Güzel Bir Teklif Vereceğim [Pc Takas]
-
bir tane oyun bilgisayarı almaya karar verdim ve elimdeki ürünleri takas yoluyla vereceğim..
elimde bir adet asus 1000h eeepc var 160 gb hdd li olandan henüz alalı 4 ay oldu ve 1 çizik bile yoktur garantisi hala duruyor..
elimde bir tane masaüstü var. intel celeron 2.4 ghz işlemci , 1 gb ddr2 800 mhz kingston ram,512 mb 64 bitlik 7300 gs nvidia ekran kartı,500 gb samsung sata hdd(4 aylık garantisi devam ediyor). bunların yanında bir adet fly 2000 tv kartı fm radyolu,microsoft v2000 webcam de vardır. eğer masaüstü oyun oynanabilecek bilgisayarıyla takasa girmek isteyen varsa bendeki 2 ürünüde yollarım özelliklerine göre üstüne parada verebilirim tekliflerinizi pm olarak bekliyorum .
-
hocam parça satmak istersen hdd talibim :)
-
dostum elimden toptan cıkmasını istiyorum eğer hdd sini alırken almak istemeyen varsa sana tek parçayı satabilirim.
-
eeepcnin özelliklerini ve kaç lira istediğini yazabilirmisin?
-
eeepc nin ozellikleri :
İşlemci Teknolojisi : Intel, İşlemci Hızı : 1.60 GHz, Ekran : 10", Bellek Kapasitesi : 1 GB, Ön Bellek : 0.5 MB, Hard disk : 160 GB, Ekran Kartı : Tümleşik 128 mb, Ekran Tipi : WSVGA, Çözünürlük : 1024x600,1.3 mp tümleşik webcam,İşletim Sistemi : Microsoft Windows XP Home, Ağırlık : 1.46 kg . tek satmayı düşünmüyorum dostum takas yoluyla oyun bilgisayarı almak için satacağım.
-
hocam bataryayı oldürmemişsen (ki yeni aldığını söylüyorsun) netbook tarzında gideri olan piyasadaki en makul olan asus un ki..
-
hiç bataryayı kullanmıyorum zaten kullanacağım zaman sarja takıyorum :)
-
Hocam benim PCyi verim sana Cayır Cayır tüm oyunları Oynarsın :D
-
Tv kartına talıbım :]
-
iknici sistemine komple 200tl veririm monitörsüz
-
elindeki asus eeepc kullanıslı. ihtiyacım olsaydı alırdım.
bende oyun laptop alacağım.
samsung' un bi modelinde karar kıldım. bugun yarın sipariş vereceğim.
İyi satışlar