folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Gunde En Az 2-3 Kez İnternet Kopması Problemi

Gunde En Az 2-3 Kez İnternet Kopması Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Beyler gunde en az 2-3 kez ınternet kopuyor modeme reset atmam gerekıyor.. Sınırlı baglantı yazıyor ve modeme baktıgım zaman ınternet ışıgı olan olan kısımda ışık yanmıyor bu sorun neden kaynaklı olabılır combofix yaptım pc e halen devam edıyor sorun.

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Aynen ben

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Elixiron bunu yazdı

Aynen ben

Modemdemı bı bokluk var anlamadım

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

Saat başı 2-3 defa internet kopması olarakta bende var.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

Neredeyse saat başı kopuyor, modem değiştirdim düzelmedi, tüm kablolama hattı yeni, tek sorun 4. hatta 5. sınıf ülkesi vatandaşı olmayı çok sevmemizde bence. Ayda 70tl verdiğim bu mükemmel kalitedeki internet bana hiç durmadan yandex reklamı dayatıyor, yaptığım requesti yutup beni parayla reklam izlemeye yönlendiriyor.

İşim gücüm var benim amk!

Ehl-i Byte
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

benim başıma şöyle bişi gelmişti.

bizim oldugumuz bölge  fiber internete geçmişti beni aramişlardı ama ben istemediğimi söyledim çünkü  bölgede fiber var ama benm eve gelen hat hala bakırdı o yuzden kabul etmedim .

neyse bu öküzler sonra bana sormadan benide fiber yapmışlar hızımı sözde  24  e cıkarmişlar.

tabi benim bakır kablo ve modem 24 ü kaldıramadıgı için sürekli kopma oluyordu.

baya bi böyle kullandm neyse sonra ttnete gittim falan anlattım böyle böyle  ben dedim fiber falan istemiyorum.

ama tabi bölge geçtiği için mecburen  olucak iyi dedim olsun ama kopmasın  sonra işte bana modem verdiler   24  ü kaldırabilecek falan.

ben dedim 24  de  istemiyorum yine kopar falan  16 ya sabitlettim  hızı  .

o yüzden sürekli kopma yapıyordu gerçi  hiç 16 göremedim ya  gerçi görememde  cünkü ev hala bakır kablo :D

yani diyeceğim o ki sizde bi  arayın ttneti falan öğrenin  böyle bişi olmuşsa  en azindan size modem versinlerde  kopma olmaz  hız olmasada :)

Nev-i Şahsına Münhasır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Sürekli olarak kopan bağlantı sorunu bende de vardı. Her gün mail attım, sürekli aradım, BTK'ya şikayet yazdım, minimum saygı sınırında kalarak söyleyebileceğim herşeyi söyledim, hatta bağırdım çağırdım, şu an yine kopma sorunu yaşıyorum ama eskiye göre epey bi azaldı.

Telekomlarda bize tahsis edilen makinelerin halini görseniz içiniz ağlar ve ana avrat gidersiniz. Kablo sorunu ayrı tabi. Telekom, kazandığı parayı asla yatırıma harcamıyor. Halk öküz ya, yatırıma gerek yok...

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bolu_beyi
    bolu_beyi's avatar
    Erkek

Türk telekomda staj yaptığım sıralarda en çok şikayet alınan konu bu kopmalardı. Tek yaptığımız abone'nin hızımım min. çekmekti böylece kopmaların önüne geçiliyordu. Kullanılan alt yapı çok eski ve kopuk ve arzalarda sürekli ek yapılmakta. En iyisi müsteri hizmetlerinden arızaya bakan ekibin benim hızımı ölçüp kopmayacak seviyeye cekmelerini istemendir. Onlar vız bız konuşacaklardır sen arıza kaydına dediğimi yaz gerisine karışma de.

by : bolu beyi
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

topragım arayüze gir ordan bana mtu değerini bi yazar mısın

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

topragım arayüze gir ordan bana mtu değerini bi yazar mısın

işin aksiligi modemin şifresinide unuttum amk :d sımdı fabrıka ayarlarına gerı dondurdum ara kablo olmadıgı ıcın kurulumdada sıkıntı yasıcam topragım :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

moruk telefon hatları oksitlendiği zaman sürekli kopma sınırlı bağlantı adsl ve internet ışığının sabitlenmemesi gibi sıkıntılar olur.

ve bu sorun ile sürekli karşılaşıyorum ben. git dışarıdaki kutudan bak kabloların durumu nasıl.?

ayrıca internet ve telefon ayırıcı varsa çıkart onu direk tak biraz dene bakalım sonuç ne olacak.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
Toplam Hit: 1592 Toplam Mesaj: 16