Gülsek Mi Acısak Mı !
-
slm hacı müridler. feysbokta bir video daha buldum izleyin bakam. http://www.facebook.com/video/video.php?v=1120705775156&ref=nf
ilk başta güldüm ama sonra fikir değiştirdim.
-
Verilmişti diye hatırlıyorum.
Artı konu yanlış yerde.
-
:) Arkadaşım sana gülüyorum, konuyu açan arkadaşa.
Hocam bir ailenin yıkılması güzel bir şey mi? NEyini taşşağa alıyorsun yada alıyorlar anlamadım. Tamam adam duygularını abartarak söylemiş ama belliki karısını seviyor.
Ayrıca her önüne gelen video paylaşırsa ohoooo. İntrnette milyonlarca değişik videolar var.
-
as3programmer bunu yazdı:
-----------------------------:) Arkadaşım sana gülüyorum, konuyu açan arkadaşa.
Hocam bir ailenin yıkılması güzel bir şey mi? NEyini taşşağa alıyorsun yada alıyorlar anlamadım. Tamam adam duygularını abartarak söylemiş ama belliki karısını seviyor.
Ayrıca her önüne gelen video paylaşırsa ohoooo. İntrnette milyonlarca değişik videolar var.
-----------------------------guzel kardesim
bir aile yikilisi konusunda haklisin ama her onune gelen paylasirsa yok efendim sana guluyorum tarzi yaklasimlar ile biraz fazla abartmis oluyorsun sonra adama sictigin bok daha kurumadi derler. Begenmedigin konuyu izlemezsin olur biter sirf post atacagim diyede parmaklarini yormamis olursun
-
hahaha ölüyorumşuan :D:Dd
-
-----------------------------hocam bende sana gülüyorum kahkaha atarak.mesajımda diyorum ki ilk başta güldüm ama sonra fikir değiştirdim.yanlıştan döndüm.okumadın galiba.
-
trajikomik..
-
-----------------------------
İsteyen istediğini paylaşır bu seni ilgilendirmez. Sen sitenin admini veya modu değilsin ki uyarı veresin. Gerekli uyarıları gerekli kişiler zaten veriyor.Beğenmiyorsan, beğenmediğin konulara giripte post atma gereksizliğini yapmazsın.
-
yarıldım :D
-
"başka bir adamla konuşurken yakaladığı karısının evden kaçtığını idda ediyor"
karısı başka biriyle konuşurken yakalıyor sonrada arkasından böyle bi tarafını yırtıyor. :D
böyle şeylere inanmıyorum ben şahsen.
-
Arkadaslar bari baslıkta belirtin facebok videosu olduğunu izleyemiyorum vede üye olmuyorum kardeşim.