayın , Crysis de de grafik var ama COD zkiyor. Aynı durum burada gta nın grafikleri gayet yeterli tam da olması gerketiği gibi.

Tahtını sadece kendisi sallar :)

10 yılda bir çıkarıyorlar zaten bırak da biraz beklentimiz olsun grafik açısından. Grafik atmosferi çok etkiliyor çünkü.

Watch dogs da yılın balonlarından olacak bence, gta serisiyle karşılaştırmayın boşuna.

Hocam zaten gelişimin farkında degilsen hiç oynama sen bu oyunları. sanandreastaki özgürlük ile gta 4 grafiğini ve kalitesini birleştirip adamlar kocaman harita yapmış daha ne olsun ? varsa daha iyisi oynarsın.

Call of duty, Gta , Süper mario , Tekken  vb. oyunlarda olay grafik değil her zaman oyundan alınan keyiftir. Hiç birşeye değişilmez. 

La bunları söyleyeceğin en son adamım. Minecraft'i 100 saati aşkın süre oynamış birisiyim. Bende biliyorum grafik herşey demek değildir ama konu gta olunca en iyisi olmasını istiyorum.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
Toplam Hit: 5364 Toplam Mesaj: 46