H. Nihal Atsız Kitapları Elektronik Olarak İstek
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------
pessimist bunu yazdı:
zehirleme kendini bence.
-----------------------------adam vaaz değil link istemiş.
-----------------------------Adam istiyorki okuyacak okuduktan sonra karar versin bırakında zehirlimiymiş değilmiymiş.
Netten sipariş edebilirsin hocam yavaş yavaş okursun o ara diğer kitabın parasını biriktiririsin ben öyle yaptım hep okuduğum kitaplarda :|
-
Bozkurtların ölümü ve bozkurtlar diriliyor zaten klasik ama ruh adam süper bir kitap, Türkçü olsun olmasın herkes okumalı.
-
AsilKan bunu yazdı:
Başbuğ Atatürk'ün vefatından sonra Türklük bilincinden uzaklaşmış yönetime karşı Türkçü tavrını yargılanmalara ve yıpratmalara rağmen vazgeçmeden savunmuş Atsız Atam Ruhun Türk Uçmağına Varsın...
Kitapları da ruhuyla okuyabilmek için bence kitap denen kavrama uyan şekli okunmalı.. kısa zamanda tüm kitapları elime geçecek arkadaşlarla sırayla okuyacağız.
toğrağım nasılda olayı çözmüş mersinin havasından mı suyundanmı artık :) -
Sarper bunu yazdı:
tüm kitapları
Bozkurtlar Diriliyor
ÇANAKKALE’YE YÜRÜYÜŞ
DALKAVUKLAR GECESİ
Deli Kurt
EN SİNSİ TEHLİKE
HESAP BÖYLE VERİLİR
İÇİMİZDEKİ ŞEYTANLAR
Ruh Adam
Türk Edebiyat Tarihi
Türk Ülküsü
Z Vitaminitoptan olursa tercihimdir
-----------------------------Tamamını 4-5 kez rahat okumuşumdur :) Bozkurtların Ölümünü unutmuşsun bu arada. Bozkurtlar Diriliyor' da Urungu Şad'ın kucağında Ay Hanımın cesedi ile uçurumdan sonsuzluğa atlayıp uçmağa varışlarını satırlarda okurken gözlerimin dolduğunu hatırlarım.
-
Moskof piçleri gibi yabancı ideolojilerin tutsağı olmamış. Milliyetçi bir kişilik hakkında "okuma kendini zehirleme" gibi saçma sapan bir yorum yapma hakkını kendinde nasıl buluyorsun ?
Siyasette muhabbet... Hepsi yalan, palavra...
Doğru sözü Kül Tegin kitabesinde ara...
Leninden bahsederse karşında bir maskara,
Bir tebessüm belirsin sadece dudağında.Kitapları teker teker al derim. Set almak istiyorsan fiyat sorabilirim.
-
4eye bunu yazdı:
Moskof piçleri gibi yabancı ideolojilerin tutsağı olmamış. Milliyetçi bir kişilik hakkında "okuma kendini zehirleme" gibi saçma sapan bir yorum yapma hakkını kendinde nasıl buluyorsun ?
Bir tebessüm belirsin sadece dudağında.Kitapları teker teker al derim. Set almak istiyorsan fiyat sorabilirim.
-----------------------------almak isterimde öğrenciyiz malum :|
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
zehirleme kendini bence.
-----------------------------sanane arkadaşım? o eleman benim yakından arkadaşım sana laf söylemek düşmüyor bu durumda.
-
4eye bunu yazdı:
-----------------------------ne demek o hakkı nerden buluyorsun? istediğimi söylerim sonuçta bana göre zehir, sana göre değildir.
ayrıca moskov bilmemne de olsa aynı zehir.
-
pessimist bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
zehirleme kendini bence.
-----------------------------sanane arkadaşım? o eleman benim yakından arkadaşım sana laf söylemek düşmüyor bu durumda.
-----------------------------Hocam eyvallahta bu vatanı bölmemek isteyişi nasıl bir beyin yıkama türü oluyor.. Yabancı fikirlerin bize bölücülükten ve nifaktan başka bir getiri sağlamıyacağını söylemesi neden onu beyin yıkayıcı yapıyor ?
-
AsilKan bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
zehirleme kendini bence.
-----------------------------Hocam eyvallahta bu vatanı bölmemek istemeyişi nasıl bir beyin yıkama türü oluyor.. Yabancı fikirlerin bize bölücülükten ve nifaktan başka bir getiri sağlamıyacağını söylemesi neden onu beyin yıkayıcı yapıyor ?
-----------------------------iyi de onu okumayan ben bölüyor muyum vatanı? bu tarz adamlar ırkçı psikolojisini yüklüyor beyinlere bu yüzden sevmiyorum.
ülkeni sev tabiki. ama bu adamın yaptığı bana göre daha farklı.