Güncel Torrent İndirme Hızı Sorunu
-
ghostu indiriyorum 10 kbps ile download 90 kbps ile upload yapıyorum lanet olası şey neden hep böyle günlerdir aynı yokmu bunun çözümü
-
Çözümü var tabi hocam. Kıçı kırık public trackerlar yerine private trackerları kullanırsan hız farkını görürsün. Ben daha internete düştüğü anda 3 seeder 150 leecher olmasına rağmen ipt den 2mb/sn ile çektim oyunu :D
Özellikle yeni bir oyun çıkmışsa public trackerlarda indirmeyi hiç tavsiye etmiyorum, ne öyle 30 seeder 6000 leecher :D
-
gonder bir bomba gorelim olelim torpedo .P
-
takipteyim. aynı sıkıntı bende de var.
-
zamunda'dan hocam buyur, reloaded sürümü crack içinde
http://yadi.sk/d/yVDtHkboCmvwM
hsyN tarafından 16/Kas/13 14:36 tarihinde düzenlenmiştir -
%76 indi mecbur beklicem artık sıfırdan uğraşamam :) tracker ekledim bi kaçtane ama faydası mı olur zararımı bilmiyorum
-
publicklerde dogal, turk tarckerlarinda da bu sekilde hizlar.
-
gayet normal değilmi yeni dusen oyunun boyle olması
-
battlefieldi daha hızlı indirmiştim ama çıktığı zaman
-
torpedo_XL bunu yazdı
Çözümü var tabi hocam. Kıçı kırık public trackerlar yerine private trackerları kullanırsan hız farkını görürsün. Ben daha internete düştüğü anda 3 seeder 150 leecher olmasına rağmen ipt den 2mb/sn ile çektim oyunu :D
Özellikle yeni bir oyun çıkmışsa public trackerlarda indirmeyi hiç tavsiye etmiyorum, ne öyle 30 seeder 6000 leecher :D
kesinlikle ipt tavsiye ederim. hem seed kasması çok kolay.
seed kasamasan bile (ki genelde kasamıyorsun türk trackerlar kadar) ne kadar seedde bırakırsan o kadar puan kazanırsın.
50 puan kullanarak bi torrenti hiç seed etmeden kapatabilirsin
edit: söylemeyi unuttum 5 GB da olsa 100 GB da olsa 50 puan ile geçiştiriyorsun.
YekteranBaymedir tarafından 16/Kas/13 19:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Daft bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdı
kesinlikle ipt tavsiye ederim. hem seed kasması çok kolay.
seed kasamasan bile (ki genelde kasamıyorsun türk trackerlar kadar) ne kadar seedde bırakırsan o kadar puan kazanırsın.
50 puan kullanarak bi torrenti hiç seed etmeden kapatabilirsin
edit: söylemeyi unuttum 5 GB da olsa 100 GB da olsa 50 puan ile geçiştiriyorsun.
Seed çok rahat kasılıyor hocam, benim şu anki seed kasmamış halim bu. Artı 1000 küsür bonus puanım var :D
Asıl SCC, AHD, HDTS, what.cd gibi sitelerde seed kasmak çok zor.
Ratio: 1.20 Uploaded: 222 GB Downloaded: 186 GB