Güvensizlik
-
üstad zor günler geçiriosun ne kadar anlıyrouz desekte boş ama ilac = zaman
-
aynı şeyleri yaşadım desem belki de inanmazsın.
sana tek tavsiyem nedir biliyomusun? düşünme onu, ya da düşün. düşün ki onun sana yaptıklarını, seni seviyorum dedikten sonra ayrılıp eski sevgilisiyle olmasını, ondan daha çok nefret edesin. ilk başlarda kendni kandırıyosun gibi olucak, nefret ediyorum ama yinede seviyorum :( gibi. sonralardan emin ol harbiden nefret ediceksin. ya ben bunla nasıl birlikte oldum :) diyeceksin. demem deme diyeceksin :d
ve herşeyden önemlisi, o kızdan nefret ettiğini anlamaya başladığın andan itibaren, dost dışında kıza değer vermiyeceksin, verirsende göstermeyeceksin. bi sevgilin olduğunda, bu kız gibi ona aşık olmayacaksın, olursanda belli etmeyeceksin, peşinden "sen" koşmayacaksın. o koşacak :) kaybetmemek için elinden geleni yapacak = zafer.
ve hatta sonradan bu senden ayrılan kıza teşekkür etmek isteyeceksin :)
-
Kendine bir iyilik yap bi şişe votka al .. 30 dk. içinde bardağa filan koymadan direk şişeden bitir.. Emin ol geceye kadar idare eder senii ;)
-
bütün insanların (16 - 30 yaş arası) ortak ve en büyük sorunları aşk kazığı galiba. Ben kazık yemedim diyen bi arkadaşım yoq ve şimdiye kadar da öyle birini görmedim.. Ahmet şerif izgören'in avucumdaki kelebek adlı seminerini tavsiye ederim harbi fenaa gaz veriyo insana.. en azından bazı şikayetlerinizden vazgeçeceğiniz kesin..
-
dün yaşanmış bitmiştir hoca
yarında ne olacağı belli değil
sen bu gündesin bu güne müdahale edebilirsin
bu günün yarına müdahale eder
dünün ise bu gününe
dünlerin kötümü kardeşim ?
bu günün yarının dünü olacağına göre
ve sende bu güne müdahale edebildiğine göre
bu gününü sağlam kafayla yaşaki yarınında sağlam olsun
eğer yarının sağlam olursa; ertesi gün için yarın pek fazla zorlanmassın.. ( oha ne yazdım ya lan :| )
ayrıca karşı cins için bu gününü depresyon ilan eden kime sorarsan sor hep boşuna üzülmüşüm
boşuna düşünmüşüm onu.. ona boşa değer vermişim koyam döte rahmen gitsin dediğini görürsün.
döte koy hoca.
-
hocam her insan Fiziksel varliginin ihtiyaclarindan dolayi kendi ozunden uzaklasir. burada demek istedigim, uzuntuyu, mutlulugu, heycani, korkuyu yaratan hormonlardir. adrenalin salgilayamayan birisi heycanlanamaz. Bu olay da pisikolojik birsey, cok iyi bildigin birisi cevresinden etkilenerek alisilmadik seyler yapabilir, bu herkes icin gecerlidir, insan pisikolojisi cok karmasik ve acimasizdir.
Bunun onlenebilmesi icin insan once kendini tanimalidir.
Allah sabir versin hocam...
-
olay aynı olunca duygularda genelde aynı oluyor.. ama biraz duygusallıktan çık ve mantıksal bak olaya.. hayalin evlilik çoluk çocuk olmasın.. iyi anlaşabileceğin bir eş olsun.. hayat arkadaşı olsun.. o yüzden gözün kapalı güvenebileceğin biri olsun.. bunun içinde her duygusallık beslediğin kişiyi.. yada aşık olduğun kişiyi evleneceğim diye düşünme...
AMA:...
yok ben çoluk çocuk sahibi olup ev bark kuracam diyorsan güvenmene de fazla gerek yok.. sonuçta niyetin belli bi zamanda sonra o evlilikte sıkar.. ve dışarıya açılırsın.. ama karakterin sağlamsa.. evine bağlı kalırsın.. yani duygusallaktın kurtulmaya çalış mantıksal bak.. farzetki o kızla evlendiğini.. belki evlendikten sonra nelere yapacaktı.. evde ne huzursuzluk çıkacaktı.. gerçi kimi kızlar evlenmek için yaşıyor.. evlenene kadar her haltı yiyor.. evlendikten sonra iyi bir ev hanımı oluyor falan filan... konuşsam tesiri yok sussam gönül razı değil.. o yüzden kendimce bi kaç şey yazayım dedim..
mantık..
mantık..
mantık.. ve mutluluk... ;) arada duygusallık olur. mesela hediye aldığında.. yada seni öptüğünde.. güldüğünde.. ama bu karşı taraf hata yaptıysa duygusallıktan çıkar.. ve cisimsel olduğu için mantık gerektirir.. o yüzden sittir et..
saçmalamış olabilirim çok uzun yazdım çünkü.. kusura bakmayın ;)
-
e onun adına yalan derler...
-
cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
-
hacı sıkma canını boşver dicem ama aşk ruh hastalıklarının en büyüğüymüş.unutmaya çalış be hacı bende başımdan geçenleri örnek veya sana teselli olarak yazardım ama eşim arada tbt takılıyo.ama üzülmeye deymezmiş anlattığın kadarıyla.verilmiş sadakan varmış daha kötüsüde olabilirdi..