Guitar Hero - PC ?
-
Selamlar,
Sırf bu oyun için dün kipa ucuzluk günlerinden 10 liraya bi klavye aldım, hafif, ufak ve kablolu. Zamundadan 3 adet GH indirdim, oynuyorum çok zevkli. (TAvsiye ederim)
Ancak indirdiklerim ( GH World Tour, GH Aerosmith ve GH III ) arasında sevdiğim şarkılar ( PS salonlarında bol bol oynadığım ) Metallica, rammstein, avenged sevenfold falan yok. Daha önceden tecrübesi olan, bi şeki,lde bu şarkılrı eklemiş ya da oyunun PS versiyonunu emülatörle pcde oynamış kimse var mı?
Ya da belki nette vardır bu sürümlerin pc versiyonları ama ben bulamadım..
-
He, bir de bağlama hero'yu temin edebileceğim bir yer/link veren olursa süper olur :D
-
yutupta nasil import edebilcegini gosteren videolar var buldum bitane sanirim bundan bakip yapmistim. fakat xbox ta oynamak daha zevkli
-
gh 3 legends of rock kurucaksin digerlerini siktir edeceksin. pc e sadece lor is yapiyor. ayrica expert seviyesinde calamiyorsan custom parca bulman cok sikintidir cunku bir cok custom parca sadece expert seviyesinde yapilmis. sonradan eklenecek parcalarin mid dosyalari chart dosyalari ve sarkinin mp3 hali gerekiyor.
ama ben sadece metallica parcalarini calabilirim bana oda yeter diyorsan elemanin birisi gh3 lor icin metallica paketi yapmisti kuruyorsun hic bir seyle ugrasmayip dosyalari oyunun kurulu oldugu dizine kopyaliyorsun ve bonus sarkilar bolumunde metallicanin bir suru parcasinin -son album dahil that day never comes vardi- easy normal hard ve expert seviyeleri var.
-
blackhammer bunu yazdı
gh 3 legends of rock kurucaksin digerlerini siktir edeceksin. pc e sadece lor is yapiyor. ayrica expert seviyesinde calamiyorsan custom parca bulman cok sikintidir cunku bir cok custom parca sadece expert seviyesinde yapilmis. sonradan eklenecek parcalarin mid dosyalari chart dosyalari ve sarkinin mp3 hali gerekiyor.
ama ben sadece metallica parcalarini calabilirim bana oda yeter diyorsan elemanin birisi gh3 lor icin metallica paketi yapmisti kuruyorsun hic bir seyle ugrasmayip dosyalari oyunun kurulu oldugu dizine kopyaliyorsun ve bonus sarkilar bolumunde metallicanin bir suru parcasinin -son album dahil that day never comes vardi- easy normal hard ve expert seviyeleri var.
haci o dedigin gh3 icin metallica paketini cok aradim ama ölmüs o. torrenti, linkleri falan bildiğin silinmiş internetten. bulabilen olursa koysun sevabına bi link :D
metallica calayim yeter :(
-
-
Hocam warriors of rock var onda vardı dediklerin galiba
-
Rocksmith 10 kat eğlenceli ve öğretici, USB den takılan gerçek elektrogitarla çalınıyor.
Baya oynuom şu sıralar
-
HolyOne bunu yazdı
Rocksmith 10 kat eğlenceli ve öğretici, USB den takılan gerçek elektrogitarla çalınıyor.
Baya oynuom şu sıralar
Seyh gitarı pc ye bağlamak için bi alet vardı onu nerden ne kadara buldun ?
Bide öğretici mi gerçekten biraz anlat şu oyunu :)
-
şeyhim rocksmith için şu kablo olur mu?
http://dx.com/p/usb-guitar-audio-cable-black-3m-length-143256
-
HolyOne bunu yazdı
Baya oynuom şu sıralar
Oyun bass gitarla oynanabiliyor sanırım. Line-in den bağlasam gitarı oynayabilir miyim?