Güneşin Yatağıma Doğması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek

bilmiorm sonuna kadar dayanıp okuyabilirmisiniz.. neyse sadece içimi dökmek istedim ordanda bu cıkdı..

güneşin yatagıma doğması.. bazen okadar tatlı gelirki bööle kolunu gozune siper edip saat kaç acaba die düşünrsün.. sıcak bi yaz günüdür terlediğini hissedersin her yann su içindedir normalde tiksinirim böle ter içinde kalmakdan ama dedim yha bazen okadar tatlı gelirki insana anlatamam.. uyanı weririm ama kalkmam yatakda tembellik yapmanın werdiği hazzı hiç bi aşkda yaşamadım daha.. belkide yaşım genç aşkı bilmiormdur kim bilir..
    bunun bide tatlı gelmeme durumu wardırki sinir olurum güneşden insanlardan öten kuşlardan aşşada bağrışan bebelerden nefret ederek uyanırım ama bundan bahsetmicem.. çünkü bu gun mutlu uyandım..
    klimalı bi odada acarım die kapı pencereyi kapatmak ama genede inad edip kumandaya dokunmamak .. böle bi mallıkdır bazen bendeki sabır inat yada mutluluk adını koyamadıgım her neyse.. 12 de uyanmısdım gene şarkı yazıcam die uyumamısdım kağıt kalem karalayıp çizip durmusdum bi çok gecem böyle gecior artık bişeler yapmanın zamanı geldi.. gene fark ettimki telefonum hiç çalmamıs.. meer ne kadar alısmısım her sabah 6 cevapsız arama 12 mesaja.. artıq arayanlara sinirlenemiorm hatta 3 yıldır ilk defa telefonumun çalmasına sewindim hatta irkildim... (işi düşdüğü için,sewdiği için,canı sıkıldıgı için,baskete cagırdıgı için arayan herkezi silmişdim çünki) annem.. gene bu gun yapmam gereken işlerin genel bi tekrarını saydı saolsun.. anemin ilginç bi özelliği war tamam anne yapıcam diyince kızıo ve oğlum yapsana şu işleri gibisinden hafif bi fırca cekio.. bunu unudmus olmalıyım ki tamam anne yapıcam dedim.. tatlı bi fırca yedim ama bu gun mutlu uyanmısdım bi kere hayır hayır bunun önüne gecmesine izin weremezdim..tamm yhawru yha ayar cekeriz diip kapatdım..
    (laf aramızda ayar cekerizi kkuzenden kapdım çok guzel bi laf her olaya gidio.. oda kimden ogrendiyse artık.. :P)
    kalkıp bana bu sabah mutluluk weren temizlemek için duşa girdim soğuk suyla uyanabildim sanırım.. sanırım diyorum çünkü bana hala uyuyomusum gibi gelior.. dusa girsen ne para? kurulanırken gene terliyosun..heleki antalyanın 45 derecesinde benim gibi kilo problemi yasıyan biriyseniz nefes alırken yorulmanız çok normal.. üstüme bi pantolon tişört şapka gecirip ewden cıkdım..
    telefonuma bakdım arayan soran yokdu.. bu iş yawas yawas sıkmaya basladı beni.. mesaj yazdıgım herkez yada aradıgım herkez arıyodu beni ama artık insanlar ben bi adım atmadan bi kerede kendileri bi adım atmayı öğrenmeliler.. (her konuda).. çokmu bencilim?
    otobüse bindim tek boş yer wardı orasıda gunes goruyodu kaderime razı olup gecip oturdum.. bu sabahki mutluluk kaynagım yawas yawas sinirime dokunmaya baslıodu.. ter damla damla pantolonuma akmaya baslayınca antalyaya insanlara güneşe vs.. lanet okumaya tekrar basladım ..
    ayyy en sinir oldugum yazarlar gibi yazmaya basladım sanırım.. uzatıyorum.. ama uzatmamın bi sebebi war.. hiç bişey yaşamıorm ki artık.. bu gunumu 3 cümleylede anlatabilirim emin olun ama napim? cimriyim ben herseyi sölücem işte..
    dükkana geldim babam dükkanda.. bi kaç iş verip gitdi.. we bilgisayar bana kaldı.. rutin olarak msn i açdım.. 50 kişi online.. herzamanki gibi.. gzm war msnde.. hmm gecen gün ona kızmısdım konusmamaya kararlıydım.. oda ne selam werdi.. ama nedense elim beynimi dinlemeden selam naber muhabbetini ezberden yapmaya basladı..sanırm soguklugumun farkındaki beni biraz konusdurmaya calısıo.. yada öle yapmasını istediğim için yapdığı şeyler öle gelio.. insan psikolojisi gercekden berbat bişey..
    senemden hayatdan şundan bundan konusuorz.. ve konu gene benm görüşmek istememe gelio.. bu konu kabak tadı verdi ikimiz için ama nedense hergun baska bi bolumunu konusuorz nedense konu bulamamamdan galiba.. biraz saçmalayıp ardından ona benm için cok degerli oldugunu ve yerinin baska oldugunu soluorm..
    tamda tahmin ettiğim gibi 'canım sende benm için cok degerlisin bunu bilmeni isterim' dio.. iide biride farklı bişey desin be? hayır hayır ben 1500 kişiye çok değerlisin demedm benm için gercekden farklı yere sahip olan insanlar bunu solediğimde bana bu cümlenin aynısını kuruyo ve ardından aslında onlar için bakkal ahmet amcadan fazla bişey ifade etmediğimi öğreniorm.. bu yasadıklarımdanmıdır yoksa baska bişeydenmidir bilmem gizeme sırf sana böle dedim die bana bole karsılık vermen cok hoş ama insan ole sanıpda ole olmadıgını öğrenince daha cok yıkılıo bence bunu düşün dedim.. e tabi doal olarak sinirlendi.. yada sinirlenmedi gerceği farkettiğim için susdu yada tam tersi onu yanlıs anladıgım için.. her halbukarda beni yanlıs anlıosun sonra konusalım dedi we sustu.. allahım ne aci.. ekrana kitleniosun we allahım ben ne kadar salak bi insaım die düşünüosun.. ardından kuru bi özür.. bazen sayfalarca sey soleyip yuzlerce hedie alırsın ama bi özür bana herzaman daha samimi gelmişdir.. sonucda olan olmusdur hiç bişei geri getiremezsin ama.. ama .. ama.. saçmalıorm işte..
    bu arada şunu farketdim hepimiz bi arkadasımızdan hoşlanıorz ve bunu içimizde yasıorz.. atıorm x e şunu sewiorm bunla cıkıorm şşu kız süper derken gözlerim seni sewiyorum lanet olsun gormuomusun! die haykırıo.. ama nafile sadece gözlerim yetmio.. yada tam tersi oluo ama bende gözden peq çakmam..gercekden birini sewerken sırf onnla bi kaç dakka gecirebilmek için tüm aşk hayatını dinlemek kimle nerde öpüşdüğünü öğrenmek bazen bunu gormek baskası için senn omzunda ağladıgını yasamak emin olun berbat bişey.. acıkcası o ağladıgında mecburen tebessüm ediorm.. çünkü ben sessizce yalnızca boyle aglayabiliorm.. dudagım tebessüm etmeden kalbim ağlayamıo.. acıkcası kalbimi ağlatmakdan bıkdım.. ama baska caremde yok.. keske beni sewen biri warmı bilebilsem.. yada beni sewen biri herseye rağmen gelip bana soyleye bilse.. acaba birileri benm için baskasının kucagında aglıomudur we agladı kişide o birini sewiomudur.. hayat.. kimbilebilirki..

NesTo | same shit diffirent asshole
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narkozMRT
    narkozMRT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bsşlığı okuyunca ne biçim fantezi yazmışır dedim valla ;)

uzun süre yazı okuyamıyom baba bünye kaldırmıyooo ramlarım yetmiyooo. össden biliyom ;)

Ne Olursan Ol Beni Bul ; https://www.facebook.com/izmirliyimmm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

Çok duygusal :|

Beni aşar..

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    orbity
    orbity's avatar
    Erkek
    gerçekten denedim, çaba sarfettim , olmuyor , keşke paragraf aralarında çift boşluk yapsaydın falan .. kayboluyorum içinde :S:S
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolygaN
    HolygaN's avatar
    Erkek

Hoca okudum ama bıraz zorlandım. t'leri d yapmazsan daha güzel olacak.

Senı seven varmı diye düşünme salla gitsin. Sen git sevdıgıne söyle 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mosquit0
    mosquit0's avatar
    Erkek

sevdık de ne oldu hoca 

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=51846

al bak :D  

adaletin bu suçu önleyemiyecek olduğunu düşünüyorsan yargıçda sen ol cellad da
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Avukat
    haybeci
    haybeci's avatar
    Erkek

Ictenlikle soyluyorum tamamini okudum cok guzel yazmissin cok anlamli biraz yazini dogru yazsan daha iyi olacak tabii :) haklisin aynisi bende de oluyor, telefonuma bakiyorum kimse yazmiyor yazan napiyorsun demiyor yazan ya canim su msn bana dalasiyor hackleyebilirmisin e gonderene bakinca heyecanlaniyorum mesaja bakinca hassiktir diyorum kendi kendime hayat garip, okuzler falan :) gercekten garip cok degisik insanlar var.. En uyuz oldugumda kendi yaptigi espriye sadece kendi gulenlerdendir, ogrenim hayatim boyunca cok karsilastim allahtan universite mezenuyum ve salak insanlardan kurtuldum belki kucuksun abi tavsiyesi olsun hayat her zaman oyle olacaktir ta ki kimseye bagli olmayana kadar hassiktir demesini ogreneceksin okumayacaksin mesela zar zor is bulmussun ve calisan arkadasin kil tabii ki cikmak istiyeceksin ne isim var bu salakla ayni yerde diyeceksin ama mecbursun calismaya ama okumus olsan bana is mi yok deyip cikabileceksin.. Bu devirde yine biraz zor ama okuyan her zaman bir yere geliyor..

Dünyada kendi işkence örneklerini sergilememiş ulus ve dönem hemen hemen hiç olmamıştır. Ancak ne insanlar değişmişlerdir ne de olaylar ve sonuçları.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Posmort3m
    Posmort3m's avatar
    Erkek

cok guzel yazmıssın sanki biraz kendimi buldum pff...

bıktım artık beklemekten sonu ne olaack korkusundan :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Moonchild
    Moonchild's avatar
    Erkek
    mosquit0 bunu yazdı:
    -----------------------------

sevdık de ne oldu hoca 

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=51846

al bak :D  

-----------------------------

konunun adı unutuyorum ama unutulmiicak heralde efsane oldu o konu :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

son paragrafı bende yaşadım zamanında.  yüzüstü kalıyorsun kötü koyuyor. ama yılma. boşlukta hissetsende.

şunu düşün. gelecekte daha çok kişi çıkacak karşına. 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sipidik
    sipidik's avatar
    Erkek
    walla katlanıp okuyan.. dürüst olup okuyamadıgını ama okumaya calısdıgını soleyen herkeze teşekkur ediyorum..   yazım we noktalamam böle geldi böle gidio ne kadar kitapokusamda nafile.. napıcam bilemiorm kusura bakmayın.. neyse ne diim beni anlamaya calısdıgınız için saolun yhaw..

NesTo | same shit diffirent asshole
Toplam Hit: 2239 Toplam Mesaj: 12