folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Guitar Hero - PC ?

Guitar Hero - PC ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Selamlar,

Sırf bu oyun için dün kipa ucuzluk günlerinden 10 liraya bi klavye aldım, hafif, ufak ve kablolu. Zamundadan 3 adet GH indirdim, oynuyorum çok zevkli. (TAvsiye ederim)

Ancak indirdiklerim ( GH World Tour,  GH Aerosmith ve GH III ) arasında sevdiğim şarkılar ( PS salonlarında bol bol oynadığım ) Metallica, rammstein, avenged sevenfold falan yok. Daha önceden tecrübesi olan, bi şeki,lde bu şarkılrı eklemiş ya da oyunun PS versiyonunu emülatörle pcde oynamış kimse var mı?

Ya da belki nette vardır bu sürümlerin pc versiyonları ama ben bulamadım..

...said addicted.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

He, bir de bağlama hero'yu temin edebileceğim bir yer/link veren olursa süper olur :D

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yutupta nasil import edebilcegini gosteren videolar var  buldum bitane sanirim bundan bakip yapmistim. fakat xbox ta oynamak daha zevkli

http://www.youtube.com/watch?v=uk8Fdbkq1s0

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

gh 3 legends of rock kurucaksin digerlerini siktir edeceksin. pc e sadece lor is yapiyor. ayrica expert seviyesinde calamiyorsan custom parca bulman cok sikintidir cunku bir cok custom parca sadece expert seviyesinde yapilmis. sonradan eklenecek parcalarin mid dosyalari chart dosyalari ve sarkinin mp3 hali gerekiyor.

ama ben sadece metallica parcalarini calabilirim bana oda yeter diyorsan elemanin birisi gh3 lor icin metallica paketi yapmisti kuruyorsun hic bir seyle ugrasmayip dosyalari oyunun kurulu oldugu dizine kopyaliyorsun ve bonus sarkilar bolumunde metallicanin bir suru parcasinin -son album dahil that day never comes vardi- easy normal hard ve expert seviyeleri var.

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    blackhammer bunu yazdı

gh 3 legends of rock kurucaksin digerlerini siktir edeceksin. pc e sadece lor is yapiyor. ayrica expert seviyesinde calamiyorsan custom parca bulman cok sikintidir cunku bir cok custom parca sadece expert seviyesinde yapilmis. sonradan eklenecek parcalarin mid dosyalari chart dosyalari ve sarkinin mp3 hali gerekiyor.

ama ben sadece metallica parcalarini calabilirim bana oda yeter diyorsan elemanin birisi gh3 lor icin metallica paketi yapmisti kuruyorsun hic bir seyle ugrasmayip dosyalari oyunun kurulu oldugu dizine kopyaliyorsun ve bonus sarkilar bolumunde metallicanin bir suru parcasinin -son album dahil that day never comes vardi- easy normal hard ve expert seviyeleri var.

haci o dedigin gh3 icin metallica paketini cok aradim ama ölmüs o. torrenti, linkleri falan bildiğin silinmiş internetten. bulabilen olursa koysun sevabına bi link :D

metallica calayim yeter :(

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

http://thepiratebay.ee/torrent/7567316/Guitar_Hero_Metallica_(for_PC)

44 seeder var :)

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Hocam warriors of rock var onda vardı dediklerin galiba

طדṮ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Rocksmith 10 kat eğlenceli ve öğretici, USB den takılan gerçek elektrogitarla çalınıyor.

Baya oynuom şu sıralar

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Rocksmith 10 kat eğlenceli ve öğretici, USB den takılan gerçek elektrogitarla çalınıyor.

Baya oynuom şu sıralar

Seyh gitarı pc ye bağlamak için bi alet vardı onu nerden ne kadara buldun ?

Bide öğretici mi gerçekten biraz anlat şu oyunu :)

طדṮ
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

şeyhim rocksmith için şu kablo olur mu?

http://dx.com/p/usb-guitar-audio-cable-black-3m-length-143256

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Baya oynuom şu sıralar

Oyun bass gitarla oynanabiliyor sanırım. Line-in den bağlasam gitarı oynayabilir miyim?

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
Toplam Hit: 1625 Toplam Mesaj: 12