Güzel Bir Karikatür
-
sivil_padisah bunu yazdı:
-----------------------------güzel değil :W karikatürün bile provakotörlük taşıyor :W
-----------------------------provakatör demene gerek yok , anlayacağı dilden cevap ver, sen de ona katikatür göster , örnek ;
Çok da kafana takma Z-CHANı forumda herkes tnıyor , bu karikatürede gülüp, geçecektir herkes
-
Ya burda hakaret içeren bi unsur yok...
Eğer var olduğunu düşünüosanız ve müslümansanız durum daha kötü..
Tevekkül'ün ne olduğunu biliyor musunuz?
Bilmiyorsanız ufak bi açıklama:
"Elinden geleni yaptıktan sonra sonucu Allah'a bırakmaktır."
Buradaki insanlar durumları ile ilgili hiçbirşey için çabalamıyorlar, sadece dua ediyorlar, hani sınava hazırlanmayıp, ondan sonra dua edip 100 almayı beklemek gibi birşey..
O çocuk orada inançsızlığı sembolize edecek diye birşey yok, kafanızı öyle bi şartlamışsınız ki, kendi gerçeklerinizi bile unutuyorsunuz..
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------
Millet Ç orada Çizen değil Çeviren demek.
-----------------------------yapma yaw :D bende çizerist sandıydım =)
-----------------------------Çizerist Ha :D Bence De Çevirist Güzel Yazmış :)
-
hakaret olarak algılayan arkadaşlar, baktıkları açıyı banada anlatırlarsa çok mutlu olurum. problem göremedim çünkü. karikatürde verilmek istenen mesajı ( daha doğrusu kendilerinin çıkarttıkları mesajı ) yazarlarsa iyi olur. yorumlayalım hep beraber.
-
up. merak ediyorum.:|
-
ZoktriP bunu yazdı:
-----------------------------yeterli... Gayet anlamlı bir karikatür...
-
güzelmiş facebookda paylasayım :)
-
lepusmorris bunu yazdı:
up. merak ediyorum.:|
-----------------------------al hacı sana cevap. konuyu upluyosun pm atıyosun cevap at diye ne önemli şeymiş yaa - bana öyle geldi, öyle anladım o anlamı çıkardım, şimdi sana neyi izah edeyim ne istiyosun ne merak ettin söyle yazayım :)
-
lepusmorris bunu yazdı:
hakaret olarak algılayan arkadaşlar, baktıkları açıyı banada anlatırlarsa çok mutlu olurum. problem göremedim çünkü. karikatürde verilmek istenen mesajı ( daha doğrusu kendilerinin çıkarttıkları mesajı ) yazarlarsa iyi olur. yorumlayalım hep beraber.
kafanızda oluşan düşünceyi hocam. empati kurup sizi anlamak istiyorum sadece. -
lepusmorris bunu yazdı:
lepusmorris bunu yazdı:
kafanızda oluşan düşünceyi hocam. empati kurup sizi anlamak istiyorum sadece.
-----------------------------tmm kafamı anlatıyom msn'de :))