folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Gürcistan Batum'a Giden Var Mı

Gürcistan Batum'a Giden Var Mı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Kurban bayramında gürcistana gezmeye gidecem (Türkiyede gezecek yer kalmadı da gürcistana mı gidiyorsun diyecek olan vardır ama bir gidek yabancı ülkelere gittik diyek). Bildiğiniz yerleri nerelere gidebileceğimi konaklamayı nasıl sağlayabileceğimi hangi otellere gidebileceğimi birde ücretler nasıldır Bigilendirirseniz memnun olurum.

Kara Denizliler iyi bilir bildiğim kadarıyla kimlikle geçebiliyorsun öbür tarafa. Evrak falan gerekiyormu geçerken bir sıkıntı yaşamayalım. Pasaport yok.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

kimilk yeter hocam 15 liraydı en son giriş.genel olarak şehir ucuz yiyecek ve içecekler otel konusunda duzgun saglam bı otel bılmıyorum valla :D

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

Domuz eti falan yedirmesinler bize orda birde ondan korkuyorum bir kaç gün kalacam performans düşüklüğü yaşamayalım.

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Tosun vardı tosun ona pm at 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alli
    alli's avatar
    Erkek

hocam öncelikle bayram için gidiyorum diyorsun 4 gün kalmaya niyetlisin galiba. batum 4 gün için gidilmeye değecek biyer değil orayı bir bilemedin iki günde bitirirsin.

kimlikle geçilebiliyor evet 15 lira para veriyorsun ve sana daha sonra üstünü damgalayacakları bir kağıt veriyorlar. seyahat sırasınca onu kaybetme. Nasıl gideceğini söylersen (otobüs, şahsi araba,uçak) daha fazla bilgi vermeye çalışırım.

gürcistanın para birimi lari, takribi 1 lirayla 0.83 lari alabiliyorsun. city star otelinde 4 kişilik odada gecelik 150 lariye kalmıştık. sağlam pazarlık yap hocam. taksiciyle otellerle, malın üstünde fiyat yazmayan her işletmenin sana geçirme ihtimali var ama fiyatlar ucuz olduğu için geçirse bile bize çok pahalı gelmiyor. 

gezilecek yerler, botanik bahçe, sahil,tren istasyonundan türkiye tarafına doğru deniz kenarındaki meydan, italyan mahallesi (avrupa mahallesi de diyorlar sanırım), tiyatro binası.

aktiviteler yüzme,denizde paraşüt,kumarhaneye gidip rulet çevirme,bisiklet kiralayıp sahilde dolaşma (yapamadım içimde kaldı sen yap hocam :),  damsız girilebilen buna rağmen %60 kız %40 erkek oranının olduğu istanbul diskonun yanındaki geceklübünde eğlenme .

yemek için esnaf lokantalarını tercih edin hocam. yani trustik değilde halkın yediği yerler. oralar hem ucuz hem de temizdir. iki çeşit yöresel yemekleri var hınkali ve haçapuri. hınkali bizim mantıya benziyor ondan çok daha büyük , haçapuri de peynirli pide. türk turist çok gittiğinden domuz etli şeyleri özellikle belirtiyorlar, ayrıca ordaki restorantlarda türkçe bilen birine illaki rastlarsınız ona da sorabilirsiniz. yada hiç olmadı ingilizce pork deyin o söyler tarzanca varmı yok mu :)

başka yardım edebileceğim bişey varsa pm atarsın hocam. iyi eğlenceler

edit:

şahsi arabayla gidiyorsanız ruhsat kime aitse o kişinin de arabada olması lazım. yani babamın arabasıydı fln kabul etmiyorlar. ikinci bi husus da giriş çıkış yaparken dikkatli olun arabayı fazla başı boş bırakmayın. ne kadar doğru bilmyorum ama vakti zamanında gürcü polisi para koparmak için arabanın içine uyuşturucu atıp yakalıyormuş. gitmişken 6 saat uzaklıktaki tiflise de uğrayabilirsiniz.

alli tarafından 21/Tem/13 23:50 tarihinde düzenlenmiştir

https://i.imgur.com/lCgZ0V0.jpg
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

karılarla yatmaya gidiyosun domuz eti yiyip günaha girmiyim diyosun ironiyi keeesss :-)

neyse birileriyle tartışııp polisler tarafından paketlenmemeye bak karı kız götürecem ayağına :-)

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

hocam ben karslıyım bizim burdan çok gidiyolar 1 TL + kimlik yetiyo giriş için otellerde türkiyeye göre çok ucuz

Converse giyen uzaylı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek
    c0nverse bunu yazdı

hocam ben karslıyım bizim burdan çok gidiyolar 1 TL + kimlik yetiyo giriş için otellerde türkiyeye göre çok ucuz

1 lira gecen seneydı hoca .15 lira ve artık bıseyler gecırmen ıcın 3 gun kalman gerekıyor dıye bılıyorum.

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hector611990
    hector611990's avatar
    Erkek

türk kasabından lokantasına vs kadar herşey var tek dikkat etmen gereken şey paranı gürcü parasına çevirirken kazıklanmaman ayrıca fazla kalınacak biryerde değil sadece mimarı açıdan farklı biraz o kadar ama bu gidişte 10 seneye bizimkiler gide gele baya bi geliştirir batumu

- - -
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Arabayla git depoyu fullersin gelirken.

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

karılarla yatmaya gidiyosun domuz eti yiyip günaha girmiyim diyosun ironiyi keeesss :-)

neyse birileriyle tartışııp polisler tarafından paketlenmemeye bak karı kız götürecem ayağına :-)

Hacı amaç gezmek domuz eti yemiyorum sen yiyor musun. Miden kaldırıyor mu? Günah sevap ayrı bir konu. Polisin işi de yok seni mi paketleyecek. Gitme amacımı nerden biliyorsun hem amaç gezmek. Gezmeye gidecem ve artı o iş olur olmaz ne çok mu önemli senin için sevabı da bana günahı da bana. Seni de kimse paketlemez merak etme. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Toplam Hit: 2779 Toplam Mesaj: 15