Güvenlik Kamerası İşi Yapanlar Arkadaşlar
-
Bulunduğum ilçede 10 kadar işyerine güvenlik karaması kurulacak, en az 15 günlük kayıt tutulması ve kameraların gece görüşlü olması isteniyor. bazıları birden fazla kamera istiyor
Aramızda bu işle uğraşan arkadaş varsa bana pm ile ulaşsın
-
http://tahribat.com/Murit-amd-x
-
merhaba özel mesaj yolladım
-
askerden önce bu işi yapıyordum çok deli parası güzel parası var ama pis iş dışardan gözüktüğü gibi değil, sana tavsiyem yaptırcağın şirketin referanslarına ve özgeçmişine bak şirket en az 5 yıllık bi şirket olması şart bu işde paradan kısmıcan ilerde çok uğraşırsın yoksa devamlı teknik servisin gelmesi şart illaki sorun çıkıyor , dediğim gibi 1-2 senelik şirketle sakın anlaşma yapma adam bıkar kapatır dükkanı gider g*t gibi kalırsın sonra başkasına yaptırmaya kalkarsın oda niye bana yaptırmadın diye yağlarda yağlar : )
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------askerden önce bu işi yapıyordum çok deli parası güzel parası var ama pis iş dışardan gözüktüğü gibi değil, sana tavsiyem yaptırcağın şirketin referanslarına ve özgeçmişine bak şirket en az 5 yıllık bi şirket olması şart bu işde paradan kısmıcan ilerde çok uğraşırsın yoksa devamlı teknik servisin gelmesi şart illaki sorun çıkıyor , dediğim gibi 1-2 senelik şirketle sakın anlaşma yapma adam bıkar kapatır dükkanı gider g*t gibi kalırsın sonra başkasına yaptırmaya kalkarsın oda niye bana yaptırmadın diye yağlarda yağlar : )
-----------------------------Ne alakası var. para kısılacak kısılmıcak diye bir is degil. kaliteli ama ucuza ürünlerde var. yeterki sen adama bu iyi deyipte adi mal takarsan tabikide olmaz. ben bulundugum çevremde 480tvline super had ccam sony lens kamera kullanıyorum. 4 ad. kamera 8 kanal dvr cihaz. 1tb hdd 1300 tl ye maal ediyorum suan mesela aynı sekilde 900 tl ye de takarsın tabi ürün önemli ( kameradan kısarsan )
-
ok , bildiği gibi yapsın .
-
Karel kamera işine girdi. Deli ürünleri var. Servis sıkıntısıda çekmessin ayrıca fiyatları kalitesine göre uygun.
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------askerden önce bu işi yapıyordum çok deli parası güzel parası var ama pis iş dışardan gözüktüğü gibi değil, sana tavsiyem yaptırcağın şirketin referanslarına ve özgeçmişine bak şirket en az 5 yıllık bi şirket olması şart bu işde paradan kısmıcan ilerde çok uğraşırsın yoksa devamlı teknik servisin gelmesi şart illaki sorun çıkıyor , dediğim gibi 1-2 senelik şirketle sakın anlaşma yapma adam bıkar kapatır dükkanı gider g*t gibi kalırsın sonra başkasına yaptırmaya kalkarsın oda niye bana yaptırmadın diye yağlarda yağlar : )
-----------------------------Ne alakası var. para kısılacak kısılmıcak diye bir is degil. kaliteli ama ucuza ürünlerde var. yeterki sen adama bu iyi deyipte adi mal takarsan tabikide olmaz. ben bulundugum çevremde 480tvline super had ccam sony lens kamera kullanıyorum. 4 ad. kamera 8 kanal dvr cihaz. 1tb hdd 1300 tl ye maal ediyorum suan mesela aynı sekilde 900 tl ye de takarsın tabi ürün önemli ( kameradan kısarsan )
-----------------------------hacı onu bunu geçin bi firma size ürün olarak balitech sunuyosa o an satışa gelen adama direk biz sizi arıyıcaz diyin ve bu sözümün arkasında kesinlikle duruyorum bi ara lar malesef balitech marka ürünlerin teknik servisliğini yaptıydm :l
-
neredesın hocam sen karadenız bolgesınde bı yerde ısen sana bankaların guvenlık kamera ıslerını yapan bı arkadası yollayabılırım sana bu konuda bılgı ve butce konusunda yardımcı olacaktır.
-
kayseri olsaydı yaardımcı olurdum
-
volkan bunu yazdı:
-----------------------------APPaLLoSa bunu yazdı:
-----------------------------ersn bunu yazdı:
-----------------------------hacı onu bunu geçin bi firma size ürün olarak balitech sunuyosa o an satışa gelen adama direk biz sizi arıyıcaz diyin ve bu sözümün arkasında kesinlikle duruyorum bi ara lar malesef balitech marka ürünlerin teknik servisliğini yaptıydm :l
-----------------------------balitechden bende cok sıkıntı cektım aman dıkkat helede dvr cihazları uzak durun derım