Güneş Yanığı Ve Esmerlik
-
arkadaşlar benim kollarım ve yüzüm esmer :D simsiyah değil tabi ama güneş yanığı diyebilirim. vücudumun geri kalan kısmı bembeyaz birde arada gömlek giydiğimden V şeklinde boğazımda esmerlik var geri kalan kısmı beyaz vücudumun... bu güneşte yanmamak için ne yapmam lazım bu esmer bölgeleri normal beyazlığıma nasıl çeviririm... bilgisi ve fikri olanlardan öneri ve yorum bekliyorum... :)
forumdada böyle bi başlık bulamadım eminim benim gibi bu sorunun cevabını arayanlarda vardır yardımcı olursanız çok sevinirim...
-
beyaza çevirmek yerine geri kalan yerleri esmerleştirsen?? :)
-
banyo ya sık gir esmer yerlerini iyice bir kesele, oda olmazsa michael jackson ın yaptığını yapabilirsin.
-
amele yanığı :)
-
keseyle ne alakası olabilirki tam anlayamadım. beyaza çevirmek yerine esmerleşsen demiş arkadaş yok ben beyaz olmayı tercih ediyorum esmerlikte güzelde doğal hali en güzel halidir insanın o yüzden doğalıma dönmem lazım :D
-
yapman gereken şey dışarı çıkma uzun bi süre yavaş yavaş beyazlarsın. Bak bana dışarı fazla çıkıp gezmem moron gibi akşama kadar bilgisayarın başındayım elim yüzüm ruh gibi bembeyaz..:D yürümeyi bile unutcam nerdeyse otura otura kıçım sandalyeye yapışmak üzere..
-
Sen düzenli kese yap beyazlaşmazsa gel yanıma
-
tamam öneriler için sağolun arkadaşlar kese yapıcam her banyoda ve dışarıya fazla çıkmıycam... başka önerisi olan varmı peki?
-
Hoca amma ciddiye almışsın konuyu ya. Tamam şunları yapcam örtmenim der gibi
bence meclise taşı sen bu sorunu :D
-
ben esmerim gayette memnunum bu olaydan.. ben niye esmerim diyeceğine , acaba diğer insanlar neden peynir gibi bembeyaz diye sorgulama yaparsan esmerliğin nimetlerinden faydalanabilirsin.. ;)
-
yapman gereken sey micheal jakson u aramak beyazlamanın uzmanı o ama rahmetli oldu kendileri :(