Güzel Film Önerileriniz
-
beyler bu gece sabaha kadar paso film izleyecem. eğer uykum gelmez ise öğlene kadar devam edebilirimki bazen yapıyorum böle :)) neysee
bana şöyle Duygusal psikolojik dram gizem gerilim macera korku fantastik bilimkurgu (psikolojik dram duygusal gizem favorilerim :) )) türünden filmler önerebilirmisiniz.
yada güzel filmler işte :))
TAHRİBAT ın film zevkine güveniyorum.. :D
-
american history X
Seven pounds
The kingdom
American gangster
The hurt locker
Sixth sense
John Q
diye gider listem.
-
Adım David(dram)Bu film harikadır
96 saat(aksiyon,gizem)Bu filmin konusu oyuncular ve aksiyon içeren harikaa bir filmdir.
Benx(Dram gibi)
Devlet oyunları(aksiyon,psikolojik arada gerilim)
Vantage point(psikolojik,aksiyon)kesinlikle bu filmi öneriyorum 1 açıyı 6 kişi gözünden izleyebilirsin
Paranormal Activity(Korku)
Bunlar benim özel filmler.
-
oldboy
izle kudur
-
7 Yaşam
-
requiem for a dream kesinlikle izle dostm uyusturucnn zararlari ve bi annenin dramı ve uyusturcdn yıkılan anne cocuk ve sewgilisi arkadasi
paranormal activity ; film 15.000 döler a mal olmstr ama süper bi korku filmdr emin ol dostum 3-4 gun uyuyamazsn :D
come and see ; eski bi rus yapmı filmdir cok etkliyicidir . almanlar ile ruslar arasında ki sogk savası anlatır basrolde ailesi yakılan 2 gencn hikayesidr cok etkilicidr..
kebab connection ; fatih akınn filmidr .almanyada ki turk ailesini anlatr . turk ailesinde ki cocgn alman birindn cocugu olcktr ve olay bunn uzerne gelisir güzel bi filmdir
iklimler ; nuri bilge cylnoglnn filmi ve cidden etkiliyici bi filmdir
bunlar bu gecelik sana yeter dostm :D
-
Cast Away, BenX, I am Legend muhtemelen izlemişsindir ama yazayım yinede deim
-
hocam
-koku
-v for vendetta
-yamakasi
-içerideki adam
bunlardan izlemediğin varsa gidip izle ..
-
crematory bunu yazdı:
-----------------------------
paranormal activity ; tr de yasaklanan bi korku filmi film 15.000 döler a mal olmstr ama süper bi korku filmdr emin ol dostum 3-4 gun uyuyamazsn :D
-----------------------------bakma hacı sen kimseye valla hiç güzel değil ya izleme yazık zamanına korkamazsın
edit:ayriyeten tr de yasaklanmadı film 2 sene önce çıktı, dünden ihtibarende türkiyede vizyona girdi sonunda.
-
kebab connection ; fatih akınn filmidr .almanyada ki turk ailesini anlatr . turk ailesinde ki cocgn alman birindn cocugu olcktr ve olay bunn uzerne gelisir güzel bi filmdir
Böyle Filmlere Ayar Oluyorm Yaw Niyeyse Seyretmek istemiyorm canım sıkılıyor benim gibi olan var mı acaba
-
ewt ya simdi baktmda vizyona girioms guzel film ben tuttrm hocam :D
kebab connection da guzeldir hocam fatih akın yapıo ve oyuncular amator gibiler ve oldkca hos bi yapım