Güncel Torrent Oyun Paylaşımları
-
Öncelikle hepinize merhaba,
Torrent oyun paylaşımlarımı normalde kendi sitemde yapmaktaydım.Müridlerden sitemi bilen olur bilmeyen olur diye burda herkese faydalı olması açısından bir konu açıyorum.Vakit buldukça burada paylaşmaya çalışacağım.İstekleriniz öncelik sebebidir.Film isteklerinizide alabilirim.Saygılar
----------------------------------
Total war serisinden çıkmış olan kaliteli bir oyun daha.Oyun 2010 yapımı olmasına rağmen adeta 2012de çıkmış gibi.Strateji sevenlerin mutlaka incelemesi gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum.Oynayan arkadaşlarında fikirlerini bekliyorum.Umarım beğenirsiz.
Oyundan Kareler
Sistem Gereksinimleri
Çift Çekirdekli 2.6 Ghz üstü işlemci
3 GB Bellek - 15 GB Disk alanı
Geforce 8800 GT veya üstü ekran kartı
Napoleon Total War Full zamunda torrent Torrent teklink indir
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Gelmiş geçmiş en iyi tır similasyonu oyunu olan Euro Truck Simulator 2 sizlerle paylaşıyoruz umarım beğenirsiniz.İyi oynamalar.
Sistem Gereksinimleri:
2.4 Ghz üstü çift çekirdekli işlemci
2 Gb Bellek - 2 Gb Boş Disk Alanı
GeForce 7600 GT, 256 mb üstü ekran kartı
Euro Truck Simulator 2 zamunda Torrent indir Download
---------------------------------------------------------------------------------
Sims oyununu bilmeyeniniz yoktur.Bu sefer kaliteli görüntüleriyle karşınızda.Umarım beğenirsiniz.
The Sims 3: World Adventures
The Sims 3: Ambitions
The Sims 3: High-End Loft Stuff
The Sims 3: Fast Lane Stuff
The Sims 3: Late Night
The Sims 3: Outdoor Living Stuff
The Sims 3: Generations
The Sims 3: Town Life Stuff
The Sims 3: Pets
The Sims 3: Catalogue
The Sims 3: Showtime
Yukarıdaki paketler torrentle birlikte yüklenecektir.Böylece yaşanan yükleme sorunları giderilmiş oluyor.Kolay Gelsin
The Sims 3 Deluxe full zamunda torrent indir
-------------------------------------------------------------
Medal Of Honor serisinin yeni oyunu birçok oyunseverin zamanını çalacak gibi görünüyor.Umarım beğenirsiniz.
Sistem Gereksinimleri:
2.4 Ghz üstü çift çekirdekli işlemci
NVidia 8800 GTS veya daha iyi ekran kartı
2 GB Bellek - 20 GB Disk alanı
!!!DirectX 10.1 desteği olmadığı için oyun Windows Xp'de çalışmamaktadır.
Medal of Honor Warfighter zamunda torrent indir
-----------------------------------------------------------------------
Similasyon oyunlarını sevenler için bir çiftçilik oyunu.Muhteşem görüntü kalitesi ile ilgili fotografları inceleyebilirsiniz.
Sistem Gereksinimleri:
Tek Çekirdekliyse 2.4 Ghz, Çiftse 2 Ghz üstü işlemci
1 GB Bellek - 2 Gb Disk Alanı
GEFORCE 7600 veya daha iyi 256 mb ekran kartı
Farming Simulator 2013 full zamunda torrent indir
------------------------------------------------------------
Müthis görüntü kalitesine sahip nfs serisinin son oyunlarından birini sizlerle paylaşıyoruz.Umarım beğenirsiniz.
Sistem Gereksinimleri:
2.4 Ghz Çift çekirdekli işlemci
2 GB Bellek - 20 GB Disk alanı
Directx 10 destekli 512 mb ekran kartı
!!!Oyun Windows Xp'de çalışmamaktadır.
Need for Speed Most Wanted Zamunda Torrent indir
-
the.dark.knight.rises.2012.720p.bluray.x264-sparks.mkv.torrent
Lawless.2012.BRRip.XviD-3LT0N.torrent
Savages.UNRATED.2012.BRRip.XviD.AC3-SANTi.torrent
Call.of.Duty.Black.Ops.II-SKIDROW.torrent
The.Dark.Knight.Rises.2012.BDRip.XviD-SPARKS.torrent
1234567B tarafından 17/Kas/12 16:10 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam öncelikle eline sağlık fm2009 istek yapsam
-
ferriere bunu yazdı
hocam isteklerinizi topluca alayım parti parti olmasın daha film oyun ne varsa yazınız hepsini yarın eklerim
-
1234567B bunu yazdıferriere bunu yazdı
hocam isteklerinizi topluca alayım parti parti olmasın daha film oyun ne varsa yazınız hepsini yarın eklerim
o zaman hocam ben bir de Hard Truck 18 Wheels of Steel isteyim mümkünse :))
-
tamam bakarız mümkünlüğüne mükünse yarın eklerim:D
-
fm 2013 torrent arıyorum varmı
-
UEFA Euro 2012 kaliteli bir futbol oyunu daha, Oyun gerçekten kısa sürede yüksek bir kitleye ulaşmış durumda, futbolseverlerin oynaması gerek bir oyun.Not: Oyun Fifa 2012'yi içermektedir.Sitem Gereksinimleri:Çift çekirdekli 2.4 Ghz işlemci2 GB Bellek - 7 GB Boş disk alanıGefoce 8800 GS veya daha iyi ekran kartıAçıklama yapmaya gerek bile duymadığım futbol menajerlik oyunun 2012 versiyonu. Oyun gerçekten baya güzel. Futbol sevmeyenler bile takım yönetmek zevkli olduğu için bu oyunu oynayabiliyor.Sistem Gereksinimleri:Tek Çekirdekli 2 Ghz üstü işlemci512 MB Bellek - 2 GB Boş disk alanıDirectX 9 destekleyen 128 mb üstü ekran kartıEn çok oynanan futbol serilerinden PES'in her sene çıkardığı gibi 2013 yılından önce çıkardığı futbol oyunu. Pes 2012'nin Fifa'ya göre biraz geride kalmasından dolayı yeni oyunu çalışmışlar gibi.Sistem Gereksinimleri:Çift Çekirdekli 2 Ghz üstü işlemci1 GB Bellek - 5 GB Disk AlanıNvidia Geforce 6300 veya daha iyi ekran kartıTorrent bozukmuş yapılınca birdaha eklenecek
-
pes13 ün linkine tıkladım prinsofpersia çıktı :S
-
Hakkinen bunu yazdı
pes13 ün linkine tıkladım prinsofpersia çıktı :S
sıkıntılı onu kaldırdım düzeltnce yeniden eklerim
-
Ah Ah internetim biraz hizli olsaydi keske/