folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gürcistan Batum Gezisi

Gürcistan Batum Gezisi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e_yigit
    e_yigit's avatar
    Erkek

Merhaba Beyler, Mayıs ayında 3 5 kafadar Batuma gitip hem gezmek hem de  rus votkası içmek istiyoruz. Deneyimi olan, bilgisi olan müritlerden yorum almak isteriz. Belki merak edenler de vardır. 

Şöyle bir duyum da aldık; orda sataşan para isteyen çok oluyormuş, olurda kavgaya filan karışanları nezarete atıp zukuyolarmış. Nezaretten çıkması hem zor hemde iletişim araçlarını kullanamıyormuşsun. Sakıncalı gitmeyin diyolar... Napak gidek mi?

Ya Hep Ya Hiç.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

git git çak çak

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Gidin...Hiçbir şey olmaz siz milletin karı kızına laf atmadıkça hoca...Daha 2 gün önce Tiflis'teydim...Kavgaya sakın karışmayın,kavga etmeyin ki zaten gezmeye gidiyosunuz serseriliğe değil...Ayrıca batum saat kulesini,intourist otelin önünden başlayarak tüm sahil kısmını gezin...

Batum'un bir çok kısmında Turkcell çekiyor :) Roaming olmadan Türkiye'deymişsin gibi :)

Van Minute diye bir Türk discosu var,kızları 200 dolar gecelik...Mekan küçük ama güzel..Alt katta gürcü kızlar üst katta özbekler var..Özbekler ucuz...

Vodkalar ucuz ama gürcistan şarap şehri...Havalimanında indiğinde ikram edilen el yapımı şarabı gürcistan da çok ararsın :) 4 gün önce de Te lavi de idim şarabın başkenti :) Hakkaten çok kaliteli ya :)

Dipnot : Normalde Şarap Hiç Sevmeyen biriyim... :)

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e_yigit
    e_yigit's avatar
    Erkek
    KILICH bunu yazdı

Gidin...Hiçbir şey olmaz siz milletin karı kızına laf atmadıkça hoca...Daha 2 gün önce Tiflis'teydim...Kavgaya sakın karışmayın,kavga etmeyin ki zaten gezmeye gidiyosunuz serseriliğe değil...Ayrıca batum saat kulesini,intourist otelin önünden başlayarak tüm sahil kısmını gezin...

Batum'un bir çok kısmında Turkcell çekiyor :) Roaming olmadan Türkiye'deymişsin gibi :)

Van Minute diye bir Türk discosu var,kızları 200 dolar gecelik...Mekan küçük ama güzel..Alt katta gürcü kızlar üst katta özbekler var..Özbekler ucuz...

Vodkalar ucuz ama gürcistan şarap şehri...Havalimanında indiğinde ikram edilen el yapımı şarabı gürcistan da çok ararsın :) 4 gün önce de Te lavi de idim şarabın başkenti :) Hakkaten çok kaliteli ya :)

Dipnot : Normalde Şarap Hiç Sevmeyen biriyim... :)

hocam sağolasın, arkadaş askerde işte teskeresini alcak almaya giderken bide gezelimd edik gözümüzü korkuttular :) önünüzü keseler para isterler vs.

Ya Hep Ya Hiç.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smnz
    smnz's avatar
    Erkek

hocam girişler ücretlendirilmiş diye biliyorum bu haftasonu zam gelmiş arabayla 60tl kişi başı ise 15tl olmuş sanırım 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KILICH
    KILICH's avatar
    Erkek

Uçakla gidin hocam...Arabayla gitmek akıl karı değil...Önünüzü kimse kesmez...Ben geceleri sabahlara kadar dolandım :) Girip öçıkmadığım delik kalmadı :D Ama kimse durdurmadı...Durduran oldu ama Türkler :D Onlar da yer sormak için durdurdular :D

Aşağıda bir kaç kare fotoğraf :)) Gayet güzel bir şehir..Tiflis'in amk.. :D

Senden Ölürcesine Kaçan,Başkasına Hayat Gibi Gider...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

koy git  ya bişi olmaz ya karı için yada içki icin gidiyosun sadece dikkat et fazla para ile dolaşama ödeme yaparken paranı kimse görmesin.

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugur0
    ugur0's avatar
    Erkek

olduki otelde polis bastı sıkıntı yok, hatunları alıp götürüyolar sen artık o vakte kadar yaptıgınla kalıyorsun(=

imza
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e_yigit
    e_yigit's avatar
    Erkek

Eyvallah arkadaşlar söylediklerinizle içimi rahatlattınız. Pc başında olmadım geç yazdım biraz kusura bakmayın. Teşekkürler. Gitçez bakalım neler olcak :D

Ya Hep Ya Hiç.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

karı kız için gidiyorsan trabzonu es geçme derim :)

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aliyk
    aliyk's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=fW61lR9RLlo

Lekum Dinikum Veliye Din ...
Toplam Hit: 7818 Toplam Mesaj: 25