Günümüzde En Mühim Olan Ne ?
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------dengesiz bunu yazdı:
-----------------------------kainatta en büyük hakikat imandır
bi insanın imanı olmazsa gerisi onu kutarmaz gideceğimiz yerde
-----------------------------
Helal olsun, parmaklarından bal damlıyor kardeşim. Helal... Aslında yazmayacaktım sadece bakayım dedim Arkadaşlar neler yazmış diye. Ama senin bu güzel tespitini gördükten sonra otomotikmen yorum yapma moduna geçtim :)
-----------------------------
iman tabi abi ilk aklıma gelen -
Kişilik/insanlık/karizma > Sağlık > Huzur
olduğunda Bilgi de olur.
paranın aq. Para elimin kiri. Gerçekten. Şu an bana para lazım ama yine de bunu diyorum. Para gerçekten olmalı, olmadan olmuyo ama paraya itimat etmem. En son bi arkadaşım meğerse şakasına kafa buluyomuş benle parayı yırtarsın/yırtamazsın muhabbeti. Yırttım ortadan 20 ytl yi. Ama sonra ne oldu; harman kaldık :D alamadık ot :D -
PARA
Para varsa herşey olur..
mesela zincire bağlarsak
para varsa huzur vardır huzurlu olan bir insan insanlığından cıkamaz o yuzden insanlık niteliğide sizde olur
-
zeka herkeste var amaa o zekayı kullanabilmek mühim bence
ayrıca günümüzde istismar edilmekte olan inançlarımız da bir o kadar mühim elbette..
-
yetenek...
-
valla öyle bi devirdeyizki kapitalizm rüzgarları esiyor hani klişeleşmiş bi kaç söz var parayla saadet olamaz falan aslında oluyor artık :) para çağımızın çekim kuvveti yer çekimine meydan okuyor en basitinden arkadaşın 8 yıldır öküz gibi sevdiği kız para uğruna başka birine veriyo şimdi ya muridler parayla saadet oluyor
-
Huzurum olsun başka şey istemem. Çünki huzur= sağlık, mutluluk ve güzel olan herşey ama bu zamanda huzur kaf dağında tatil gibi
-
Günümüzde de geçmiştede: Para para para :p
Savaşlar neden çıkıyor?
Din için mi? Yalaaann... :D
Tek mesela para o kadar.
-
gününü gün etmeye bak ;)
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Günümüzde de geçmiştede: Para para para :p
Savaşlar neden çıkıyor?
Din için mi? Yalaaann... :D
Tek mesela para o kadar.
-----------------------------Savaşların büyük bir bölümü din için çıkar para,petrol filan bahanedir bu bambaşka bir konu olduğundan bu konuyu çarpıtmayalım.. Günümüzde en mühim olan şey huzurdur kanımca..