Güneş Yapalım Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Arkadaşalar kendi yaptığım bir çalışmayı sizler ile paylaşmak istedim. Ama amasyada Hortum cıktıgı icin 10 dk once sadece güneş i yapabildim. eee ne eksik diorsanız güneş patlamalarını yapamadım. birdaha 0 dan urasmak ta işime gelmedi. kolay gelsin.

Arkadaslar tekrardan söyleyeyim. Bu çalışma patlamalar eklenmeyen bir çalışmadır. Amasyada çıkan hortum sonucu elektirkelr kesildi ve çalışma yarım kaldı PS world excel gibi veri kurtaramadı. bu yuzden patlama efektini veremedim ama arka fona yeni layerler oluşturup google arattırıp buldugunuz kainat goruntulerinden yıldız goruntulerinden koyarak reminizi daha da güzellştirebilrisiniz.

Size bir de yapmış olduğum bir yıldızı resim olarak koyuyorum

Hepinize İyi Çalışmalar. Eger elinizde kendi yaptğınız bu tarz seyler var ise ve paylaşırsanız çok sevinirim.

Kolay Gelsin...!!!

Kimseden Birşey İstediğim YOK.,!! Az Ötede Oynayın Yeter.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

biraz forum yapısını bozduk ama :) saolasın.Bak resimlere git direk reism linkine gir http://img513.imageshack.us/img513/5402/dnyabd9.jpg bunun gibi sonra resmi seç ctrl+c yane kopyala sonra foruma gel ctrl+v yapıştır.Bu sayede hiç metin editoru ile uğraşmadan ekliyebilirsin

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek
    Hocam valalhi eline salık yaaa allah razı olsun ne diyim urastim olamdı dedim ne iş neden bole. Benim hatam nerde hocam neyi yanlış yapmışım ben bi açıkalrsan sevinirim. bir daha aynı hataya düşmeyim paylaşacak çok sey var çünkü.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Xsharez bunu yazdı:
    -----------------------------
    Hocam valalhi eline salık yaaa allah razı olsun ne diyim urastim olamdı dedim ne iş neden bole. Benim hatam nerde hocam neyi yanlış yapmışım ben bi açıkalrsan sevinirim. bir daha aynı hataya düşmeyim paylaşacak çok sey var çünkü.
    -----------------------------
    http://www.yousend.net/files/clip001331-rar.html

Buyur videoda anlattım

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek

http://img474.imageshack.us/my.php?image=54807102lz0.png bu resmi wallpaper olarak kullanmam için ayar çeker misin?

bide aynı resmin lacivert, koyu mavi tonları ile yapar mısın? çok makbule geçer inanki. 

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Arkadaşım kusura bakma bağlantı gitti Amasyada komple şimdi upload ettim. yeni bağlanabildim. Vallahi birde hocam dediğin seyler umarim bunlardır değilse daha cok acıklarsan hemen yaparım. birde hocam koyumavi tonunda en koyusunu yaptim umarim tonlar hosuna gider. tam son sınır koyuda maviye ulaşmaya çalıştım.

img463/4151/istekge3.jpg

img337/5315/koyumavimg5.jpg

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Başlığı düzenledim hoca tahribat.comda taglar çalışmaz.Link olarak kopyala yada gelişmiş editörden resim olarak ekle.Çalışmalarının devamını dilerim.

λ
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Firex hocam eline salık çalışan görevlilerin olması cok güzel vallahi eline salık. Topic ana baba günü olmuştu çok makbule geçti teşekkür ederim.

Bu arada arkadaşlar daha bir resmi koyamadı diyen arkadaşalra bri sözüm var.

Bilmemek Ayip Değil Yeterki Çaktırma :)    Hepinizi çok seviyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    hacım sanamı ait bu ben bunu baska bi yerde de gördüm aynı sekilde :d ama nerde gördüğümü hatırlamıyorum.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek
    Vallahi hocam aamsya icinde bir kaç arkadaşa ( Universite de  )  yapmıştım göstererek. ama forumalra koydualr mı bilmiyorum daha önec ben basa bir yerde yayınlamadım eminim as once yaptim cunku.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Xsharez
    Xsharez's avatar
    Erkek

Birde arkadaşlar böyle bir walpaper yaptim belki kullanmak istersiniz die.

img511/6832/asdst7.jpg

Toplam Hit: 3075 Toplam Mesaj: 23