Gunde En Az 2-3 Kez İnternet Kopması Problemi
-
Beyler gunde en az 2-3 kez ınternet kopuyor modeme reset atmam gerekıyor.. Sınırlı baglantı yazıyor ve modeme baktıgım zaman ınternet ışıgı olan olan kısımda ışık yanmıyor bu sorun neden kaynaklı olabılır combofix yaptım pc e halen devam edıyor sorun.
-
Aynen ben
-
Elixiron bunu yazdı
Aynen ben
Modemdemı bı bokluk var anlamadım
-
Saat başı 2-3 defa internet kopması olarakta bende var.
-
Neredeyse saat başı kopuyor, modem değiştirdim düzelmedi, tüm kablolama hattı yeni, tek sorun 4. hatta 5. sınıf ülkesi vatandaşı olmayı çok sevmemizde bence. Ayda 70tl verdiğim bu mükemmel kalitedeki internet bana hiç durmadan yandex reklamı dayatıyor, yaptığım requesti yutup beni parayla reklam izlemeye yönlendiriyor.
İşim gücüm var benim amk!
-
benim başıma şöyle bişi gelmişti.
bizim oldugumuz bölge fiber internete geçmişti beni aramişlardı ama ben istemediğimi söyledim çünkü bölgede fiber var ama benm eve gelen hat hala bakırdı o yuzden kabul etmedim .
neyse bu öküzler sonra bana sormadan benide fiber yapmışlar hızımı sözde 24 e cıkarmişlar.
tabi benim bakır kablo ve modem 24 ü kaldıramadıgı için sürekli kopma oluyordu.
baya bi böyle kullandm neyse sonra ttnete gittim falan anlattım böyle böyle ben dedim fiber falan istemiyorum.
ama tabi bölge geçtiği için mecburen olucak iyi dedim olsun ama kopmasın sonra işte bana modem verdiler 24 ü kaldırabilecek falan.
ben dedim 24 de istemiyorum yine kopar falan 16 ya sabitlettim hızı .
o yüzden sürekli kopma yapıyordu gerçi hiç 16 göremedim ya gerçi görememde cünkü ev hala bakır kablo :D
yani diyeceğim o ki sizde bi arayın ttneti falan öğrenin böyle bişi olmuşsa en azindan size modem versinlerde kopma olmaz hız olmasada :)
-
Sürekli olarak kopan bağlantı sorunu bende de vardı. Her gün mail attım, sürekli aradım, BTK'ya şikayet yazdım, minimum saygı sınırında kalarak söyleyebileceğim herşeyi söyledim, hatta bağırdım çağırdım, şu an yine kopma sorunu yaşıyorum ama eskiye göre epey bi azaldı.
Telekomlarda bize tahsis edilen makinelerin halini görseniz içiniz ağlar ve ana avrat gidersiniz. Kablo sorunu ayrı tabi. Telekom, kazandığı parayı asla yatırıma harcamıyor. Halk öküz ya, yatırıma gerek yok...
-
Türk telekomda staj yaptığım sıralarda en çok şikayet alınan konu bu kopmalardı. Tek yaptığımız abone'nin hızımım min. çekmekti böylece kopmaların önüne geçiliyordu. Kullanılan alt yapı çok eski ve kopuk ve arzalarda sürekli ek yapılmakta. En iyisi müsteri hizmetlerinden arızaya bakan ekibin benim hızımı ölçüp kopmayacak seviyeye cekmelerini istemendir. Onlar vız bız konuşacaklardır sen arıza kaydına dediğimi yaz gerisine karışma de.
-
topragım arayüze gir ordan bana mtu değerini bi yazar mısın
-
mfatihbodur bunu yazdı
topragım arayüze gir ordan bana mtu değerini bi yazar mısın
işin aksiligi modemin şifresinide unuttum amk :d sımdı fabrıka ayarlarına gerı dondurdum ara kablo olmadıgı ıcın kurulumdada sıkıntı yasıcam topragım :D
-
moruk telefon hatları oksitlendiği zaman sürekli kopma sınırlı bağlantı adsl ve internet ışığının sabitlenmemesi gibi sıkıntılar olur.
ve bu sorun ile sürekli karşılaşıyorum ben. git dışarıdaki kutudan bak kabloların durumu nasıl.?
ayrıca internet ve telefon ayırıcı varsa çıkart onu direk tak biraz dene bakalım sonuç ne olacak.