Güvenilir TBT Referansli Hostingci Mürit Araniyor
-
Merhaba Müridler,
Internetinkaranlikyuzu.com icin Güvenilir Hosting Saglayabilecek Mürit Ariyorum.
Pm yolluyla bana ulasa bilirsiniz.
-
-
Hocam istediğiniz Özellikleri Yazar mısınız?
-
Hocam hosting + dikkat cekici ve güzel birtane forum kurulmasi lazim.
Domain 2001 yilindan beri bende ve cevremdeki Arkadaslarimdaydi.
Simdi tekrardan aktiv etmeyi düsünüyorum.
Fiyat neyse ödenecek.
-
pm gonderildi.
-
NvAncE bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam hosting + dikkat cekici ve güzel birtane forum kurulmasi lazim.
Domain 2001 yilindan beri bende ve cevremdeki Arkadaslarimdaydi.
Simdi tekrardan aktiv etmeyi düsünüyorum.
Fiyat neyse ödenecek.
-----------------------------Gzx bu nuridi şiddetle tavsiye ederim. Çok hızlı hostingi ve Güvenilir teknik desteğide iyi
-
hocam bence büyük bir yerden al,buradan alınca adam 2 gün sonra yok oluyor piyasadan.yedeksiz kalıyorsun ortada.işi hobi veya ekstra gelir için yapan kişi ne kadar güvenilir olabilir ki.
-
JohnD bunu yazdı:
hocam bence büyük bir yerden al,buradan alınca adam 2 gün sonra yok oluyor piyasadan.yedeksiz kalıyorsun ortada.işi hobi veya ekstra gelir için yapan kişi ne kadar güvenilir olabilir ki.
-----------------------------Evet korkumuzda o zaten hocam.
Domainimizin gecmisi cok iyi, o yüzden dikkat etmek gerekiyor kiminle calisacagimiza..
-
-
NvAncE bunu yazdı:
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------Evet korkumuzda o zaten hocam.
Domainimizin gecmisi cok iyi, o yüzden dikkat etmek gerekiyor kiminle calisacagimiza..
-----------------------------Korkuyorsan bastır parayı Büyük şirketten al.
-
hocam hosting konusunda mürid kardeşimiz cankirca üstüne adam tanımam. Yaklaşık 1 senedir arkadaştan hizmet alıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım diyebilirim. Kesinti falan olayı hiç yok. Teknik destek de gayet hızlı. Tahribattan bir yığın referansı war can kardeşimizin. Hatta istersen barındırdığım sitelerimin isimlerini p.m le bildirebilirim.