Güncel Sigara Fiyatları
-
-
Fiyatlar gerçek değil 50 kuruş zam gelcek bakkalara sordum pazartesi kesinleşecek dediler..
-
Zamanında kim derdiki malboro fiyatına kısa samsun içeceksiniz diye... Hakkatten yaptılar oldu... 1 gecede malboro fiyatına kısa samsun içer olduk :)
Hamdolsun...
-
saaat 9 da sigara toptancısı ile konustum bi iki sitede söylenti olmuş böyle bişey yok olmucakta dedi şimdi aldım parlat ameti 7.25ten böle bişe yok arkadaşlar sakin olalım
-
mescarine bunu yazdı:
-----------------------------
Zamanında kim derdiki malboro fiyatına kısa samsun içeceksiniz diye... Hakkatten yaptılar oldu... 1 gecede malboro fiyatına kısa samsun içer olduk :)
Hamdolsun...
-----------------------------milletimiz var olsun sigara icmicez ampul (ot gibi) gibi yasıyacaz anlasıldı hocalar. onlara benziyecez lan :S
-
amk bu fiyatlar gerçekse sıçtık, ulan şeytan diyo şeyini kes sigara diye yak iç taksim meydanında tepki olarak, bu ne amk ne olsa sigaraya zam, ne olsa sigaradan çıkartıyorlar
-
fatihari41 bunu yazdı:
-----------------------------
saaat 9 da sigara toptancısı ile konustum bi iki sitede söylenti olmuş böyle bişey yok olmucakta dedi şimdi aldım parlat ameti 7.25ten böle bişe yok arkadaşlar sakin olalım
-----------------------------hoca bende cameli aldım simdi 6 tl den ama gelicek merak etme sen yarın gelicek dedi bakkal amca :D bu gece bisey yok dedi yarın sigara dagıtıcıları vızır vızır calısır bi gunde dagıtırlar yeni listeyi aldın mı en zamlısından için aglar :|
-
hocalar panik yok tütün içelim daha iyi hem daha az zehir var içerisinde kimyasallarla işlenmediği için.
makinesi dandigi 5 tl iyisi 7.5 tl
sigara kagıdı 500 tanesi 6 tl
tütünün kilosu 15 tl 160 tl arası degisiyo hocalar
-
Lucky Strike 6.5 ye aldım. 50 kuruş zam geldi diye biliyorum bende.
-
SDÜ'lü öğrencilere sesleniyorum arkadaşım getirtiriyor sürekli isteyen müritlere halledebilirim özelden mesaj atsınlar ama burayı unutabilirim..