Haberturk.Com Hacked
-
habertürk satılmamışmıydı.bide tuncay özkanın sitesi kanaltürk değilmiydi yaw
-
ilk kurulan internet gazetesi. kanalıda en çok izlediğim haber kanalıydı.ufuk güldemir öldükten sonra izlemedim ama böyle bi haber yaptılarsa haketmişler. adam gibi bi sec. admin almazlarsa böyle olur.
-
Zap yaparken 1sanise bile üzerinde durmadan geçtiğim kanal. Hakikaten inanılmaz sevindim elleri dert görmesin bu işi böyle sağlam yapanların.
-
Silindi
-
RockZoneStage bunu yazdı:
-----------------------------Siteye bunu yapanlar haberturk ile kanalturk u birbirinden ayırt edemeyecek kadar cahil ego tatmini peşinde koşan insanlar... Yoruma gerek bile yok. Geçenlerde birisi google'ı hackledim diye ortaya çıkmıştı, o adam bilgisizdi belki ama en azından kendi birşeyleri yapmış/başarmıştı fakat bu herifler yanlış bilgilendirilmiş yahut google 'ı hacklediğini sanan adamdan daha kara cahiller. Haberturk.com u sevmezdim ama oraya Tuncay Özkan yazmanın mantığını hâla çözemedim.
-----------------------------ha kanaltürk ha habertürk hepsi aynı akla hizmet etmiyor mu?aynı şeyleri karalıyor, aynı at gözlüklerini takmıyorlar mı?bunu tartışmaya bile gerek yok.
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Siteye bunu yapanlar haberturk ile kanalturk u birbirinden ayırt edemeyecek kadar cahil ego tatmini peşinde koşan insanlar... Yoruma gerek bile yok. Geçenlerde birisi google'ı hackledim diye ortaya çıkmıştı, o adam bilgisizdi belki ama en azından kendi birşeyleri yapmış/başarmıştı fakat bu herifler yanlış bilgilendirilmiş yahut google 'ı hacklediğini sanan adamdan daha kara cahiller. Haberturk.com u sevmezdim ama oraya Tuncay Özkan yazmanın mantığını hâla çözemedim.
-----------------------------ha kanaltürk ha habertürk hepsi aynı akla hizmet etmiyor mu?aynı şeyleri karalıyor, aynı at gözlüklerini takmıyorlar mı?bunu tartışmaya bile gerek yok.
arkadasim akepenin butun pisiliklerini ortaya cikaran kanaltürktür senin dötunden haberin yok.saksakcıların weya yandascıların kanallarında kadın programları yok sacmasapan yarısma programları yok subu bos seler gosterılırken orda ekonomiden dewletin gidisatından yapılan yolsusluklarda bahsedilio.sora senin gibi sivrilerde zeka yoksunları cıkıo ha habertürk ha kanaltürk diyo. -
tranceport bunu yazdı:
yns_berk bunu yazdı:
arkadasim akepenin butun pisiliklerini ortaya cikaran kanaltürktür senin dötunden haberin yok.saksakcıların weya yandascıların kanallarında kadın programları yok sacmasapan yarısma programları yok subu bos seler gosterılırken orda ekonomiden dewletin gidisatından yapılan yolsusluklarda bahsedilio.sora senin gibi sivrilerde zeka yoksunları cıkıo ha habertürk ha kanaltürk diyo.
-----------------------------gerçekten bunu tartışmak için yazmadım, ne o malum parti ne de başka birşeyi savunmuyorum, yeterki insan olsunlar, insana değer versin bu kanallar sonra haber yapsınlar
-
Geçmiş olsun ne diyim :/
-
Silindi
-
eğer gerçekten habertürkle kanaltürk ü karıştırmışlarsa ki öle görünüyo = büyük rezillik