Güzel Bir Flash Oyun
-
iyi sardı oyun (: ama 30. oyuna gelince kanser etti resmen, du dedim tarigata bi bakıyım çözüm bulan olmuşmu diye
@nuggets54 eyvallah
-
hocam harbiden saran türden bişi 27.bölüme geldım bulamadım nasıl basarcagımı :|
-
canım sıkılıyordu zaten teşekkürler :)
ayrıca bu da bayağı güzel. http://www.miniclip.com/games/chronotron/en/
robotları programlayıp bölüm geçmeye çalışıyorsunuz falan işte :) 2 kez bitirdim çok sarıyor :D
-
güzelmiş ha :D
-
bi hewesle oynadım bitrdim boşluktayım sanırım :|
-
şu 30 u bi anlatcak varmı
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hocam önce soldaki borudan atıyosun. hepsi patlıyo o flashget ikonlu şeylerin :D üstteki adam patlıyor. sonra üstteki borudan atıp alttakini patlatıyorsun.
ayrıca keşke bitmeseydi güzelmiş :/
edit: 30 bölümden sonra birde zor kısmı açılıyor :O oraya başlıyorum bende şimdi :P
-
sardı bırakmıyor =) cs dan el bombası atmaya alışkın bünyeler oyuna hemen alışacaktır..
-
Fikret bunu yazdı:
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------hocam önce soldaki borudan atıyosun. hepsi patlıyo o flashget ikonlu şeylerin :D üstteki adam patlıyor. sonra üstteki borudan atıp alttakini patlatıyorsun.
edit: 30 bölümden sonra birde zor kısmı açılıyor :O oraya başlıyorum bende şimdi :P
-----------------------------sorunda orda ne üstteki adam patlıo ne alttaki patlıo ne üstteki borunun ucu açılıo
orda ki bütün hepsi patlıor kutuların ama üstteki adam patlamıo taktigi ne
-
The_FCN bunu yazdı:
Fikret bunu yazdı:
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------sorunda orda ne üstteki adam patlıo ne alttaki patlıo ne üstteki borunun ucu açılıo
orda ki bütün hepsi patlıor kutuların ama üstteki adam patlamıo taktigi ne
-----------------------------valla hocam ilkinde bende de patlamadı, ikincisinde patladı :)
ayrıca zor kısım açılıyor dedim fakat bölümler aynıymış :/