folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Güneş Yanığı Ve Esmerlik

Güneş Yanığı Ve Esmerlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek

arkadaşlar benim kollarım ve yüzüm esmer :D simsiyah değil tabi ama güneş yanığı diyebilirim. vücudumun geri kalan kısmı bembeyaz birde arada gömlek giydiğimden V şeklinde boğazımda esmerlik var geri kalan kısmı beyaz vücudumun...  bu güneşte yanmamak için ne yapmam lazım bu esmer bölgeleri normal beyazlığıma nasıl çeviririm... bilgisi ve fikri olanlardan öneri ve yorum bekliyorum... :)

forumdada böyle bi başlık bulamadım eminim benim gibi bu sorunun cevabını arayanlarda vardır yardımcı olursanız çok sevinirim...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nos18
    nos18's avatar
    Erkek
    beyaza çevirmek yerine geri kalan yerleri esmerleştirsen?? :)

Parayla saadet olur, ayse olur, fatma olur...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek
    banyo ya sık gir  esmer yerlerini iyice bir kesele, oda olmazsa michael jackson ın yaptığını yapabilirsin.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    amele yanığı :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek

keseyle ne alakası olabilirki tam anlayamadım. beyaza çevirmek yerine esmerleşsen demiş arkadaş yok ben beyaz olmayı tercih ediyorum esmerlikte güzelde  doğal hali en güzel halidir insanın o yüzden doğalıma dönmem lazım :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    yapman gereken şey dışarı çıkma uzun bi süre yavaş yavaş beyazlarsın. Bak bana dışarı fazla çıkıp gezmem moron gibi akşama kadar bilgisayarın başındayım elim yüzüm ruh gibi bembeyaz..:D yürümeyi bile unutcam nerdeyse otura otura kıçım sandalyeye yapışmak üzere..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek
    Sen düzenli kese yap beyazlaşmazsa gel yanıma

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_coder
    karizma_coder's avatar
    Erkek

tamam öneriler için sağolun arkadaşlar kese yapıcam her banyoda ve dışarıya fazla çıkmıycam... başka önerisi olan varmı peki?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    814578
    haydarcura
    haydarcura's avatar
    Erkek

Hoca amma ciddiye almışsın konuyu ya. Tamam şunları yapcam örtmenim der gibi

bence meclise taşı sen bu sorunu :D

Düşme Peşime.. Düş Peşindeyim..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek
    ben esmerim gayette memnunum bu olaydan.. ben niye esmerim diyeceğine , acaba diğer insanlar neden peynir gibi bembeyaz diye sorgulama yaparsan esmerliğin nimetlerinden faydalanabilirsin.. ;)

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek
    yapman gereken sey micheal jakson u aramak beyazlamanın uzmanı o ama rahmetli oldu kendileri :(

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
Toplam Hit: 3488 Toplam Mesaj: 14