folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği Hakkında?



Hacettepe Bilgisayar Mühendisliği Hakkında?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    hala işin sizde değilde bölümde bittiğini düşünenler var ya yazık...

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    By-alper bunu yazdı:
    -----------------------------

    Hacılar aslında demek istediğimi sizler anladınız ama geyik yapıyonuz :):)

     

    Şimdi network mühendiside roter swirch yapacak hali yoktur.Bilgisayarı kimler yapar.

    Elektrik Elektronik Bilgisayar ve Yazılım mühendisleri bir araya gelir bilgiler bir havuzda toplanarak bir proje elde edilir.bilgisayar böyle yapılır.Router swirchler veya iletişim cihazları.yine Elektrik elektronik ve Yazılım mühendisleri ve farklı kategorideki ilgili mühendisler bir araya gelerek yapılır.Sizzler Anladınız olayı sanırsam.


    -----------------------------

    swirch yapan bi tanıdığım, bildiğim yok ilginç..

    arkadaş bi madalyayı hak ediyor bence..

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kont239
    kont239's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2010
    Erkek

    whopper bunu yazdı:
    -----------------------------

    Müridler ygs yaklaştı lysde cabası.Ankarada okumayı düşünüyorum.Hedefim olan odtüyü kazanamazsam Hacettepe yi düşünüyorum.Haccettepenin mühendislik bölümleri iyi midir?İmkanlar vs. iş bulmada referans olabilir mi?Aklıma takıldı uzun zamandır bilen eden birine de rastlamadım.Sizlere sorayım dedim. Nedir ne değildir Hacettepe de Bilgisayar Müh. ve diğer mühendislikler?

     


    -----------------------------

    hocam önce mühendislik sözcüğünün içeriğini araştır sonra cvb yaz hangi çağda görülmüş bilgisayar mühendisinin bilgisayar ürettiği :)

    edit: hocam pardon alttaki mesaja yazdım bunu sana değil birden heycan yapmışım :)


    4641544948---53415249544153
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    majestiquo
    majestiquo's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Eylül/2005
    Erkek

    Hocam benden sana bir tavsiye. Eğer ileride memuriyet vs. düşünüyorsan üniversitenin hiç bir önemi yok aksine iyi bir üniversitede okuyarak kendine eziyet edersin.Memuriyet düşünüyorsan da şu anda bil. müh. ve elek. elekt.müh. lerine çok az sayıda kadro verilmekde. Ama yok ben özel sektör düşünüyorum dersen üniversite bi yere kadar etkili ondan sonrası sende bitiyor. Kendini yetiştirme konusunda kendine güveniyorsan yine üniversitenin pek bir önemi olmadığını düşünüyorum. Lisedeki sıra arkadaşım hac. bil. müh mezunu şimdi baba işinin başına geçti , özeldeki işler tatmin etmedi onu.Diğer mezun tanıdıklarım da iyi kötü bir iş buldular açıkta kalan yok. +  Bil. müh. konusu çok geniş bir alanı kapsamakda ve okuldada sana verecekleri herşeyin temeli,gerisi tamamen sana kalmış durumda. Elektrik elektronik mezunları gibi imza yetkisi felanda yok bil. müh. lerinin. Sana son bir tavsiyede daha bulunayım eğer bil. müh. okumaya kesin karar verirsen kesinlikle ist. olmadı ankara da okumanı öneririm. Başka şehirleri kesinlikle düşünme çünkü okurken çalışma olanağı ist. ve ank. dışındaki şehirlerde çok az.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Aralık/2009
    Erkek

    şimdi hocam, hacettepe sağlamdır candır iyidir.

    ama tıp alanında. bilgisayar mühendisliğide iyidir diğer üniversitelerle eş değer kılarsak yani.

     


    fuck the system!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nessaj
    nessaj's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Mayıs/2010
    Erkek

    .

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Neobantist
    Neobantist's avatar
    Kayıt Tarihi: 12/Ocak/2012
    Erkek

    Etraf bilgisayar mühendisi yahut bilgisayar programcısı ile dolu, iş kendimizde bitiyor heleki tek başına bir bilim dalı olara düşünürsek fersah fersah açılan bir iş yelpazesi var. Uzmanlaşmak istediğin bir dalda örn desktop programlama, webtasarım-programlama, veri tabanı uzmanlığı vs. gibi yazılım alanlarında kişinin kendini geliştirmesi aslında okadarda üniversitelik bi iş değil.


    fuck off!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Haziran/2008
    Erkek

    Şu ana kadar izlenimim gidilebilecek bir bölüm olduğudur :)  İşin bölümde olmayıp kendimde olduğunu yıllar öncesinden farkettim zümsük hocam.Uyarın için teşekkür ederim. Sınavlara hazırlanan müridlerede iyi çalışmalar.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek

    By-alper bunu yazdı:
    -----------------------------

    Bilgisayar Mühendisi olmada Ne olursan ol kardeş.Git Tezek Mühendisi ol ondan iyi.

    Bilgisayar müh. türkiyede çok bi iş potansiyeli yok..çünkü türkiyede bilgisayar üretilmiyor.Elektrik , Elektronik yada makine mühendisliği 1 Numara.


    -----------------------------

    ne iş yapıyorsun nasıl bır mantıkla boyle dıyorsun çok tuhaf acıkcası 

    .elektrık elektronık muhendıslıgı fabrıkalarda 2 ıscı maasına calısan cok kısı tanıyorum.hacettepe makına bıtırmıs asansor tamırclıgı ve sıhhı tesısatcılık yapan bır kısı tanıyorum ve de bır cok ınsan tanıyorum bu tarz ıslerde ugrasan.

     

    iş potansiyeli yaratana var. 2 hafta once tanıstıgım bır adam eskıden izmir bölge muduru ıken 8 bın lıra maas alıyormus 2 yıl once adam bırakıyor su anda kendı ısını yapıyor oturdugu yerden calısıyor aylık 15 lıra para kazanıyorum dıyor. ben ılk duydugumfa hasıktır dedım google a verdıgı reklam gıderlerı ve sıstemdekı muhasebe verılerını gorunce ınandım.

     

    O nedenle düz mantıkla evınde akvuryum yoksa sen şöylesın dıyemezsın.   her zaman ıs kısıde su anda ziraat muhendısı olup sökede 3 bın lıra maaş alan arkadasım var kaldıkı zıraat muhendıslerı anca dukkan acıyorlar ılac satıyorlar ıssız kalmayayım dıye. 

    Bılgısayar muhendısı  olan adam hıc bırsey yapmasa gıder bılgı ıslem muduru vs olur 3 4 lıra rahat rahat alır tabıkı buda kısının kendısını gelıstırmesı ve cevresıne baglı. 

    tezek muhendıslıgı dedıgın olay cevre muhendıslıgıne gırıyor yanı şayet bu ıse kastın ondada ıs durumları zor bayaa zor 

     


    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 17/Temmuz/2003
    Erkek

    Şimdiden başladı bu konular ağustosa kadar sıçtık valla hergün yeni bir bölüm yazılır artık. Hacı allaşkına herkes mühendis olmasın ya hatta kimse mühendis olmasın ülkenin artık tıp alanında biyoloji alanında yükselmeye ihtiyacı var bence gidin moleküler biyoloji okuyun genetik okuyun nanoteknoloji okuyun yada ne bilim biyoinformatik biyokimya felan okuyun ne o öyle herkes bilgisayar mühendisliği yapıyor ya göt büyütmekten başka bi özelliği yok ya :) (kimse salaklik yapıp benimle bu konuda tartışmaya girmesin espri olduğunu anlayın ve sizi kastedmediğimi düşnün)


    Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 6468 Toplam Mesaj: 38