folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Haberturk.Com Hacked

Haberturk.Com Hacked

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    habertürk satılmamışmıydı.bide tuncay özkanın sitesi kanaltürk değilmiydi yaw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

ilk kurulan internet gazetesi. kanalıda en çok izlediğim haber kanalıydı.ufuk güldemir öldükten sonra izlemedim ama böyle bi haber yaptılarsa haketmişler. adam gibi bi sec. admin almazlarsa böyle olur.

www.atsizcilar.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek

Zap yaparken 1sanise bile üzerinde durmadan geçtiğim kanal. Hakikaten inanılmaz sevindim elleri dert görmesin bu işi böyle sağlam yapanların.

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Silindi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    RockZoneStage bunu yazdı:
    -----------------------------

Siteye bunu yapanlar haberturk ile kanalturk u birbirinden ayırt edemeyecek kadar cahil ego tatmini peşinde koşan insanlar... Yoruma gerek bile yok. Geçenlerde birisi google'ı hackledim diye ortaya çıkmıştı, o adam bilgisizdi belki ama en azından kendi birşeyleri yapmış/başarmıştı fakat bu herifler yanlış bilgilendirilmiş yahut google 'ı hacklediğini sanan adamdan daha kara cahiller. Haberturk.com u sevmezdim ama oraya Tuncay Özkan yazmanın mantığını hâla çözemedim.

ha kanaltürk ha habertürk hepsi aynı akla hizmet etmiyor mu?aynı şeyleri karalıyor, aynı at gözlüklerini takmıyorlar mı?bunu tartışmaya bile gerek yok. 

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tranceport
    tranceport's avatar
    Erkek
    yns_berk bunu yazdı:

Siteye bunu yapanlar haberturk ile kanalturk u birbirinden ayırt edemeyecek kadar cahil ego tatmini peşinde koşan insanlar... Yoruma gerek bile yok. Geçenlerde birisi google'ı hackledim diye ortaya çıkmıştı, o adam bilgisizdi belki ama en azından kendi birşeyleri yapmış/başarmıştı fakat bu herifler yanlış bilgilendirilmiş yahut google 'ı hacklediğini sanan adamdan daha kara cahiller. Haberturk.com u sevmezdim ama oraya Tuncay Özkan yazmanın mantığını hâla çözemedim.

ha kanaltürk ha habertürk hepsi aynı akla hizmet etmiyor mu?aynı şeyleri karalıyor, aynı at gözlüklerini takmıyorlar mı?bunu tartışmaya bile gerek yok. 

arkadasim akepenin butun pisiliklerini ortaya cikaran kanaltürktür senin dötunden haberin yok.saksakcıların  weya yandascıların kanallarında kadın programları yok sacmasapan yarısma programları yok subu bos seler gosterılırken orda ekonomiden dewletin gidisatından yapılan yolsusluklarda bahsedilio.sora senin gibi sivrilerde zeka yoksunları cıkıo ha habertürk ha kanaltürk diyo.

Atatürkçülük ölmez bir hedef, yükselen bir şereftir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    tranceport bunu yazdı:
    yns_berk bunu yazdı:

arkadasim akepenin butun pisiliklerini ortaya cikaran kanaltürktür senin dötunden haberin yok.saksakcıların weya yandascıların kanallarında kadın programları yok sacmasapan yarısma programları yok subu bos seler gosterılırken orda ekonomiden dewletin gidisatından yapılan yolsusluklarda bahsedilio.sora senin gibi sivrilerde zeka yoksunları cıkıo ha habertürk ha kanaltürk diyo.

gerçekten bunu tartışmak için yazmadım, ne o malum parti ne de başka birşeyi savunmuyorum, yeterki insan olsunlar, insana değer versin bu kanallar sonra haber yapsınlar

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyDemon
    HolyDemon's avatar
    Erkek
    Geçmiş olsun ne diyim :/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Silindi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
    eğer gerçekten habertürkle kanaltürk ü karıştırmışlarsa ki öle görünüyo = büyük rezillik
Toplam Hit: 6990 Toplam Mesaj: 35