Güven Bana Yarışmasındaki Güvensizlik ..
-
biraz önce seyrettim o kadar sinir oldum ki , devletin polisi üniversite öğrencisi kızdan puan toplanıp para kazandı ve düğmeye bastı. Birde sorguda çalışıyormuş bu adam. yazıklar olsun diyorum.
-
o yarışmayı bilmiyorum ve mesajında hic acıklayıcı değil.
Ayrıca "kızdan puan toplanıp" nedir.Azeri misin?
u235 tarafından 18/Oca/13 00:48 tarihinde düzenlenmiştir -
yeni bölümde kardelen isimli kız tüm riskli soruları alarak cevapladı. rortağı ise sorgu bölümünde çalışan bir polis .Adam tüm sorularda en basitlere kaçarken kız iki tane riskli soruyu alıp cevapladı ve beyefendi (!) 13. soruda düğmeye basarak kazığı attı.
-
"puan toplayıp" yazacaktı hatalı yazmış.
Programı izledim.Kız çok samimi ve içten görünüyordu ama bana göre tamamen seyirciye oynadı.Fenomenlik yolunda başarıyla ilerliyor.
Ayrıca ççok tatlıydı :| -
sen ibnelik görmemişsin hocam
murat gümüş diye aratırsan zaten direk videosunu bulursun
adam allah,kuran çarpsın diyip basmıcam dedi ve bastı
tabi en sonunda dayanamayıp 2 gün sonra paranın yarısını vermiş bayana
-
saybirs bunu yazdı
sen ibnelik görmemişsin hocam
murat gümüş diye aratırsan zaten direk videosunu bulursun
adam allah,kuran çarpsın diyip basmıcam dedi ve bastı
tabi en sonunda dayanamayıp 2 gün sonra paranın yarısını vermiş bayana
bulamadım ben videosunu link atsana hocam
-
http://www.youtube.com/watch?v=mGX63yAn-qc
buyur hacım
-
amaç bu değil mi zaten neden şaşırıyorsun kardeşim hangi yarışma bizim etik ahlak kurallarımıza uyuyor ki :)
-
kız resmen halka oynamış amk. dizilerde filan görürsek şaşırmayın.
-
Aga sizin derdiniz ne ? yarismanin formati bu zaten farkinda degilmisiniz ? her yarisma gununden sonra bu konu kesin aciliyor. amac bu zaten karsindakini kandirip parayi alacaksin bu kadar basit ??
-
bitek o yarışmada güvensizlik var zaten herkes heryerde dürüst amk o yarışmada nasıl bunu yaparlar. ağır işsizsiniz valla