Gülsuyunda Oturan Var Mı?
-
gençler kız arkadaşımdan şimdi öğreniyorum, elleri keleşli yüzleri kapalı kişiler havaya ateş edip bir yerleri taramışlar
olayın iç yuzunu bilen varmıdır acaba
kız o kadar korkmuski aynen şöyle dedi, aynen haberlerdeki ırak goruntulerine benziyordu
yaşlı kadınlar konteynırleri dokup barikat felan kuruyormuş vs vs
ablasıyla kendini bir dukkana atmış dukkan sahibi ışıkları kapamış yere yatmışlar hepsi
o kadar korkmuski bi an oleceğini sanmış kız amk bu nasıl iştir
nereye gidiyor bu ülke
-
Bende duydum bunu. Orada ne oluyor bilmiyorum ama. Kirli işler dönüyor. Sabaha doğru daha kesin bilgiler gelir.
-
Haber sitelerine yansıyan birşey yok o kadar yankı uyandırmamış ?
-
http://www.insanhaber.com/guncel/gulsuyunda-ayni-gunde-4uncu-silahli-saldiri-h19500.html
Gebertsinler birbirlerini...
Maltepe'de oturuyorum...
-
esp falan bunlar hep başka yerlerin taşeronları sırf isimler farklı.. normal böyle şeyler..
-
vay be
-
Kartal'da oturuyorum. Orada oluyor arada böyle işler hiç şaşırmadım açıkcası
-
amk oluyor böyle şeyler ne demek la =)
okmeydanında otururken gosterılerı gordum ama ne keleş nede silah vardı
keleşle yol kesmek nedir istanbulun orta yerinde :D
yüce türk polisin felanda sikinde değil galiba
-
DestinatioN bunu yazdı
amk oluyor böyle şeyler ne demek la =)
okmeydanında otururken gosterılerı gordum ama ne keleş nede silah vardı
keleşle yol kesmek nedir istanbulun orta yerinde :D
yüce türk polisin felanda sikinde değil galiba
Yok la orta yerinde değil dağın tepesinde :D Hocam gülsuyu dediğin yer pkk'nın yuvası gibi birşey alıştım diyorum çünkü bunları defalarca duydum.Hatta geçenlerde sima olarak bildiğim bir herif tutuklanmış gülsuyunda bu olaylardan dolayı.Yansımza tv'ye kolay kolay
onparlak tarafından 08/Ağu/13 01:34 tarihinde düzenlenmiştir
Not : Bunları yapanların %90'ı espliler -
AÇILIM DOLAYISIYLA YANSITMIYORLAR HABERLERE KESİNLİKLE BEN IĞDIRDA İKAMET EDİYORUM EN DOĞUDA GÖRMEYEN BİLEMEZ TERÖRÜN BİTİP BİTMEDİĞİNİ TERÖR HORTLADI. TERÖRLE MÜCADELE EDENLER İÇERDE TERÖRİSTLER MÜZAKERE MASASININ BAŞINDA BU ÜLKE BURAYA GİDİYOR . BENCE DERİN DEVLET ŞUAN HÜKÜMET OLARAK KARŞIMIZDA.
-
Desingers bunu yazdı
AÇILIM DOLAYISIYLA YANSITMIYORLAR HABERLERE KESİNLİKLE BEN IĞDIRDA İKAMET EDİYORUM EN DOĞUDA GÖRMEYEN BİLEMEZ TERÖRÜN BİTİP BİTMEDİĞİNİ TERÖR HORTLADI. TERÖRLE MÜCADELE EDENLER İÇERDE TERÖRİSTLER MÜZAKERE MASASININ BAŞINDA BU ÜLKE BURAYA GİDİYOR . BENCE DERİN DEVLET ŞUAN HÜKÜMET OLARAK KARŞIMIZDA.
Sen ne sacmaliyosun haci la...? Burada oturan biziz ve burasi daha kotuydu eskiden simdi iyi hali...Yok acilimdan gizliyolar cart curt Gulsuyu icin bos konusma...Her bokta iktidara yuklenmeyin la...Burasi Gulsuyu burasi PKK'nin Istanbul'daki Ana Ussu...Burasi eskiden daha kotuydu simdi daha iyi...Eskiden buraya girilmezdi,giremezdin...Simdi ole deil ama tabi aliskanlik yapmis p.c kurulari kelesle taramadan birbirlerini duramiyolar...Bence cok guzel haber,vursunlar birbirlerini valla...