Haber Sitesinden Paylaşım
-
Web site entegrasyonum tamamlansın, sosyal medya reklamlarım başlasın, haberlerde biz şeklinde görseller almak isterim.
Bunun içinde sendeyim hem makul ücret hemde güvenilir. Daha siteni bile açmadım sen düşün için rahat :) Bir kere değil de ayda 1 reklam vermek iserim.
Yazdırabilirsen makaleyi sen yazdırırsın, yada ben yazarım, içerisine görsel ve linkler ( mağaza linkeri vs ) şeklinde güzel tatlış haberler çok iyi olur :)Kaydettim seni hocam Aralık ayı başında falan her şey hal olmuş olur diye düşünüyorum sonra sana yazacağım.
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
ben bir haber paylaşımı alacağım bir kaç güne yazıyı yazar sizle iletişime geçerim.
Teşşekkürler hocam
-
EricNorthman bunu yazdı
Web site entegrasyonum tamamlansın, sosyal medya reklamlarım başlasın, haberlerde biz şeklinde görseller almak isterim.
Bunun içinde sendeyim hem makul ücret hemde güvenilir. Daha siteni bile açmadım sen düşün için rahat :) Bir kere değil de ayda 1 reklam vermek iserim.
Yazdırabilirsen makaleyi sen yazdırırsın, yada ben yazarım, içerisine görsel ve linkler ( mağaza linkeri vs ) şeklinde güzel tatlış haberler çok iyi olur :)Kaydettim seni hocam Aralık ayı başında falan her şey hal olmuş olur diye düşünüyorum sonra sana yazacağım.
Eyvallah hocam, teşekkür ederim. Şimdiden hayırlı olsun
-
haber sitenden bana bir tanıtım yazısı çıkabilirsen sana 300 400 domainden nofollow yazıya link kasarım faydasını görürsün http://www.alopendik.com/usta-elektrikci/ örnek bunun gibi
-
@K4r4b4s4n için haber paylaşımı yapılmıştır, kendisine ilgi alaka için teşekkür ederim.
-
-
Güncel
-
Hocam. Röportaj tarzında bi yazı yayınlayabilir sanırım dimi? Cevabın evetse hazırlayayım yazımı yollayayım sana.
-
Gönderin hocam
-
Suraya bir cizik atalim