folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Güncel Torrent İndirme Hızı Sorunu

Güncel Torrent İndirme Hızı Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

ghostu indiriyorum 10 kbps ile download 90 kbps ile upload yapıyorum lanet olası şey neden hep böyle günlerdir aynı yokmu bunun çözümü

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Çözümü var tabi hocam. Kıçı kırık public trackerlar yerine private trackerları kullanırsan hız farkını görürsün. Ben daha internete düştüğü anda 3 seeder 150 leecher olmasına rağmen ipt den 2mb/sn ile çektim oyunu :D

Özellikle yeni bir oyun çıkmışsa public trackerlarda indirmeyi hiç tavsiye etmiyorum, ne öyle 30 seeder 6000 leecher :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    gonder bir bomba gorelim olelim torpedo .P

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

takipteyim. aynı sıkıntı bende de var.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

zamunda'dan hocam buyur, reloaded sürümü crack içinde

http://yadi.sk/d/yVDtHkboCmvwM 

hsyN tarafından 16/Kas/13 14:36 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

%76 indi mecbur beklicem artık sıfırdan uğraşamam :) tracker ekledim bi kaçtane ama faydası mı olur zararımı bilmiyorum

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

publicklerde dogal, turk tarckerlarinda da bu sekilde hizlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

gayet normal değilmi yeni dusen oyunun boyle olması

destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

battlefieldi daha hızlı indirmiştim ama çıktığı zaman

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    torpedo_XL bunu yazdı

Çözümü var tabi hocam. Kıçı kırık public trackerlar yerine private trackerları kullanırsan hız farkını görürsün. Ben daha internete düştüğü anda 3 seeder 150 leecher olmasına rağmen ipt den 2mb/sn ile çektim oyunu :D

Özellikle yeni bir oyun çıkmışsa public trackerlarda indirmeyi hiç tavsiye etmiyorum, ne öyle 30 seeder 6000 leecher :D

kesinlikle ipt tavsiye ederim. hem seed kasması çok kolay.

seed kasamasan bile (ki genelde kasamıyorsun türk trackerlar kadar) ne kadar seedde bırakırsan o kadar puan kazanırsın.

50 puan kullanarak bi torrenti hiç seed etmeden kapatabilirsin

edit: söylemeyi unuttum 5 GB da olsa 100 GB da olsa 50 puan ile geçiştiriyorsun.

YekteranBaymedir tarafından 16/Kas/13 19:37 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

kesinlikle ipt tavsiye ederim. hem seed kasması çok kolay.

seed kasamasan bile (ki genelde kasamıyorsun türk trackerlar kadar) ne kadar seedde bırakırsan o kadar puan kazanırsın.

50 puan kullanarak bi torrenti hiç seed etmeden kapatabilirsin

edit: söylemeyi unuttum 5 GB da olsa 100 GB da olsa 50 puan ile geçiştiriyorsun.

Seed çok rahat kasılıyor hocam, benim şu anki seed kasmamış halim bu. Artı 1000 küsür bonus puanım var :D

Asıl SCC, AHD, HDTS, what.cd gibi sitelerde seed kasmak çok zor.

Ratio: 1.20  Uploaded: 222 GB  Downloaded: 186 GB

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 2135 Toplam Mesaj: 21