Guus Hiddink İyi Tercih Midir?
-
Evet müridler hep pc hep pc olmuyo ama azda spordan konuşalım:) yeni milli takım antrenörü Guus Hiddink oldu 2yıl artı 2 yılı opsiyonlu olmak üzere anlaşmaya varıldı.1 Ağustos itibariyle takımın başına geçicek bence iyi de oldu kariyeri göz önüne alınınca belki bizim şapşalları adam eder... sizler ne düşünüyosunuz...
-
kesinlikle iyi tercih.
-
forumda futbol konuşmak yasak!! ama fikrimide belirteyim pek sarmadı beni
-
bence tecrübeli ve iyi bir tercih ama scolari olsa daha iyi olurdu.
-
yildo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hadi ya bilmiyodum :s neyse öğrenmiş olduk.
-
ben YerLi hocaDan yanayım ama Hiddink gelenegini bozmayıp bızı de iyi yerlere getırecektır. yalnız buyuk para alıcak :D
-
kurallar okunmak için vardır dostum
-
Futbol konuları yasak ama sözkonusu milli takımımız olunca ve gereksiz tartışmalar çıkmayacağını ümit ederek , benim önceliğim Türk teknik direktör olurdu. Ama Hiddinkinde kariyerine ve başarılaına diyecek söz yok. Bence Türk olmasada iyi bir tercih..
-
tecrübelerinden faydalanacagiz cok iyi bence, ayrica dünya starlari arasina birkac türk oyuncuda katacaktir kendisi, adam gelenek yapmis bunu cünkü:) süper tercih bence..
-
Bencede Türk olmalıydı Türk dışındaki en iyi tercihi yapmışlar gerek kişiliği gerek çalıştırdığı takımların durumuna bakılırsa en iyi tercih diyebilirim...
-
yildo bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------boktan gs-fb muhabbeti dönmediği ve ortada birbirimizi yicek bir durum olmadıgı için sanmam..
hiddinke gelince bu adamın hep ballı oldugunu , aslında futboldan cok oyuncular üzerinde güven yaratıp bu işi götürdüğü kanaatindeyim..
calıstıgı oyunucularda acıklamalarında hiddinkin kendilerine ne kadar güven verdiğini söylerler..İnanılmaz bir futbol adamı diyen duymadım =)
genede bekleyip görecez